GRATTIS MOA!

31 oktober och äntligen har sötnosen Moa fyllt 18 också! Kvällen bjuder på tjejmiddag och sedan utgång, kommer bli grymt! Grattis gumman vi ses ikväll! :)

                 


     Sorry har haft fullt upp att göra, inte suttit vid datan alls, bilder från kryssningen kommer snart! :)

Äntligen onsdag!

Dagen på lovet som alla sett fram emot, nu är den här och ikväll avgår båten mot världens festnatt! :) Fast först nu klockan två så har jag en körlektion på bilskolan, så ska göra mig lite iordning och gå dit. Sen ska man väl börja packa lite saker man ska ha med sig och vad ska man ha på sig? Men kul kommer det bli iaf ! :)

                       

Halloweenkryssning, imorgon drar vi!

Imorgon klockan halv åtta avgår Silja Galaxy mot en spöknatt utan dess like, jag överdriver inte när jag säger att varannan person jag pratat med ska med på den här kryssningen! Det blir en festnatt vi inte glömmer i första taget med alla mina favoritbrudar och allt annat skönt folk som kommer förgylla båtresan! :)

    
  


Kloningsskrivande med Carran

Heej!
Visst att det är lov men lite nytta måste man göra också. Carro kom hit i förmiddags med lunch och så satte vi oss och skrev på vårat naturarbete om kloning som ska redovisas efter lovet, gick bra och vi har inte mycket kvar nu förutom våran egen analys, vilket lär ta ett tag att skriva...Man ska jag babbla om allt möjligt för att få in sina egna åsikter och reflektioner om allting! Lunchen var väldigt exklusiv och bestod av nudlar och varma mackor me vitlöksost och tomat haha och för att uppehålla våran kolhydratsnivå så åt vi nötter och choklad efter haha!


Två armband rikare

Hellu!
Skulle ju inte handla något i centrum idag, men lyckades ändå komma hem med två armband som jag bara inte kunde lämna kvar i butiken haha, passar perfekt och ska inviga dom på jobbet idag ! :) Hittade också present till den blivande 18-åringen, får väl se vad hon tycker på lördag!

                       

Äcklig frukost...

Usch vad jag inte var sugen på frukost imorse, och ingen god frukost hade vi hemma heller! Det fick bli ett halvt glas oboy som jag inte druckit på ett år säkert haha och ett äpple! Nu ska jag gör mig iordning lite sen ner till centrum, inte för att jag har några pengar att shoppa för men följer med för Carros skull sen ska jag hitta någon liten present till en tjej som fyller 18 på lördag också, vad sjutton ska man köpa?! Ikväll är det jobb som gäller som varje måndag! :)

                    Ikväll stänger jag med Cili faktiskt, ska bli skoj! :) Otroligt stilig man kan vara!?
                             

Söndag, och det är inte skola imorgon!!

Heej!
Kan inte beskriva hur skönt det rä att vara ledig imorgon, det här brukar vara den vanliga tråkiga söndagskvällen med plugg och man vet att imorgon måste man gå upp till skolan, men nej inte idag för nu är det looov! :)
Hade en mysig lördagskväll igår som började hos Carro med matlagning, och medan dom gjorde sig iordning för utgågn så fixade jag till mig för något helt annat ! ;) Nu har jag precis ätit och ska träffa Carro tror jag, vi ska väl bara ta de lugnt och kolla lite på ensam mamma söker hhaaha, jag vet men det är faktiskt bra! :)

                         

Shopping!!

Så himla typiskt mig, så fort jag får lön så shoppar jag upp alla pengar och sen lever jag snålt resten av månaden haha! Men nu har jag gått och tänkt i flera veckor på olika saker jag vill ha, så nu köpte jag det! Så skonar jag mig själv från frestelsen, smart va? ;) Men har sparat lite pengar till kryssningen också såklart!

Har länge velat ha några snygga men slappa tröjor så köpte två stora t-shirts som man kan ha till leggings eller svart jeans och en tröja som jag bara gillade haha! Sen blev det en del armband som ni ser och några ringar och lite smink :)
 

 

 

Höstlooov!

Åh va glad jag är, det är looov! Visserligen lär det gå jättesnabbt innan skolan börjar igen, men nu lever jag i nuet så då har jag över en veckas ledigt! Det första jag ska göra är att sova ut, ska bli så otroligt skönt att få vila ordentligt! Lovet bjuder på flera roliga saker, kryssning, halloweenmaskerad, 18-års firande och annat smått och gott! I'm a Happy Girl! :)

Kvällen har jag spenderat med de här lovely girlsen !


Pizza, naturgodis och ingen spotify...

Åh Spotify funkar inte! Jag blir så irriterad, det har inte funkat på jättelänge nu...! Efter skolan gick jag och Sanna lite i centrum och jag la undan lite vardagskläder som alltid är kul att ha nytt! Usch min garderob är riktigt tråkig för tillfället..! Efter det skulle vi tränat men nä ingen var spciellt taggad på det, så det blev inget, haha usch fy på mig vad jag slarvar med träningen nu för tiden, känner att jag inte har kommit igång helt efter sommaren än haha! Vilket iof inte är så smart eftersom gymkortet går ut snart igen haha... Mamma skulle till ikea så jag och Jennie skulle fixa någon snabb mat, vad blev det? Jo pizza att värma i ugnen, så mycket orkade vi laga mat! Och lite nötter och grejer blev det också till kvällen :)

 

Torsdagmorgon

Godmorgon!
Torsdag idag och lovet närmar sig med stormsteg, härligt! Det gick bra att jobba igår men körningen gick det sämre med eftersom det inte blev någon...! Jag hade tid tio över fyra men klockan tre ringer dom och säger att jag har tid klockan tre, men eftersom det var dom som bokat den här tiden till mig på telefon och sagt vilka tider som fanns lediga så har dom ju gjort fel och sagt fel tid. För jag skrev minnsan upp 16.10 i min almancka! När jag gick dit senare och skulle ta upp det så tog dom tack och lov bort tiden så jag slapp betala för den ändå, för det var ju faktiskt inte mit fel! Så nu bokade jag in några nya samt halkbana!!! NU ska jag göra mig i ordning och gå till skolan :) Puss

                                               

Skräckis på G

Hello everybody!
Lite sen uppdatering nu, jag vet för er som bryr er, men vet inte riktigt vad jag har gjort...inte suttit vid datan iaf som ni har märkt! :) Idag har jag lämnat in min mobil på lagning som hjar gått sönder, så seegt man känner sig helt handikappad utan sin egen telefon... Har tack och lov fått lånat fias gamla phone men det är en nokia så det tar väldigt lång tid för mig att skriva sms innan man vänjer sig!

Just nu sitter jag hos Sarii och vi har hyrt en skräckis som vi ska dra på lite senare och skrämma upp oss själva! Får väl se om vi kan sova sen, om det inte för att vi är rädda så lär vi ju ha alldeles för ont i magen för det med allt snacks som vi laddat upp med! Men först är det ju despi på tv som gäller, det är ju tisdag! Lite Magnus Betnér skämt blir det också innan, fullt upp haha :)

Vi är lediga imorgon, grymt skönt! Veckan känns kortare och sen är det bara torsdag och frdag kvar sen är det looov! Kryssning väntar! Klassen är så taggad!! Men imorgon har jag fullt upp också, fixa lite med projektet och laga lite maträtter, sen har jag körlektion och efter det ska jag jobba, ica ringde in mig nyss och bad mig jobba så, visst vad gör man inte? :)








Lördag - jobb + utgång

Godmorgon!
Planerna är idag att först gå och jobba vid halv elva, så jobbar jag till fem. Sen börjar vi väl ladda inför kvällen som lutar mot utgång, kommer bli jätteskoj! :) Ha en bra lördag!

                                   

Freedag, kan det bli bättre?

Heej!
Fredag idag igen, en vecka kvar till höstlov! Kort dag i skolan, slutade klockan tolv och planen var att träna men istället spenderade jag eftermiddagen med fia, pirates, glass och maränger!  En perfekt fredagseftermiddag! Nu väntar jag på en god middag som jag har bestämt här hemma haha efter det blir det chill med tjejerna, man jobbar ju imorgon...! :)

                Det är bra när man äter "efterrätt" själva för då behöver man inte snåla på någonting! :)
                     

Träning på G

Heej!
Eftermiddag har spenderats lite med Moa, och vi har som vanligt bara suttit och snackat om massa roliga saker! :) Men nu är hon och jobbar och själv ska jag ner och möta Sanna och Max och träna! Efter det ska vi övningsköra, inte mycket plugg så det är skönt! See you :)


Torsdag!

   

Bara jag inte blir allergisk mot nötter!

Aaah jag fick värsta allergiska reaktionen efter jag åt lite nötter!! Utslag på hela halsen och runt munnen som kliar sjukt mycket..! Bara jga itne blir allergisk mot nötter som Jennie är, för deå kan jag ju knappt äta något av mina favoritsaker! Vem klarar sig utan choklad med nötter, toffifee, daim, toblerone, magnum mandel!?

                      


Höstlöv i brinnande färger

Vilken härlig höstdag! Imorse snöade det i och för sig, lite tidigt tycker jag men det är ju ingen snö som ligger kvar liksom. Det är isande kallt, vilket ät lite jobbigt men jag har väl för lite kläder på mig också, solen skiner och det ligger gul/oranga löv överallt på marken :) Jag känner mig glad och lite pirrig i magen... :) Puss på er!

                                 

Onsdag

Min bilkörning blev inställd idag! Jag som hade sett fram emot att köra men då hade bilskolans bil gått sönder... FÅ väl köra kommande veckor istället :) Snart är det höstlov också, jag längtra så mycket! Jobbar inget mer än mina vanliga tider så har nästan en veckas ledighet, ska bli otroligt skönt faktiskt! Idag har jag haft håltimme på första lektionen annars skulle jag börjat snart men nu har jag bara två lektioner lite senare och så slutar jag kvart i ett! :) Borde plugga efter det, men har en stark känsla av att det inte kommer blit så... ;)

                                                  Pink ladys på balen i nian haha :)
                    

Kloning av djur..?

Godmorgon!
Sitter på Natur B lektion och ska skriva ett arbete som har med genteknink att göra. et finns ju hur mycket olika saker som helst att skriva om med jag och Carro funderar på att skriva om kloning av djur, det verkar ju ganska så intressant! Har suttit vid datan i över en timme men har väl bara hunnit leta information hälften av tiden eftersom skolans datorer är i segaste laget, tar fan en halvtimme att logga in...!

Klonade grisungar, söta va? :)

Dance like nobody is watching

Heej, lite sen uppdatering, jag vet men har inte varit hemma på nästan hela dagen! Men bättre sent än aldrig, visst? :) Gårdagen blev lyckad och jag tror alla hade sjukt kul! Sanna verkade glad för presenterna hon fick av alla och det bjöds på god mat och efterrätt! Efter det fortsatte vi på nedervåningen med att börja fixa oss för kvällen och förbereda oss lite för Sannas första utgång! Inne i stan mötte vi bland annat upp flera tjejer från klassen och sen var det bara att dra igång partyt! :) Som alltid efter vilda nätter så blir dagen efter i det lugnaste laget och jag har inte gjort något ansträngande överhuvudtaget, bara njutit av min lediga dag :) Nu är det strax natti natti för min del, imorgon är en ny vecka, sov gott! :)

                    

GRATTIS SANNA 18 ÅR!

Äntligen! Min underbara bästis fyller 18 år idag och det kommer att bli en grym dag! Jag kan in avslöja vad vi köpt till henne i present än ifall hon läser detta, men hoppas hon blir glad! Ikväll blir det tidernas party med de bästa!

                                               I Love You Honey! Grattis på 18 års-dagen!
 
                       

10/10

Godmorgon! Lördag idag och jag är ledig vilket känns otroligt skönt! :) Har sovit ut och precis ätit en god frukost med mamma och Jörgen och snart ska jag duscha. Idag händer det mycket och det kommer riktigt kul! Sanna fyller nämligen 18 år idag, så det blir middag med hennes släkt på dagen och på kvällen ska hon firas ordentligt! :)

                         


Fredagskväll

Klockan närmar sig tolv och då blir Sanna 18!!! Längtar galet tills imorgon då vi kommer fira henne hela dagen och natten! :) Fredagen har för övrigt varit lugn, slutade ju skolan klockan tolv så efter det fikade jag med fia och maria, väldigt mysigt! Kvällen har också varit lugn och vi har bara laddat för imorgon, tjejerna kom hit och vi kollade lite på idol och åt massa roliga saker! Skön kväll med mina sweeties!

                                               Smarrig kladdkaka med vispgrädde
                 
                               Sanna och Carro slingade fias hår också, blev så fint så :)
 
Vi provade på något nytt, "Fredags Mix" hette den tydligen och var en blandning av allt möjligt, popcorn, chips ostbågar, aa ni ser ju själva! :)
 

Today it's friday again!

Nästan helg nu! Veckorna går otroligt snabbt nu för tiden, det är i och för sig bra, man längtar ju till helgerna hela tiden när allt det roliga händer! Nu är det inte allt för långt kvar till höstlovet heller, kommer bli galet och kryssningen kommer bli grym! Det är näligen så att just det datumet vi har bokat så är det något himla halloweentema och det är sjukt mycket ungdomar som har bokat just det datumet, gaah! :) Nu ska jag strax gå iväg till skolan, usch klockan är bara tjugo över sju, är det lagligt att vara vaken såhär tidigt?!

                   
                                                                         Saknar sommaren!

Med den här refrängen säger jag godnatt !

I want to love you but I better not
Touch (dont touch)
I want to hold you but my senses
Tell me to stop
I want to kiss you but I want it too
Much (too much)
I want to taste you but your lips
Are venomous poison
Youre poison running through my
Veins
Youre poison, I dont want to
Break these chains

Strålarna lyser upp morgonen

Godmorgon!
Idag blir en lång dag i skolan, lite lektioner först sen ska vi nog lyssna på ett föredrag om aids till klockan fem, men det kommer nog bli väldigt intressant! Körningen igår gick jättebra, och jag längtar verkligen efter körkort! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, har en del plugg men det känns som att det blir nästa vecka jag börjar med det, eller lite på söndagen för jag är ju ledig i helgen, men fredag och lördag har jag pluggförbud! :) Have a nice day!

         Haha här kan ni titta på en gammal gammal bild på en väldigt mycket mörkhårigare Hanna :)
                          

Träning, matlagning och bilkörning

Det var eftermiddagens schema, vi lagade en till maträtt till kokboken som vi hittade på helt själva! Jag säger bara kyckling, tandoori och avocado, mer kan jag ju inte avslöja förrän projektet är frädigt! :) Men det blev riktigt smarrigt iallafall! Just nu sitter Sanna och pluggar och jag gör inte mycket viktigt alls, vi skickade just med våra bankomatkort till Jennie som skulle ner och handla lite naturgodis till oss, hihi! Det tänkte vi äta till kvällens Grey's efter att robban varit här och hämtat oss och vi gjort vägarna osäkra någon timme eller så! :)
Känns otroligt bra att både Grey's Anatomi och Desperate houswives har börjat nu igen, de hör liksom till vardagen att kolla på de serierna! :)

 


Onsdag - mitten av veckan

Yey nu är det inte länge kvar till lördag och jag längtar något otroligt! Min älskade bästa vän fyller äntligen 18! Det kommer bli en grym kväll, love you Saggi :)

Godmorgon förresten, klockan ringde sju och jag var ovanligt pigg faktiskt! Åt lite frukost och packade väskan, idag blir det gym igen, och sen förmodligen övningskörning! :) Ha en bra onsdag!

                          

                                 Väskan fullpackad med träningskläder, vattenflaska och frukt, ready to go!
                        

Back on Track!

Åh va skönt, första träningspasset på länge! Vet inte varför det har gått så länge sedan sist, har vart väldigt mycket i skolan och sen har det inte blivit av att jag tagit tag i det helt enkelt! Men nu är mitt vanliga jag tillbaka, känns så jäkla skönt efter man tränat och man är så stolt över sig själv! Jag och Sanna körde olika maskiner kondition i en timme, kändes grymt bra, men får väl se om jag kan gå upp för trapporna imorrn i skolan...!

Idag har vi lagat tre maträtter till till kokboken också, Sanna och Carro fixade en vegitarisk pastarätt med valnötter, sedan gjorde de också amerikanska pannkakor med "grädde" (haha) sylt och sirap. Medan världens godaste kycklingrätt med spenat och tomater fixades här hemma! Blev väldigt fina bilder, men de är fortfarande i systemkameran så får visa dem sen! :)

                                          


Grafisk kommunikation

Hallå!
Sitter på graflektion i skolan och arbetar just nu med att designa ett skivomslag, jag valde att göra ett omslag till olika rockballader, så vi får väl se om det blir något snyggt resultat!

Här är låtarna jag valt till skivan än så länge, lite tips på jättebra rockballader! :)


Return - Bye Bye Johnny

Scorpions - Still Loving You

Nazareth - Love Hurts

Phil Collins Another Day In Paradise

Richard Marx - Right Here Waiting

Creed - Six Feet From The Edge

Gary Moore - Empty Rooms

White Lion - When The Children Cry

Skid Row - I Remember You

Pretenders - I’ll Stand By You


Jobbat med huvudvärk!

Godkväll på er!
Kom hem från jobbet för ett tag sen och hade riktigt ont i huvudet så slängde mig bara på sängen på en gång och åt glass och tittade på Hollywoodfruarna! Nu tänkte jag bara gå och lägga mig, känner mig sjukt seg och orkar ändå inte göra nånting, så lika bra att sova mig lite piggare...


Kanelbullens dag!

Hallå!
Har haft en lugn och mysig dag, vilket i och för sig gjorde att jag blev ännu töttare på jobbet, men det var det nog värt! Stängde ju idag och som vanligt på söndagskvällarna är det otroligt långsamt, inga folk och tiden går i segaste laget... När jag kom hem så satte jag mig med Jennie och hjälpte henne emd ekonomin och åt kanelbullar! Det är ju bullens dag idag, världens bästa ursäkt för att proppa i sig kanelbullar, köpte med mig några hem till mamma och Jennie också! :) Nu ska jag nog gå och lägga mig för att orka ta mig upp imorgon och tagga till för en ny vecka! :) Godnatt!


                                        

And darlin you know...

I have lost my illusions
I have drowned in your words
I have left my confusion to a cynical world
I am throwing myself at things I don't understand
Discover enlightenment holding your hand

And darlin' you know
You make me feel so beautiful
Nowhere else in the world I wanna be
You make me feel so beautiful


Flickan Som Lekte Med Elden

Filmen igår var jättebra! Det är svårt att jämföra ettan och tvåan för de är ganska olika, men jag tyckte iallafall att båda var grymt bra! Det blev också en trevlig kväll med tjejerna och var väl hemma kring tolv ungefär, då det var pang bom i säng och nu är jag pigg och glad och taggad för jobb...eller nåt! Have a wonderful day!

                

You're Beautiful

Klockan är snart halv fem och jag irrar runt och gör ingenting, rastlös? ja! Men ändå skönt att bara låta tiden gå och leva i nuet! Klockan sex ska jag väl bege mig in mot stan och möta Moa och så blir det middag någonstans i stan och en massa tjejsnack som vanligt om de allra innersta detaljerna! :) Efter det blir dt som sagt helskön bio på Sergel med alla tjejer! Är riktigt taggad för filmen alltså! :)

                                          Här är sötnosen som jag ska byta det senaste skvallret med!
                               


Freeeedag!

Det är fredag idag! Yeay, helg! Jag blir så lycklig, har bara massa roliga saker framför mig! Okej dagen börjar i och för sig med psykologiprov, kanske inte världens roligaste, men sånt får man ta, jag har ju pluggat så! Men med psykologiprovet slutar också dagen eftersom det är det enda jag har idag, skönt! Jag måste springa iväg nu, vi hör sen, eftermiddag/kvällen bjuder på massa skojigheter! Ha en underbar fredag! :)

                                 

Juset, jag har ju glömt att visa min fina dvd som jag köpt! haha nu gäller det bara att ladda upp filmfrådet lite! ;)
                       

Två biljetter bokade!

Heej!
Jag är på världens bästa humör för tillfället! Vi har idag bokat en biljett på Galaxy kryssningen, så nu har vi en säkrad hytt där den 28 oktober, det kommer bli så grymt! Det verkar som att vi blir sjukt många som följer med och alla bjuder in folk hela tiden, så boka innan hytterna tar slut, så röjer vi! :)

Den andra biljetten är bio! Och inte vilken film som helst, utan den efterlängtade Flickan som lekte med elden!! Äntligen ska jag se den, har längtat sen jag såg den förra filmen, Män som hatar kvinnor! Eftersom helgen som kommer är en jobbhelg för min del så blir det bio på fredagen eftersom jag börjar ganska tidigt på lördag. Lördagskvällen är inte riktigt planerad än, men jag känner på mig att den kommer bli riktigt bra ändå! :)

                                              Nu kör vi igen tjejor och alla andra!

Igårkväll var det Jennie, idol och Grey's

Godmorgon alla glada! Kvällen igår var väldigt skön, hade inget plugg så kunde bara ta det lugnt och göra vad jag ville :) Mamma var på bio så jag och Jennie hade ff här hemma! Haha det blev massa knäppa videoklipp på datan, idoltittande där vi satt och pikade varje peson som uppträdde, och sen var det säsongsstart för efterlängtade Grey's Anatomi! Åh det är så bra, glad att det börjat igen, men snart börjar Desperate houswives också så då har jag två kvällar i veckan som är uppbokade haha! Nu ska jag strax springa iväg till skolan och efter det ska jag och Sanna till hennes pappa och laga middag och övningsköra! Ha en bra dag! :)

        Den här otroligt galna systern spenderade jag kvällen med här hemma, alltid lika snygg, eller hur Jen? ;)                       
                             

RSS 2.0