Cypern, here we come!

Ja då var det sista nerpackat! Jag vet inte hur många gånger jag har checkat av packlistan så jag fått med mig allt, är alltid lika orolig för att glömma något. Jag har hunnit med att fixa mig lite också så man är redo för veckan, inpackning i håret, peeling och fixat naglarna och målat dom i min älskade rosa färg, passar perfekt till sommarvärmen! :) Har nog lite resfeber nu också, känner mig lite nervös och pirrig men mest förväntansfull och superglad! Om fem timmar ska jag gå upp, känns lite oroväckande med tanke på att jag inte är ett dugg trött haha, ska väl checka igenom väskan en sista gång och sen försöka gå och lägga mig och hoppas jag hinner sova någon timme iallafall. Klockan halv fyra kommer skjutsen till Arlanda och där börjar våran underbara tjejresa! Det kommer bli fantastiskt, vädret där nere verkar på topp också och dom säger att det är i varmaste laget! Det blir till att dricka många liter vatten om dagen om man ens ska orka ta sig från solstolen till poolen. Salt behövs ju också, så en del chips får vi räkna med när vi sitter på balkongen efter en lång dag i solen och bara tar det lugnt innan vi går ut för att äta en god middag och förbereder oss för kvällens party! 

Ha det bäst här hemma i Sverige så länge! Hoppas att det inte regnar allt för mycket på er hihi, så hörs vi om en vecka! Då ska ni få reda på allt som hänt och bildbevis lär vi ha också! :) Puss och kram på er! <3

                                    

Packar för fulla muggar!

Heej!
Oh vad jag känner mig trött i kroppen nu, har farit upp och ner i tvättstugan hela morgonen och sen sprungit som en tok i centrum och letat lite smycken och inhandlat lite andra saker i sista sekund! Här hemma har jag försökt att packa, det går sådär halvbra, eller jag skrev ju en packlista igår, så vet vad som ska ner, men det knepiga är ju att få ihop allt. Jag springer mest runt och lägger ner en tröja här och där sen dansar jag lite till musiken och sen packar jag ner lite schampo också haha! Men nu är det inte så jättemycket kvar, det sista får jag packa ner inatt! :)

Mitt rum är lite rörigt just nu, men så ska det väl va!
 

 
Jag som älskar smycken, ringar och armband är favoriter, passade på att köpa med mig fyra armband ner till Cypern, alla är från H&M. Sedan växlade jag pengar på x-change, köpte ett lypsyl, lite topsar och tuggummi till planet såklart! :)

                                           
                                                       Såhär ser jag ut i packande stund! :)



Inatt bär det av och idag är det fullt upp!

Godmorgon!
Här är det ingen sovmorgon inte, jag har varit nere i tvättstugan och laddat en maskin tvätt, och nu ska jag äta frukost. Planerna för dagen är att börja packa lite nu medan jag springer upp och ner i tvättstugan, sen ska jag möta fiuss i centrum och gå och växla pengar, jag ska också handla några små saker som jag kommit på att jag behöver. Sen ska jag packa ner resten och skriva en adresslapp och hoppas att jag inte glömmer något!  Inatt klockan tre då ska jag upp igen så ska väl försöka få lite sömn ikväll också, vet inte hur det ska gå, kommer bara ligga och tänka på allt annat än att sova! :)

                                   

Jag fick låna en ängel

Sanna introducerade mig för Shirley Clamps låt - Jag fick låna en ängel häromdagen. Nu är jag helt fäst vid den, får rysningar när jag lyssnar på den, här får ni ett smakprov på texten:

Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Är det inte den finaste texten ni har hört?


Matar sköldpaddor och syr till some good music

Ja, så har jag spenderat kvällen här hemma, musiken på högsta volym som alltid. Fick i uppdrag av Jennie att mata hennes sköldpaddor så det håller jag på med just nu och låter dom springa omkring lite här på golvet, hoppas jag hittar dom sen bara! Min kära svarta kofta har gått sönder lite i ärmen, så då fanns det inget annat och göra än att plocka fram nål och tråd och vara lite duktig. Sen tänkte jag skriva en exakt packlista med varje liten pryl och klädesplagg som ska med till Cypern, för imorgon har jag fullt upp!

                                       
                                                                   Nya Lisebergskaninen kanske? :)

I'm back!

Hello!
Nu är jag hemma igen efter en fem timmars lång tågresa som jag spenderade med huvudet ner i olika skvallertidningar. Göteborgstripen var jättemysig! Vi kom dit mitt på dagen och tog en taxi till Liseberg där vi mötte mamma och resten. Sen betalada vi inträde för att i stort sätt köa hela dagen...Nä, vi hann iallafall åka fyra attraktioner! Men det är såklart kul att komma iväg lite, gå på Liseberg gör man ju inte varje dag, synd bara att det var så ruskigt mycket folk, vad man än skulle göra så fick man räkna med minst 45-50 minuters kö, matställe, attraktioner och bankomatköerna ska vi inte tala om! Enda som var köfritt var toaletterna, det var väl ingen som hann gå på toa mellan alla köer! ;)

Efter Liseberg styrde vi kosan mot kusinerna och en jättegod middag! Vi kom dit och det var jättekul att träffa alla, det var så länge sen sist...! Det bjöds på färska kräftor! Helt otroligt goda,  jag som aldrig ens har ätit färska förut...! Till det var det massor av räkor, gott bröd coh såser och jättegoda pajer! Man kunde ju inte ta fel på att man var på västkusten iallafall! :) Efter det frossade alla i glass av alla tänkbara smaker! En riktigt mysig liten resa! Saknar er redan allihopa!

                                          
             Resten av bildern från Liseberg kommer sen för de finns i Jennies mobil, som fortfarande befinner sig i Göteborg

                                       
                                                       Vid middagen på Åsa och Kalles jättefina inomhus veranda

  
                                                                                Skaldjursfrossa

                           ´       
                                                                          Visst älskar vi glass!

                                      
                                           Supersöta Annelie och Troy ( jag hoppas ni ser det här nu hihi ;) )

   
Lördagsmorgonen startade jag med Kalles hemgjorda mumsiga latte, yoghurt och en supergod musli gjord på massor av olika naturella nötter och såklart Brämhults underbara apelsinjuice :)

Godnatt och Göteborg here I come!

Nu ska jag snart sova tänkte jag, ska ju upp fem imrgon! Fy, tåget till Götebrog går klockan sju så det gäller att gå upp tid. Kommer nog inte kunna blogga där nere, för det skulle kännas lite väl osocialt när man kommer och hälsar på sina kusiner som man träffar så sällan... Men jag kommer hem på lördagkväll igen, då är det väl också bara sussa direkt för sen har jag tvättstugan klockan sju på söndagmorgon...! Sen kommer väl söndagen gå åt till att irra runt och springa omkring, växla pengar och försöka packa, för på natten åker vi till värmen! På Cypern är det just nu 27 grader varmt och det är liksom sent på kvällen, hihi! Godnatt och vi hörs på lördag! :)

                                           

Seeeg kväll...

Den här eftermiddagen har inte gått snabbt, jag har inte gjort ett dugg, eller jo jag var och handlade lite som behövdes hem och sen lite sallader till tågresan imorgon, fast borde nog köpt frukost istället, tåget går ju sju... Har bara lyssnat på musik och känt mig allmänt seg och deppig av någon anledning, vet inte riktigt varför, bara en känsla som gror... Men nu ska jag springa ner och möta Linn som ska sova här eftersom hon också ska me tåget imrogon, så vi ser till att alla kommer upp i tid, tjingeling! :)

                                     
                                 Slängde bara på mig mina Dieseljeans, en vit t-shirt från Gina och min svart munktröja

23 juli...

...vilket betyder fyra dagar kvar! Sorry att jag tjatar om det hela tiden, men det är det enda som far runt i mitt huvud just nu :) Imorse var vi uppe och tränade, kom hem åt en god frukost och nu har vi solat. Ska väl hoppa in i duchen nu sen vte jag inte hur jag ska spendera dagen faktiskt, får se vad den bjuder på! :)

                                         
                                                         Fight mellan mig och Carro i plockepinnspelet igår


Tisdagkväll

Godkväll!
Här sitter vi och gapar i soffan, eller Sanna och Carro låter som ett helt dagis när dom försöker härma katten som står på nedervåningen och skrikjamar! Det känns som att det är hundra grader varmt här inne och allting är allmänt jobbigt! Men jag är självklart jätteglad iallafall fast jag har lust att slänga ut mmina kära vänner genom fönstret just nu! :)

MIddagen blev iallafall väldigt god och efter det gick vi ut i kvällsvärmen och spleade plockepinn på Carros gräsmatta medan Sanna satte sig med fötterna på bordet och läste Solo. Sen började vi göra cirkuskonster med rockringar och om grannarna såg oss lär dom trott att vi var tio år! Men man ska vara barn så länge man kan sägs det ju! ;) Efter det har vi bara legat och degat i soffan till någon konstig film om en manshora...? Och nu är vi rastlösa och varma! Sanna ska hålla sig vaken till två inatt för att kolla på Prison Break som visas i repris eftersom hon missade det i måndags. Själv borde jag sova snart för jag ska nämligen upp sju imrogon, visserliggen ska jag bara boka sista minuten tågbiljetter till Göteborg som släpps ett dygn innan vi ska åka, så jag kan ju gå och lägga mig och somna om sen igen som tur är. Vi ska nämligen åka till Göteborg på fredagmorgon och träffa kusinerna och gå på Liseberg! Ska bli roligt! :)

Nu släckte Carro lampan så ser knappt vad jag har tangenterna, går på känsla nu haha så det är väl bäst att avsluta, see you! :)

                                
                                                 Bjuder på en osminkad Hanna från förra sommaren :)


Vi håller ihop vinter som sommar och I Love You<3

                                            I vintras var det Sälen som gällde, skidor, liftar, snö och jävligt kallt...              

                                         

                                         

                                         

                                        Nu i sommar är det Cypern som är vår final destination, sol, bad, värme och party!

                                          
                             Ni är bäst tjejor och på måndag drar vi, det kommer bli en "minnesvärd" vecka, love you<3

Lugn dag med världens bästa tjejor

Heej! eftersom jag typ bor hos carro nu så blir det lite dålig uppdatering, sorry! Igår kväll bakade vi iallafall bröd som jag skrev, brödbullar! Vi böt ut flera deciliter vetemjöl mot massor av olika frön och solroskärnor för att göra det godare, tyvärr ledde det till att dom inte jäste så mycket men dom blev goda iallafall! :)

 
                                                                   Mästerbagarna! ;)

Idag skulle husägaren Carro jobba så jag och Sanna sov kvar här när hon gått till jobbet, och gick ut och powerwalkade i femtio minuter ungefär. Väldigt skönt att starta dagen med, men båda hade grym träningsvärk efter gårdagen haha! Sen gick vi hem till Carro igen och åt frukost, vi dukade upp massor av godaker för vi var hur hungriga som helst! Frukost är så gott! Sen gick vi ner till centrum lite, hälsade på min mormor en snabbis och sen mötte vi gulliga Moa och åt lunch! Nu är vi hemma igen, Milow spelas på högsta volym, Sanna och Carro sitter och spelar kort och jag sitter här vid datan, nördig som man är! Ikväll blir det tacos till middag! Oväntat va? Jag tror jag har slagit rekord i tacos ätning den här sommaren, men det är så lätt att göra iordning och supergott! Sen får vi se vad kvällen bjuder på, det är en riktigt lugn vecka det här, så alla är friska, pigga och taggade inför måndag för då drar vi! Det kommer bli den bästa veckan, och guud va alla längtar nu när det inte ens är en vecka kvar! :)

 
Frukost beståendes av stekt ägg, fil med knäckebröd och kanel i, våra egna bakade bröd och Drakens gröna nyttiga örtte :)

Nödvändig shopping inför Cypern

Hallå alla glada!
Efter träningen imorse mötte jag gullungarna Sanna och Carro i centrum för att handla lite nödvändiga saker till Cypern. Vet inte om jag fick med mig allt ändå, ska kolla läget lite hemma om jag kan ta något shampoo och sådant för att göra det lite billigare. Men jag har just upptäckt att fy fasen vad solkräm är dyrt! Det är ingenting jag har tänkt på innan eftersom det alltid varit mamma som inhandlat det, men nu börjar man tydligen bli vuxen själv och då märker man visst vad saker och ting kostar...!

Här är det som inhandlades idag som kommer behövas! :)

Jag och Sanna köpte två solkrämer att dela på, en 30 som man kan ha i början av veckan och sedan en 15 som man kan ha där man inte bränner sig lika lätt och i slutet av veckan, sen en Dove bodylotion också som jag kommer dränka mig i varje dag efter en heldag i solen, en deo (världens tråkigaste men behövlig sak att köpa) sen et par flipflops! Snygga va? ;) haha tog dom billigaste, för bryr mig egentligen inte så jättemycket om hur dom ser ut, det är ju ändå bara flipflops, eller? haha jag matchar iallafall dom med den rosa bikinin ;)

Nu är jag hemma hos Carro som är ensam hemma, vi och Sanna har lagat jättegod middag och alla är proppmätta, men nu ska vi baka nyttiga brödbullar! haha vi älskar att baka och bröd med massa frön är ju supergott! Nä nu måste jag hjälpa till så att jag kan säga att jag också har varit med och bakat! ;) Ha det bäst!

Kört hårdträning på militärbanan

Heej! Känner mig otroligt pigg och glad! Vet inte om det ebror på uppiggnadspillrena jag fick av Malin eller om det bara är psykiskt haha men det är strunt samma egentligen :) Imorse var jag Jennie och Malin och tränade på militärhinderbanan i Karlberg, det var riktigt kul! Roligare med lite annorlunda träning än att bara vara ute och springa eller gymma. Här tränar man ju både kondition, arm- och ben styrka och smidighet. Vissa hinder på banan var riktigt höga och ibland kom jag inte ens upp och i vissa fall kom jag upp men vågade inte hoppa ner haha det var ju jättelångt ner till marken, trodde jag skulle bryta fötterna! Efter några varv runt hinderbanan var vi ganska döda en stund sen körde vi lite magträning vid sidan av och sen åkte vi hem och solade och nu har jag precis ätit grillad kyckling till lunch. Mums!


Militärbanan i Karlberg


Dödsångest!



 
                            Malin hoppar/landar                                                                      Smidig va? ;)

Lite bilder från Jennies och min lilla trip till Sala/Västerås

Här kommer lite bilder som jag tog på allt möjligt som hände och vad vi sysselasatte oss med där borta!

        
                                        Hos farmor hade vi posertävling på hennes balkong

  
                                             Man kan aldrig få för mycket av det goda, eller...?

                          
                                                      På besök i Västerås hos småkusinerna

 
Frida på gräsmattan, letandes efter blommor till min krans och Erik spelade hockeyturnering för fullt!

                                     
                                                                Visst blev kransen av ogräsblommor fin?

 
Jennie på tåget påväg hem                                           Man måste ju ha ngåot att göra på tågresan, visst? :)

Åker mot Västerås

Godmorgon!
Nu har vi precis gjort oss i ordning lite och väntar på att Maarit ska komma och hämta oss, vi ska nämligen hem till kusinerna i västerås och kolla på deras nya villa dom flyttat till, ett stort hus med pool och bastu! :) Det är ju inte så långt från Sala så det går snabbt, sen tar vi tåget där ifrån ikväll hem till kära Stockholm!


            Snodde den här bilden av Malin från facebook, jag har ju inga andra bilder här på datan hos pappa!
                                                              Älskar bilden och er tjejor<3
                           

Det finns tanter som är värre än tonåringar

Under dagen hos farmor har jag fått reda på massor av roliga saker, hon berättade tex om sin granne, en 82 årig gammal tant som tydligen är värre än oss när det gäller smink! Hon kan inte gå utanför dörren utan ett tjockt lager smink, och det tar två timmar för henne att göra sig iordning innan hon går ut! Två timmar! Jag tyckte det var jätteroligt, jag är så van vid min mormor och farmor som verkligen inte sminkar sig. Det är inte så vanligt överhuvudtaget att 82 åringar sminkar sig med puder, mascara, ögonskugga och läppstift och absolut inte kan visa sig ute utan smink, det är ju till och med värre än jag!


Jag har tydligen två kusiner till...!

Juste, när jag var hos farmor fick jag reda på något som jag inte hade en aning om! Farfar har tydligen varit gift innan farmor och har en son till som bor i Finland, vilket betyder att jag har en farbror eller halv farbror iaf!? skumt, sen fick jag reda på att han har två barn, vilket också betyder att jag har två kusiner till! haha jag kan inte förstå att ingen sagt något, det verkar iof som att dom inte har så bra kontakt men ändå, man kunde ju iallafall fått reda på det tycker man...!? men det var väl kul, men om någon frågar hur många kusiner jag har, ska jag säga sju då som jag alltid gjort eller ska jag börja säga nio stycken?


Sitter i Sala hos pappa

Hallå! Nu ber jag om ursäkt för dålig uppdatering igen, det är nämligen så att jag och Jennie stack iväg till pappa lite impulsivt igår. Vi satt hemma och hade inget att göra så då kom vi på att vi kunde åka hit, och så gjorde vi bara det. Det är det som är så skönt med att vara ledig, man behöver inte planera, det är bara göra vad man känner för! Så vi tog tåget hit igår, och var framme på kvällen, då gjorde vi inte så mycket, åt lite mat och bara tog det lugnt. Idag har vi varit hos farmor hela dagen och ätit och ätit och ätit...! herregud, först kommer man dit och då har hon köpt godis, sen får man mat och vid det laget är man redan jättemätt, men inte är det nog med det, sen är det efterrätt, glass och jordgubbar, då håller man på och spricker, sen är det fika med vaniljmunkar och kakor, sen ger hon oss pengar och säger att vi får gå och köpa vårt eget godis för hon vet ju inte vad vi gillar! Jag lovar att vi rullade ut därifrån, fast vi hoppade över det sista godiset! Nu har vi precis kommit hem till pappa igen och försäkt trycka i oss lite middag... Dom är barnvakter åt Lenas barnbarn, en liten ettårig kille som just nu står och smyger på mig bakom dörren! Så himla gullig!

Har tagit lite bilder på allt möjligt här men dom kommer sen för har inte med mig sladden för att ladda över bilderna :) Puss på er alla och jag saknar er tjejor!!! <3

Mysig dag i solen med kusin

Heej!
Gårdagen var som sagt första dagen på semestern, den blev också hur mysig som helst! Jag och Jennie blev hämtade med bil vid halv elva ungefär och så åkte vi ut till schweizerbaden. Där var det sola och bada som gällde, dom hade köpt med sig luftmadrasser som vi låg och guppade på, eller jag och Jennie gjorde det, Malin ramlade ju bara av hela tiden! ;) Vi låg på stranden och bara hade det hur skönt som hlest hela dagen, sen efter det åkte vi in mot Dalarö och åt middag på en mysig liten uteservering, jättegott! Sen var det hem, fixa sig lite och sen Harry Potter på bio, vilken härlig dag! :)

                                              

                                              

                                            

                                                                           och kvällen slutade med....
                                                         
                     som var riktigt bra faktiskt, men den slutar ganska mitt uppe i allt så man måste sen fortsättningen...

Idag vet jag inte vad dagen bjuder på, verkar bli ganska lugnt, man vill ju sola för det är ju varmt men det är ändå väldigt molnigt... Ikväll skulle jag jättegärna vilja gå ut! Men dessvärrre tvekar min plånbok lite...

Sol och bad första dagen på semestern

Godmorgon everybody!
Igår hann jag inte skriva, jobbade från 11.30-21 usch vilket ruskpass! Jag fick en rast och när den var slut vid fyra skulle jag sitta fem timmar i kassan, efter jobbet var jga helt slut och trött och allmänt irriterad, men sen mötte jag upp Sanna och Carro och började prata om Cypern då blev jag snabbt på bättre humör! :) Nu är det bara tio dagar kvar! Det är helt sjukt, kan inte förstå att vi verkligen kommer åka dit helt själva, jag vet inte ens hur man hittar på Arlanda!! Men det kommer bli så grymt kul det vet jag iallafall :)

Idag är min första semesterdag, känns otroligt skönt, och jag ställde klockan på nio...! Haha men det är för att jag ska med kusin Malin och hennes kompisar till Schweizerbadet och bara ha en helskön dag i solen! Underbart med såhär fint väder när man är ledig! Ikväll blir det Harry Potter på bio också med, aa jag vet inte hur många vi blir, det får vi se! :) Nu ska jag packa ner lite solkräm, frukt och vatten! Ha det bäst! :)


    

Snart semester!

Hallå!
Idag har jag jobbat hela dagen, började nio imorse hmm.... sov inte många timmar inatt så börjar känna mig riktigt trött nu! Nu ikväll har vi ätit lite mat och bara tagit det lugnt hos carro, hon är ju ensam hemma så här är det bara att röja som man vill! Eller kolla på Harry Potter som vi har gjort haha! Imorgon är min sista jobbdag sen semester i fyra veckor! På något sätt känns det som att större delen av sommarlovet redan har passerat, men egentligen har det ju knappt börjat för min del, jag har ju inte ens fått semester än! Men efter imorgon då slipper man tänka på jobb och ha tider att passa, tidiga morgnar som förstör partykvällar, nu är det bara leva livet ännu mer, njuta av allt och inte behöva passa en enda tid, man äter när man är hungrig, man sover när man är trött, gör som man vill och känner för! Härligt! :) Nu börjar alla bli galet taggade för Cypern, man börjar planera vad man ska ha med sig och hur mycket solkräm som behövs, 25-30? Det sista jag vill är att bränna mig och flagna bort all färg, känns både farligt och onödigt...

                                            

Grym Shooow

Godmorgon!
Sorry att jag inte uppdaterade igår, men min granne bjöd upp mig på te, inte för att jag dricker det men ändå, jättetrevligt var det och sitta och prata med henne en stund, sen kom jag heM och fick blåbärspaj och vaniljvisp som Jennie hade gjort, mums! :) Men nu till det viktiga, konserten ugår var hur bra som helst! Det var verkligen en show, det hände saker på scen hela tiden, massor av dansare och allt från cyklar och soffor till luftballonger och paraplyer. Hon var grym även om hon inte sjöng på riktigt så tyckte jag det var bra iallafall, det var som en riktig dansshow med Britney själv och hennes musik! Det var så kul och sitta där och skrika och sjunga! Vi satt ju ner men hade otroligt bra platser, för halva priset trodde jag vi skulle hamna högst upp bakom en stolpe typ, men nejnej, vi satt fyra rader från scenen ungefär precis bakom dom som stod, det var så grymt nära, det var väl ungefär dom bästa platserna man kunde få om man inte stod! :) Men ibland undrar man ju vad folk gör där? Hallå, det är en konsert vi är på inte en opera, alla satt tysta och kollade lite smått snett på oss när vi sjöng och skrek, men vadå går man på en konsert är det väl det man förväntar sig, inte sitta still och tyst, jag hade hur kul som helst iallafall! Sista låten Womanizer var klart bäst då började folk ställa sig upp och vi stod i hela trappen och dansade, så grymt roligt! :)

Försökte ta så bra bilder jag kunde med min lilla digitalkamera :)


Här satt vi :)














Fia, Carro Sanna och Felicia


Denice, Malin och jag

Nu ska jag göra mig iordning och gå och jobba till halv fem, vi hörs efter det! :)

Laddar inför Britney!

Åh snart är det dags! Snart ska vi se Britney live i Globen, det kommer bli så jävla roligt! Nu har jag valt lite kläder och sminkat mig, och ska strax gå till Carro där vi ska träffas tjejerna innan och äta middag och såklart lyssna på jättebra Britney musik och ladda ännu mer! hahah jag är så happpy right noooow! :D


Vit t-shirt i ösregn...!

Åh nu har jag nog skämt ut mig för halva Farsta! Jag gick upp imorse, tog på mig en vit t-shirt och ett par svarta shorts utan att tänka mer på det för att gå ut och springa, vädret var hyfsat och det var ganska varmt. Men när jag har kommit ungefär halvvägs öppnar sig himlne och ett skyfall bryter ut, det tog mindre än två sekunder innan jag var genomblöt! Där sprang jag i min vita tröja som nu var helt genomskinlig! Inte så jätteroligt, alla kollade på mig! Jag var ju inte så långt från Carro så jag tänkte att jag springer till henne och stannar där tills det blir uppehåll, men nää då var hon såklart inte hemma! Så då stod jag där på hennes trappa och letade efter en påse eller något att lägga min mobil i, för nu när jag var helt blöt, fanns det ingenstans jag kunde förvara den utan att den också skulle bli blöt. Jag hittade iallafall en lite påse som jag la den i och så sprang jag mitt snabbaste hela vägen hem! haha det var en liten kul upplevelse, iallafall för alla som satt i sina bilar och stirrade på mig!


Vart har det här fina vädret tagit vägen?!

Boktips

Jag kan inte rikitgt sova, vet inte varför var jättetrött alldeles nyss men nu har jga kommit förbi det så nu är jag pigg igen. Så då tänkte jag att jga faktiskt skulle läsa lite, det är verkligen ovanligt för mig. Jag läser nästan aldrig, har inte den ron, att bara ligga stilla och ta det lugnt är inte rikitgt min grej, även om det skulle behövas ibland. På vardágarna när det är skola så hinner jag absolut inte läsa några böcker men på somrarna har det faktiskt blivit en och annan bok, börjar man väl kan det vara svårt att sluta. Jag har läsat några av Liza Marklunds böcker, de är otroligt bra, Studio sex är den enda jag läst ut helt tror jag, men den är jättespännande! Sen förra sommaren läste jag Stieg Larssons första bok Män som hatar kvinnor, riktigt grym bok! Verkligen att rekommendera till er som inte läst den, man fastnar direkt, han srkiver så bra och bygger upp spänningen på ett sätt så att det inte går att sluta läsa. Efter jag läst den kom den ju ut som film på bio, den var ett måste att se! Visste inte alls hur den skulle vara om man jämförde med boken, men det var helt fantastiskt bra! Inte ett dugg besviken, perfekta skådespelare för rollerna! Så nu tänkte jag, eftersom mamma har alla hans tre böcker i Milleniumtriologin hemma så tänkte jag att jag borde läsa den andr nu också. Jag vet att jag är lite seg, borde läst den för länge sen med tanke på hur bra jag tyckte den första var, men men bättre sent än aldrig! :)


Flickan som lekte med elden...

Glasslover!

Heej!
Efter jobbet mötte jag upp Jennie och Jennifer för att gå mor Carros place där det var Prison Break som gällde. Älskar verkligen serien men håller med om att de börjar bli lite utdragen nu, men varje gång jag ser ett avsnitt blir jag ändå fast. Det är så spännande och händer saker hela tiden även om jag inte alltid hänger med men men :) Vi satt där och fettade oss lite framför tvn, sen började vi spela musik och sjunga istället, typiskt våra tjejkvällar! Jag hade köpt med mig glass, vanilj med jordgubbsrippel, från jobbet som jag glömde äta upp så nu delade jag och Jennie på den när vi kom hem! Nu sitter jag och lyssnar på massa Britney låtar, ser så himla mycket fram emot imorgon när jag ska se henne live!! Vet inte alls vilka platser vi har, hur bra eller dåliga dom är, kan inte tänka mig att det är dom bästa eftersom vi köpte biljetterna för halva priset på ticnet. Men Globen är ju inte så stort att man skulle råka hamna någonstanns där man inte ser något alls, så det är nog lugnt, man kommer ju iallafall höra! :) Imrogon är jag ledig, så skönt! Ska kanske träna någonting på dagen, köpte nytt gymkort idag. Sen ska vi äta middag hos Carro innan showen! Nu ska jag gå och vara lite social med sis, vi hörs! :)



Sjunger, dansar och sminkar mig

Åh jag känner mig så glad! Solen har till och med börjat skina! :) Jag blir helt sprallig bara jag tänker på att jag ska på Britney Spears konsert imorgon , fy fan va kul! Man kna ju typ alla hennes låtar och hon har alltid ängt med sen man var liten, ni kommer väl ihåg bland som första låtarna hon gjorde, Baby one more time och lucky och Oops..I did it again! Just nu hoppar jag bara omkring hemma och lyssnar på alla hennes låtar och förebereder mig för att sjunga imorgon när det är dags! haha det är kul att jag börjar nio dagen efter jag kommer garanterat inte ha mycket röst kvar!! Men det är det värt! Nu har jag iallafall fixat mig ordning lite och ska ner till centrum lite innan jag börjar jobba!  Pusss på er!

 

Måndag

Nu börjar det närma sig semester för min del, har tre dagar kvar att jobba bara, det är inte mycket! Stänger idag, är ledig imorgon sen onsdag och torsdag har jag rätt långa pass, men det blir lätt att ta sig igenom när man vet att semestern är nära! :) Som sagt vet jag inte vad jag ska göra den första veckan alls, ska väl åka till Sala någongång kanske och hälsa på pappa och farmor och farfar. Sen vet jag inte men hoppas verkligen att det blir fint väder iallafall, då finns det så mycket mer att göra ute. Vaknade imorse och tittade ut genom fönstret, ösregn! Usch jag blir deppig, vad ska man göra när det regnar!? Visst jobba kan ma ju göra, men idag börjar jag fem, vill inte bara slösa bort sommarlovet genom att sitta hemma och inte göra någonting...Nä sådan är inte jag, jag vill göra saker hela tiden, vill att det ska hända saker runt omkring mig annars blir jag rastlös! Aa men nu kan jag ju börja med att skruva på musiken på högsta volym och äta lite frukost. See you! :)

                                  
                                               Inget slår skyfallet som överraskade oss på midsommar :)

Jag ska på Britney Spears konserten!!!

Gaah! Tror knappt det är sant, jag trodde aldrig jag skulle få se henne live, men så nu helt plötsligt har vi bokat biljetter och på tisdag kommer vi se Britney live på världens konsert!! :D Det kommer bli så grymt! Måste bara säga, Carro du är BÄST! :D


Saknar ett riktigt träningspass

Hej på er!
Vad är det för väder ute egentligen, jag har just varit ute och gått i ungefär 45 minuter med Jennie, det var varmt men det blåste och det är molnigt, skumt! Vi gick förbi stranden där några låg och solade? Jaja, nu har vi iallafall ätit frukost och jag ska dusha. Men gud vad jag saknar ett riktigt träningspass, vi gick förbi Farsta IP, där man har minnen från flera år av friidrotten, det var träningar flera gånger i veckan och även om man inte tänkte på det då, så känner man nu att man saknar det. Man var ju liten så vet inte om jag skulle vilja börja igen, men det är så charmigt när jag tänker på det nu, hur man alltid cyklade dit, vägrade att ha hjälm men mamma tvingade en, mötte upp alla kompisar nere vid läktaren och väntade på att börja springa. Efter uppvärmingen, var det stretching och sen på med spikskorna, jag hade ett par blåa. Men hur som helst så saknar jag att träna ordentligt, tills man dryper av svett och knappt orkar gå, när man har lagt sig ner på sprinbanan för att man inte har några krafter kvar att orka stå, då känner man att man att man har gjort något nyttigt och är stolt efteråt iallafall, även om det känns som man ska spy just då haha.


                                         Gaah vilka hetingar!


Lugn kväll med Sannsi och Carran

Ikväll blev det ytterliggare en lugn kväll, hm jag som var så taggad på party egentligen, men jobbar man så gör man...Det blev iallafall jättemysigt ändå, låg och kollade på film, Jersey girl, jag hade aldrig sett den innan faktiskt, den var gullig. Märker att det blivit mycket film tittande på sistonde, jag som inte brukar häcka framför tv:n så mycket överhuvudtaget i vanliga fall men nu är inte vädret det bästa heller så då känner man inte för att vara ute heller om det bara regnar och är kallt. Passande att mamma lyssnar på Orup på datan och låten som spelas är Regn hos mig. :) Här hemma hade de tydligen gjort en stor fruktsallad med alla möjliga frukter, och gulliga som dom är så sparade dom lite till mig, som jag tänkte äta till frukost imorgon! :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sova är tråkigt, men har inte så mycket annat för mig...Det är ju en dag imorgon också, en jobbdag dessutom, 14.30-21... Fy säger jag bara! Och innan det ska mna väl hinna göra något nyttigt också och inte bara ligga och sova bort dagen, då blir jag stressad haha :)

 


Helt slut...

Heej!
Den här dagen har gått så otroligt långsamt att jag trodde aldrig jag skulle komma hem... Men nu äntligen är jag hemma iallafall och fortafarnde lite oklara planer vad som händer, ska vänta tills alla slutat jobba och så. Jag är fett taggad på utgång, men vet dessvärre inte om mina kompisar känner likadant!  Så än så länge ska jag bara vara hemma med mamma och Jennie lite, alla bara är ute och flänger såhär på sommaren så man hinner ju knappt ses.

Vill också bara tala om att jag har världens gulligaste syster, som jag älskar något otroligt, vi springer ju om varandra hela tiden, och det blir inte mycket tid över för oss att umgås! Men ville bara säga att du är bäst! <3

 

Godmorgon lördaaaag!

Heej hopp!
Vet inte om det är så tidig morgon för mig direkt, jag var uppe vid åtta för att hinna gå ut och springa lite, duscha och äta en god frukost! :) Nu ska jag strax börja sminka mig för att gå till jobbet, 11-17 tiden är det som väntar, det går nog ganska snabbt ändå, det brukar vara hyfsat mycket folk på lördagar och sen finns det alltid något att göra! :) Kvällens planer är inte helt bestämda än, jag vill verkligen hitta på något vet jag iallafalll, något kul! Men sen får man ju se hur tjejerna jobbar också...synd att man inte har samma tider, för imorgon börjar jag halv tre så då känner jag att jag kan göra något ikväll, men då börjar tex Sanna klockan tio och då kanske inte hon är lika taggad! Men jag är såå glad att alla vi fick semester exakt samma veckor! Så då är vi lediga tillsammans och kan göra vad vi vill! En vecka blir ju Cypern som ni vet, sen har jag faktiskt inga bestämda planer, men det gör inget kommer bli ganska skönt! Men jag vet att jag inte vill sitta här hemma resterande veckor av semestern, man får ju ta och göra några små utflykter. Kryssning ska vi definitivt åka på också, för vi kommer säkerligen ha med oss pengar tillbaka från Cypern, så då kan vi lika gärna passa på att göra nånting mer skoj! :)


Bruno - helt sjuk film!

Heej!
Ja, eftermiddagen/kvällen spenderade jag som sagt på jobbet, och hade inga större planer för senare på kvällen. Men då kommer en glad Fia in och överraskar mig och säger att vi ska på bio, jag hinner inte riktigt svara, innan hon säger: Vi har redan köpt biljetter så du har inte så mycket val! haha men jag var självklart på, och det var premiären av Bruno vi skulle se, och det verkade som e riktigt rolig film ändå. Men nja... desto mer jag såg av filmen desto sjukare blev det, den hade ingen rikitig handling tycker jag utan han mest flängde runt överallt och gjorde massa konstiga grejer. Visst kan jag säga att jag skrattade flera gånger, men inte för att den var direkt mysigt rolig utan mer för att den var helt sjuk, Sacha Baron var ju bara för mycket men samtidigt spelade han bra, och va sjukt rolig! Så jag vet inte rikigt vad jag tycker faktiskt, det är ju ingen film jag skulle se igen eller hyra för en filmkväll direkt, den va av sitt eget slag men det blev några skratt iallafall!

Nu kom jag nyss hem och tänkte sova snart, lite tråkigt, egentligen är jag mer sugen på att festa eller iallafall göra något, men så är det när man jobbar, men imorrn är jag taggad på något iallafall! Godnatt :)

                                          
                                           aa, se den om ni vill, jag har inte rikgit några kommentarer...

Dead by April och frukost

Godmorgon på er!
Gu vad jag är varm, har varit ute och gått/sprungit precis och det var ju nästan storm ute, kändes som jag skulle blåsa bort, eller iallafall gick jag i väldig motvind! Nu satte jag på Dead by April med Losing you på högsta volym och äter frukost! Härligt jag älskar frukosten! :) Igår hade jag en mysig slappdag, var med cili på dagen och kollade på Sweet home Alabama, den filmen är så gullig, och så åt vi massor av glass och chips! Det var ungefär det jag levde på igår, åt ingen mat alls, bara massa skit stoppade jag i mig resten av kvällen också fast då till Mamma Mia filmen och med resten av brudarna! Idag på dagen har jag faktiskt inga planer än så länge, ska ducha lite nu sen får jag se vad som händer fram till klockan fem, då det är jobb som väntar, hmm är inte alls taggad på att stänga idag, jag ville ju göra någonting roligt idag... Sen imorgon börjar jag vid elva tror jag så det är ju också ganska tidigt tyvärr, men imorgon då vill jag verkligen hitta på något jättekul, men jag vet inte vad men det löser sig nog! :) Har ju hört att en storebrorsa till en av Jennies kompisar och några av hans kompisar ska ner till Cypern ungefär samtdigt som oss och bo på samma hotell, kommer bli spännande, så vi pratade ju om vi skulle träffa dom någonting innan också så vi känner igen varandra när vi kommer ner, får väl se om det blir av, dom skulle visst till Gotland innan också, hur orkar man!? haha

   

Här kommer bilderna från igår, Carros roliga 18-års dag!


Födelsedagsbarnet och Sanna


Eftermiddagen började med jättegod mat hos Carro




Sen började vi göra oss i ordning...


Påväg in mot stan och Carros första utgång !


Carro och Fia med jättegoda limedrinkar!








...och ungefär här besökte vi väl toan för sista gången och skulle bege oss hem i regnet!

Superlyckad kväll!

Heej!
Jag hoppas att Carro vra nöjd med sin 18-års dag igår, jag tycker iallafall den blev superlyckad! Vi började dagen hemma hos Carro med hennes familj släkt och vänner, det bjöds på jättegod mat med nygrillad kyckling, sallader, såser och bröd, mums! Sen blev det marängtårta med jordgubbar, vaniljkladdkaka (det var nåt nytt, jättegod var den) choikladrutor och massa små kakor hiih ett typiska födelsedagsfirande jättemysigt! Sen när det började dra ihop sig lite, gick alla upp till Carros rum, drog på lite musik, sminkade oss, provade kläder och skor och fixade håret, lite kaos i Carros lilla rum, men det är så det ska vara när man går ut med tjejerna! :) Det var Carro, Fia, Maria Emelie och hennes kompisar och jag såklart som följde med ut, stackars Sanna som inte fick följa med, men hur var det nu, det var ju bara för att hon skulle upp så tidgt och jobba idag, inte alls för att hon bara är 17 än så länge... ;) Det belv ialafaal en grym kväll och vi dansade natten lång! Sen var vi tvungna att gå får medis till gullmars där nattbussen gick, och de spöregnade också, inte det roligaste...Sen kom jag hem och somnade på stört och nu har jag vaknat och precis duschat!

Mamma, Jennie, Marie och Lollo är ju på kryssning, så mamma ringde imorse för att kolla om jag levde och om jag hade kommit hem ordentligt haha så gulligt, sen frågade hon om jag ville ha något från tax-freen, OM jag ville! haha har försökt att inte äte så jättemycket godis men just den här dagen känner jag att det behövs hihi. Snart ska jag träffa Cili också, det var ett tag sen, hon är ju så kärleksupptagen hihi det är ju så dåligt väder och jag känner mig inte jätte taggad på att göra något ansträngande så vi tänkte bara ligga inne och kolla på någon bra film och fetta oss lite ! :) 

Bilder från kvällen kommer lite senare, för min kamera är kvar hos Carro, batterit dog så på den finns bara lite bilder från middagen sen får jag vänta tills Fia skickar bilderna som togs senare under kvällen, dom lär vara lite roligare också :)

                                         
                                                    Att den här lilla tjejen har fyllt 18 nu också! :D

GRATTIS CARRO!

Idag fyller vår kära vän Carro 18 år!! Har väldigt bråttom nu, ska iväg till henne på middag, sen ikväll blir det utgång, kommer bli grymt! :D Vi hörs imorgon! :)


Supermysig kväll med världens gulligaste Moa

Heej! Igår var jag verkligen dålig på att uppdatera, med det var för att jag nästan inte var hemma någonting, var bara ute på vift hela dagen. Jga började gårdagen med en joggingtur och sen en jättegod frukost. Efter det var det jobba som gällde 13-19.30, ganska lång dag men jag hade flera raster så det kändes väldigt skönt att jobba. När det ändå är dåligt väder kan man lika gärna jobba och tjäna lite pengar än bara gå hemma och dra. Efter jobbet var det tänkt att vi skulle grilla hos fia eftersom det inte blev av i förrgår, men inte hller denna dag blev det någon grillning, det var flera som inte kunde och allting blev så sent, men det kommer fler fina sommarkvällar :) Så istället satt jag på jobbet när jag slutat och väntade på att Moa skulle sluta, sen gick vi och handlade middag. Och ni vet ju hur det brukar bli när vi handlar, picknicken? ;) Som sagt vi slängde ner allt vi var sugna på i korgen, det blev en supermiddag som vi åt ungefär vid tio, halv elva när allt var klart haha. Efter det smälte vi mörk choklad som vi doppade vindruvor i, supermysigt och gott, ett jättebra tips på lite nyttigare efterrätt, smälta mörk choklad och doppa alla möjliga frukter som jordgubbar, päron eller vad man gillar.

                                        
         Middagen, grillad kyckling, klyftpotatis, guacamoule, tomat och mozzarellasallad och bröd med vitlöksost

                                                  
                                      Tomat och mozzarellasallad, supergott med lite olivolja och flingsalt över

                                               
   Jättegoda grova baguetter med massa frön och grejer i,  vitlöksost och en tomatskiva på är Moas och min specialité 

                                              
                          Knaprigt stekta färskpotatisar i ugn som vi bara delade och hade olivolja och salt på

 
             Till efterrätt smälte vi chokladen i vattenbad och doppade vindruvor i, och lite toffifee, mums!

   

Det löser sig alltid

Ikväll vet jag inte vad som hände egentligen, lite missförstånd och sura miner, men det är ju inte konstigt att det kan bli så ibland. Man känner varann utan och innan, umgås jämt i vanliga fall och alla har vi ju en dålig dag då och då och det är klart att det går ut över dom man älskar och spenderar mest tid med. Men att man blir lite småsura på varandra är ju egentligen lite charmigt, det betyder ju bara att man bryr sig. Det är dom som betyder mest som man bråkar med, för man blir besviken, sårad eller ledsen och sådant blir man ju inte av personer man inte bryr sig om... Det är så sjukt att det är småsakerna som kan bli värst, världens minsta lilla obetydliga grej växer när man blir upprörd och sen blir det sura miner över något som egentligen är helt oviktigt, det är så onödigt...

Jag är så trött just nu att jag knappt kan hålla ögonen öppna, sitter och lyssnar på Europe med Carrie, låten är bara så underbar, kan lysssna på den hundra gånger om. Vet inte varför men jag har alltid gillat sådana här gamla kärleksrockballader, det är som att världen står still och jag får så mycket blandade känslor. Det är mest ledsna känslor som smyger sig på, och då kan man ju undra varför jag lyssnar på dom, men jag tycker det kan vara skönt faktiskt. Kanske låter helt knäppt, men ibland vet jag inte ens vad jag tänker på, det behöver inte vara något speciellt som har hänt eller så det är bara en känsla som på något sätt gör mig glad, fast det är lesset samtidigt, det är inte så att jag sitter och gråter, jag blir bara lugn och kan sitta helt still och bara lyssna hur länge som helst. Whitesnake med Is this love eller Nazareth med Love hurts, låtarna är helt fantastiska! Eller varför inte Gary Moore med empty rooms eller Richard Marx med Right here waiting, den låten får ju bara att önska att den var skriven till en själv. Men en sak är ju lite rolig, vet ni Faith Hill med There you'll be, den låten handlar ju verkliegn om olycklig kärlek och saknad, den låten gillar jag jättemycket, men har haft den som väckarklocks melodi på mobilen nu ett tag så nu blir jag lite stressad när jag lyssnar på den, känns bara som att man vill stänga av den liksom haha. Nu ska ni inte tro att jag bara lyssnar på sånna här rockballader, det är bara ibland när man känner för det. Om man är ledsen så kan man ju tycka att man borde lyssna på någon glad musik, men då tycker jag det är bäst att lyssna på ledsna låtar, på något sätt känns det bättre. Men eftersom jag oftast är en väldigt glad person så är det väl alla härliga sommarlåtar som spelas på radion nu som går på högvarv här hemma. När jag och Jennie är ensamma hemma då kan vi spela hur hög musik som helst sen kommer mamma hem och går och sänker volymen direkt haha.

Juste jag köpte en stor skön hoodtröja från killavdelningen på hm, köper alltid sådana här tjocka myströjor från killavdelningen, mycket bättre! Jag köpte en förut, en vit med dragkedja, och den använder jag typ alltid när jag bara strosar runt hemma. Sen kände jag att jag ville ha en svart också och en utan dragkedja, så då köpte jag det, för kände att om man var ute så är det bra att ha svart, för vitt blir ju så smutsigt, och den svarta jag har är jätteskönt, men man måste ha uppsatt hår för annars står det åt alla håll för luvan haha, (dagens i-lands problem) och så passar det bätte med dragkedja i vissa fall, så då köpte jag den ultimata tröjan idag, en svart med dragkedja, 249 kronor på hms killavdelning, som hittat! :)


                                                 


Kroppen full av energi och öronen fyllda av bra musik!

Hallå på er!
Jag är full av energi, efter en timmes riktig snabb powerwalking! Sitter och lyssnar på Green day med 21 guns, den låten är bara så bra, hetaste just nu! Jag hade ju tänkt gå upp hyfsat tidigt för att gå och sen vara klar vi den här tiden ungefär, men av någon anledning hade jag sjukt svårt att somna igår, somnade inte förrän solen började gå upp och fåglarna kvittrade för fullt! Så det blev en liten sovmorgon, men nu har jag iallafall ätit frukost, lite sent, men vem bryr sig, det är sommarlov! ;) Nu tänkte jag hoppa in i duchen innan mamma kommer hem för hon är också och tränar och annars kommer vi väl slåss om duschen. Funderar på att bjuda henne på lunch i centrum sen när vi gjort oss iordning, hon är världens bästa mamma så det är hon värd och äta måste man ju iallafall så! :)

                                               
                                       Min kära röda mobil och dom röda hörlurarna fick följa med på powerwalken

 
Apelsinjuice är supergott och massor av c-vitamin och ett ägg till det är perfekt efter man har tränat, bra med protein som behövs för att återhämta sig. Sen blev det lite annat gott till frukost också, yoghurt med hallon och en macka, bra med kolhydrater också efter träning. Nu stårr jag mig nog till lunch/middagen som får bli mitt på dagen innan jobbet.

Hörde det ryktas om att tjejerna planerar en grillkväll ikväll, låter ju hur mysigt som helst, men jag jobbar ju till nio så det blir nog inget grillande för mig men jag går väl dit efter iallafall och bara umgås. Eller de kanske inte ens har ätit när jag kommer för vi alla minns ju sist vi skulle grilla, dom började vid sju i ett tappert försök att tända grillen och när jag kom från jobbet klockan HALV TIO, då var grillspetten precis klara haha men mina glömde dom visst på grillen så dom var ju lagom svarta men men jag älskar mina tjejer ändå, ni är bäst! Men det här var tydligen bara lite lösa planer så vi får se vad som händer helt enkelt!

Nu ska jag in och sjunga i duschen, erkänn att ni också alltid sjunger? :D

Tacos med världens bästa tjejer

Godkväll allihopa!
Jag känner mig väldigt glad av någon anledning, allt flyter på rätt bra såhär på sommaren. Inget speciellt att oroa sig för eller behöva tänka på, bara leva livet! Visst är det mycket jobb på dagarna, men det är helt okej, ibland faktiskt riktigt kul! Sen är det sådan skillnad när det är sommar och ljust ute då gör det inget att jag stänger och slutar klockan nio, det känns som att kvällen är ung och man har hela natten på sig att ha skoj! Ikväll hade jag ialllafall en super mysig kväll med tjejerna, vi lagade tacos och satt och pratade massa strunt hela kvällen, vi hade ju planerat att kolla på någon bra film men när vi umgås så är det ingen som kan hålla tyst så vi bara pratar och pratar. Vi får verkligen höra av andra att vi låter som ett helt dagis, för vi är ganska kända för att prata extremt fort när vi är med varandra och det tar aldrig slut! Love it! :) 

                                     
                                                                          Min goda guacamoule, älskar avocado!

                                      

                                      
                                                                                          Smarrigt va? ;)

                                           
                                              Till efterrätt blev det mörk choklad och nektariner för min del :)

Eftersom de flesta av girlsen ska upp och jobba tidigt imorgon så funderar jag på om jag ska ge mig ut och springa eller powerwalka imorgonbitti, vad tror ni? Det är så härligt att starta dagen med det, då känner man sig pigg! Resten av dagens planer vet jag inte, får se vad som händer, men klockan fem vet jag att jag börjar jobba iallafall :)

                                      


                                      

                                                                              


Jag vill ha mat!

Heej!
Har haft en ganska rolig dag på jobbet idag, var pigg och glad, kunderna var trevliga och allt gick ganska lätt liksom! Skönt med sådana dagar ibland också, det behövs! Nu är jag så himla hungrig, men jag är inte sugen på frukt eller macka utan på varm god mat! Typ tacos, så vilken tur att jag har så underbara vänner som gick med på mitt förslag om att vi skulle laga middag tillsammans ikväll hos fia eftersom hon är ensam hemma i sex veckor!! :) Men det blir lite senare, nu måste jag iväg först, vi hörs sen! :)

                                          


Kvällen blev lyckad och rolig

Godmorgon! Här sitter jag med handduk i håret och har precis duchat, ska jobba om ett tag så behövde ju fixa mig lite efter igår :) Igår hade jag iallafall jätteroligt, innan vi började festa så var jag ju hemma bara. Klänningen jag hade tänk ha på mig på kvällen hade gått sönder, båda banden hade gått av ( bra kvalité? ) så då fick jag bli gammelmormor, och sätta mig och sy, det blev faktiskt bra, jag kunde ju använda klänningen hela kvällen iallafall och den är fortfarande hel! Efter det åt jag världens godaste middag med mamma och vi satt och pratade en lång stund om allt och ingenting. Sen var det bara på med kläderna så åkte jag till Sanna och fixad mig iordning lite, sen var det en trevlig kväll framför oss, var väl hemma kring halv tre, kände att jag ändå inte ville vara hemma för sent eftersom jag ska jobba idag :)

                                                      
                                                    Min inte så hela klänning just då, men det blev bra!

             
                                Världen godaste mat, lax med pesto och avocado och mozzarellasallad

                                                
                                                                  Sen började kvällen hos Sanna                                 

                                           

                                            

                                                         
                                                                  Jag har en egen cider, ser ni? ;)             

                       

                



                                 

Varm eftermiddag

Det är sjukt varmt just nu! Känns som jag ska börja koka... Visst, jag hatar att klaga på vädret men nu är det liksom inte sol och blå himmel utan det är molnigt men ändå galet kvavt! Fy! Dagen har jag som vanligt spenderat på Ica, där det också är riktigt varmt så fort solen skiner ute, men sitter och har fläkten snurrades bredvidkassan och på vintern när det är kallt ute då sitter man och fryser och har fläkten på varmluft, haha alltid är det nåt! Kändes som det enda jag gjorde på jobbet idag var att städa och ta panten, städa och ta panten...



Nu har jag kommit hem för en stund sen, jättehungrig som vanligt efter jobbet. Har så tidig lunch när jag jobbar, åt två nektariner när jag slutade och nu är jag hungrig igen. Men på tal om nektariner, är det inte sjukt gott!? Frukter är ju goda olika årstider när det är säsong för dem, på vintern tex, då kan jag äta hur många clementiner som helst, och nu på sommaren är det nektariner, shit vad det är gott! Äter flera om dan, kanske inte det bästa för magen, men vad gör man. Pratade nyss med mamma iallafall och vi bestämde oss för att äta lax med pesto och grönsaker till middag, det är värt att vänta på, mums! Efter middagen ska jag till Sanna för att fixa till oss inför den roliga kvällen vi har framför oss! Får se om jag skriver något mer ikväll innan vi drar ut, får inte bli en allt för sen kväll egentligen för jag ska upp och jobba imorgon igen klockan halv elva, men bara tre timmar ungefär så jag överlever nog! Ha en kul lördagkväll! :)

             

                                                                                                                                                                                    



                                                                                                                                                            

Alltid lika trevligt med tjejkvällar

Jaha, då satt man här ensam och övergiven... okej så farligt är det inte men ensam är jag iallafall, efter att tjejerna just har gått. De flesta ska upp och jobba imorgon, så det blir inga sena kvällar för vår del, känns mer som vi är 68 än 18... haha men kvällen har varit lugn, tjejerna kom hit och vi satt mest och snackade om allt möjligt, sjöng massa roliga låtar och dansade galet, som vanligt då på våra tjejkvällar! :) Malin kom hem från Cypern idag, hon har varit precis där vi ska bo sen och hon berättade lite både roliga och mindr roliga saker. Vårat hotell var enligt henne inte det bästa man kunde bo på och rummen var väldigt små, men men där ska vi ju inte hänga så det gör nog inte så mycket. Hon sa iallafall att vårat poolområde var jättefint och att på nätterna var det fest på varje balkong!! Vet inte om det bara är bra eller dåligt, låter sjukt kul men det känns som man aldrig kommer kunna sova, men samtidigt, varför sova? Hur ofta drar vi iväg till Ayia Napa liksom? :D längtar galet mycket, nu är det inte ens en månad kvar, den 27 juli drar vi! 

             och Sanna :)


Nu tänkte jag nog gå och lägga mig, börjar jobba nio imorgonbitti och man behöver ju sin skönhetssömn, visst? Ganska skönt att börja tidigt tycker jag, visst man får inte världens längsta sovmorgon men man slutar ju ändå ganska tidigt då iallafall, slutar kring halv tre tror jag, efter det får jag se vad som händer, bara hem och ta det lite lugnt kanske och ladda upp inför kvällen, då blir det party!! Äntligen haha! Oh nej jag måste ju duscha kom jag på nu...gud vad jobbigt, hoppas jag inte väcker grannarna om jag duschar nu haha :) Vi hörs imorgon, godnatt!

                                              


Shopping!

Heej, eller godkväll kanske passar bättre!
Hoppas ni har gjort något kul denna konstiga väder dag...! Imorse var det värsta ovädret så jag tog på mig en svart klänning, leggings och en kofta och paraplyt i högsta hugg, men ´sen han jag knappt komma in till stan förrän solen började skina och det blev väldigt varmt, så det vara bara att kasta ner koftan och leggingsen i en påse och så på ett kick var man sommarklädd i en klänning bara, smart att vara förberedd va? ;) Idag var det shopping som gällde, vågar inte riktigt kolla hur mycket pengar jag gjorde av med sammanlagt...köpte inte jätte många plagg, men varje sak kostade en del så det blev ju lite pengar som gick åt iaf... Vi hittade också present/er till Carro, som hon ska få öppna så fint nästa onsdag då hon också äntligen fyller 18, då blir det party kan jag lova, jag längtar också haha!

                                              
Den ser kanske lite knäpp ut såhär, men jag fastnade faktiskt för den, den är riktigt cool på, bara öven bhn eller bikinin till ett par svarta eller vita shorts, I'm in love!

                                             
               En väldigt söt liten blommig klänning som jag hittade på Salt, passar perfekt för en sommarkväll på stan

                                                         
                                   Den här tubtoppen ser nog inte heller så märkvärdig ut såhär, men skitsnygg på!   

Sen blev det bara ett par enkla svart bomullsshorts också som bara kan vara bra att ha liksom, tex under klänningarna i Cypern, vet inte om jag är så överdrivet taggad på att dansa på borden med kortkorta klänningar och...aa väldigt små trosor , så då kommer dom väl till pass ;)


Värsta ovädret

Oh herregud! Det har varit fint väder hela veckan, och så idag, min enda lediga dag, är det värsta ovädret! Regnet vräker ner och det åskar och blixtar... Men jag hade ändå tänkt åka in till stan idag och shoppa me kära Sanna! Det var länge sen och jag behöver lite nytt till cypern :) Sen är det ju en viss Carro som fyller 18 om några dagar, så vi ska väl se vad vi kan hitta på till henne också! :)

Igår var det en rolig dag! Jag åkte ju in till stan och åt lunch me Sanna, och sen glass på montis i gallerian! Väldigt mysigt. Efter det skulle jag jobba sen mötte jag upp Maria, fia och kusin Malin för ett par cider inne i stan, det blev en jättemysig kväll på en uteservering vid medis :)

                                    
                                           En gammal bild från Torquay, gud vad brunhårig jag var där :)

Pokerkväll

Godmorgon!
Igår jobbade jag som sagt, tiden gick ganska snabbt så det var rätt skönt :) Efter jobbet åkte jag me några från jobbet till stranden där dom hade lite picknick och så skulle jag bada också hade jag tänkt men det blev visst inte av, det var bara en som badade så då stannade jag också uppe haha. Efter det gick jag hem och åt middag och sen mötte jag upp tjejerna för en glass och pokerkväll blev det. Supertrevligt! Fast det har blivit många lungna och mysiga kvällar sen sommarlovet började, känns som det var länge sen jag festade, är sugen på det faktiskt! Men det blir väl så när man jobbar varje dag också, då får det bli lite mer mysiga kvällar ute i kvällssolen :) Vi har ju trots allt Cypern framför oss!


                Ser ni vilka pokerface mina tjejor har! ;)

Idag börjar jag inte jobba förrän vid fyra, så innan det ska jag in och äta lunch i stan med Sanna. ( inte vanliga sanna) ;)Blev så glad att hon hörde av sig igår, vi har ju jobbat tillsammans på donken förut och det var mycket tacka vare henne som det var så roligt att jobba, men sen jag slutade där har vi inte träffats alls, så vi bestämde att vi skulle ses i stan idag innan vi började jobba och äta lunch, mysigt va?

                                               

Supermysig kväll

Hej! oj nu har ja vart lite dålig på uppdateringen igen... ja skyller på jobbet och lite annat :) Igår öppnade jag iallafall på jobbet, det gick bra och så jobbade jag till fyra. Efter det hade jag och Moa bestämt att vi skulle ha picknick ute i kvällssolen, jättemysigt blev det. Hon slutade klockan fem så då sprang jag hem och hämtade filt, lite bestick och sånt som kan behövas på en picknick. Sen mötte jag henne på jobbet när hon slutat så handlade vi massa goda grejor! Det var så roligt att bara handla, vi verkligen slängde ner allt vi var sugna på, det blev två icakassar! Sen gick vi iväg och satte oss på ett mysigt ställe vid stranden och dukade upp våran buffé. När solen hade gått ner blev det betydligt kallare, så jag cyklade hem i raketfart och hämtade lite mer varma kläder, och sen satt vi där från sex till elva på kvällen och bara pratade och skrattade. Men sen blev det alldeles för mycket mygg för min del, Moa brydde de sig inte om men mig älskade de tydligen....


                              Våran picknick, väldigt mysig kväll!


                    Godsakerna som vi knappt orkade äta upp :)

Nu ska jag göra mig i ordning och gå iväg och jobba 11-17 är det idag så får vi se vad som händer ikväll! :) Hejdå så länge!

RSS 2.0