Det är något som har hänt...

Det är Första advent! Guu va tiden går snabbt, redan första advent och snart är det första december, inte långt kvar till jul och med det också ett två veckor långt lov, skönt!

För övrigt var det en riktigt stressig dag på jobbet!! Hur mycket folk som helst och man inte göra någonting av det man skulle göra, som att söndagsstäda och allt annat som behövdes fixas! Men senare blev det lugnt som vanligt på söndagkvällar och tiden går otroligt långsamt...Väl hemma kunde jag inte koppla av heller direkt, bara att sätta igång och plugga med detsamma! Religionsprov på tisdag och förmodligen natur redovisning imorrn... jippii!

                          


Lördagkväll!

Tjeena!
Precis anlänt hem från en hektig arbetsdag, mycket folk!! Igår tog jag det lugnt så borde vart utvilad men ..nja inte riktigt! Vi höll hos här hemma jag och mina gulliga tjejer och kollade på idol och bara hade knäppt kul! Sen kom sötaste Moa också och när de andra girlsen gått satt jag och Moa kvar i soffan och pratade och skrattade tills jag helt plötsligt somnade haha! Men efter lite tjat tog jag mej upp och borstade tänderna iallafall och sedan var jag pigg igen haha som vanligt! Vi la oss och kollade på Pearl Harbor, sååå bäst! När klockan började närma sig galv fyra, hade vi fortfarande inte tittat klart men då kände vi att vi behövde den sömnen innan vi skulle upp klockan nio och jobba! Det är inte förrän nu man börjar känna hur trött man egentligen är! :) Men nu ska jag äta lite mat och dricka julmust, det är ju första advnet imorgon! :)


Vilken jävla morgon...!

Matchen igår behöver vi inte prata om, så det tänker jag inte göra heller! Ja kan berätta hur min morgon såg ut istället, mycket intressantare! ;) Jag vaknade klockan sju och fick för mig att jag skulle gå hemifrån tjugo över, så jag får panik för att jag försvoit mig, hinner inte äta frukost eller någonting, bara drar på mig lite kläder och smink och springer iväg. Väl på tunnelbanan mot skolan messar jag carro och frågar varför inte hon klev på, varav hon säger att hon är hemma och att jag har åkt alldeles för tidigt! Jättesmart, jag hade ju inte ens försovt mig från början! Så jag vänder och sitter i farsta och väntar tills den "riktiga" tunnelbanan jag ska ta kommer och åker till skolan, jaha och vad tror ni visar sig i skolan?! Jo båda de två första lektionerna är inställda!! Så jag hade kunnat sova två timmar längre...sånt gillar vi inte!

Så nu fick vi en lärare att öppna en datasal och så sitter vi och lyssnar på spotify och bara har det trevligt! Ett sådant här tillfälle vore ju utmärkt att göra något vettigt på som att plugga, men allting är hemma så jag sitter mest och leker! :)





KOM IGEN NU BRYNÄS!

Match idag Brynäs - Djurgården på Hovet, and I'll be there! Kommer bli sjukt kul! Carro jobbar ju där inne så vi åker med henne dit efter skolan och sen är det bara att tagga till matchen! Heja Brynäs! :D

                                                                            


Löning och kassamöte imorgon!

Ja, skönt med löning imorgon, det är behövligt! Fast denna gång ska jag försöka lägga undan lite mer pengar än jag gjorde förra lönen hrm... Måste ju spara till körkort och allt annat skoj man vill hitta på! Tyvärr är det ju så, mycket av det roliga kostar pengar! Morgondagen kommer verkligen vara hektisk, och jag skulle verkligen behöva det till en pluggdag, men det är det sista jag hinner med! Ska till bilskolan och köra, sen möta Moa för att äta middag och prata ihop någonting bra att säga på kassamötet som börjar klockan sex, hm ser hemskt mycket fram emot det... Visst det är lite fika och så får man betalt också det är ju kul, men det jobbiga är att det tar lång tid, är så stressad över skolan usch!

Bild på mig och snyggaste kusin<3


Grafisk kommunikation

Sitter och skriver rubriker och designar en tidningsartikel, gissa vad den handlar om? ;)


                            

Tiisdag

Godmorgon!
Tisdag idag och ja har skola till halv tre, slutar med prov i grafisk kommunikation..yey! Efter det blir det träning för allt vad jag förmår, känns grymt skönt att vara igång igen! Hem och laga middag till mej och syster eftersom mamma ska bort sen är det väl tråkplugga som gäller om inget annat roligt dyker upp förstås ;) Ha en bra tisdag people! :)


Back to old times

Haha söndagskvällen spenderade jag med plugg men när jag inte orkade plugga mer så tittade jag och Jennie på Lejonkungen, är det inte bara såå bra? Jag älskar verkligen den filmen och nu var det riktigt länge sen man såg den, vi satt där och sjöng med i alla låtar och skrattade åt alla ironiska skämt som man inte fattade förut haha!

                                          

Söndag = Pluggdag

Godmorgon eller eftermiddag kanske det är! Men själv gick jag upp för inte så länge sen, fick skjuts hem och nu är det väl till och börja plugga! Alltid samma sak på söndagar, det är en seg dag, ute är det mörkt och grått och pluggböckerna ser väldigt oinbjudande ut men det är sånt som måste göras...! Hoppas jag inte blir sjuk nu bara, har en pojkvän som just blivit frisk och en syster som ligger hemma och hostar som en galning! Alco Gel tack! :)

              

Words don't come easily...

I love you
Is all that you can't say
Years gone by and still
Words don’t come easily
Like I love you, I love you..

But you can say, baby
Baby can I hold you tonight?
Baby, if I told you the right words
Oooh, at the right time
You’ll be mine

Lördag!

Det känns så skönt att man var ute igår på en fredag för då känns det liksom som att man har en dag extra när man vaknar och det bara är lördag för annars går jag oftast ut på lördagar! :) Jag sov till halv ett, lite väl länge tycker jag, blir alltid stressad när jag sover för länge haha halva dagen är ju borta! Men nu har jag iallafall kommit upp, duchat och städat mitt rum lite, men vad ska man göra nu då? Hälften jobbar och några flyttar och jag sitter här ensam och gör ingenting! stressad,!? JA!

Men ikväll blir det nog hemmakväll och mys tror ja! <3


Åh jag lever livet!

Heeej !
Nu kan jag verkligen säga att det har gått ett tag sen bloggandet, i know sorry! Men man kommer alltid tillbaka förr eller senare! :) Det har varit sjukt mycket i skolan och det är det fortfarande så det känns rätt tungt, men samtidigt så varför klaga?!

Jag går i trean på gymnasiet, har lite drygt ett halvår kvar till studenten, jag har världens bästa kompisar, har ett roligt jobb med sjukt roliga människor, spenderar varje helg med dom bästa och har en underbar pojkvän! Jag lever fan livet! :D

Ikväll blir det middag med massor av gulliga brudar och sedan utgång på det och dansa natten lång! Have a nice fridaynight, because I am! :)


Svininfluensan eller ?

                                                      Haha hur kunde denna fina klass...
                              
                                                                         sluta såhär..?
                             

Heeelg!

Det kändes nästan som helg igår eftersom jag bara hade en lektion i skolan både idag och igår. Efter skolan igår var jag först och fikade lite med Jennie, fia och Maria sedan bar det av hem och plugga och sen lagade vi middag tillsammans :)
 

Idag har jag gått runt lite i centrum och nu kom jag just hem. Planerna för kvällen är utgång, det finns flera födelsedagsbarn att fira så det är bara att köra igång! Ha en bra fredag allihop! :)


Nergrävd i plugg och ändå säger jag ja till att jobba...

Ja, så smart som man är så sa man ja till att jobba ikväll, visst jag vill det också men har sjukt mycket plugg just nu! Man vet inte ens vart man ska börja... Just nu står lasagnen i ugnen och värms och själv ska jag hoppa in i duschen sen bär det av till jobbet då och sedan hem och plugga hela natten, yeah!

Gullig bild från Moas 18-årsdag! :)

Bilderna från en grym kryssning!

 
                          
 
 
                          
     Kvällen börjar lida mot sitt slut....
 
                                               Tack för en jätterolig kryssning allihopa!
                             

RSS 2.0