Shopping och lite annat

Hellu!
Vilken solig dag, men inte är det varmt, usch man känner verkligen hur hösten tränger sig på mer och mer...Nu har jag börjat använda jacka och haslduk också! Idag var det en kort dag i skolan, hade natur prov, gick väl ganska bra tror jag men har säkert en del fel som jag tror är rätt haha brukar va så! Efter det spenderade jag tiden i ett väntrum hos doktorn, mne det tog inte allt för lång tid som tur var, ibland kan man ju få sitta där hur länge som helst... Sen medan jag väntade på tjejerna så fördrev jag tiden i centrum och blev med det 500 kronor fattigare! Köpte en klänning, en foundation, en padd och strumpbyxor, sånt som alltid behövs! :)

 
Svart volangklänning från H&M 300 kr, True Match foundation också från H&M och strupbyxor från Åhlens, gjorde värsta kapet! :)

Det verkar som att höstlovet bjuder på en kryssning!

guu vad glad jag blir, vi är några tjejer i klassen som har bestämt oss för att åka på en kryssning på lovet som är här om mindre än en månad, sköönt! Det ska bli grymt kul, och alla har bjudit med kompisar från olika håll, så det verkar som att det är vi som tar över båten den natten! vem som helst får hänga med så boka en hytt! Det kommer bli suveränt, 28 oktober på Galaxy! :)


Utvecklingssamtal på jobbet

Hej!
Har precis varit på utvecklingssamtal med min chef på jobbet, det gick jättebra och de hade inget att klaga på ;) Nu är det bara att sätta igång med pluggandet till natur B provet imorrn..! Usch lite stressigt när allt kommer på en gång, och jag känner inte att jag riktigt har hunnit plugga ordentligt till det här provet heller!


En rolig helg!

Heej! sorry för lite seg uppdatering, men som sagt så har helgen varit hektiskt! :) I lördags på dan så var ju planerna shopping, inga kläder hittade jag, men jag kom hem med en dvd! hah funkar bra det också, det var påt iden att jag köpte en till mitt rum, så nu har jag äntligen fått igång tvn igen som inte funkade, jag har kopplat in digitalboxen och nu också gjort en plats för min fina dvd också! Så nu är det bara att glo på tv hela dagarna om man könner för det! ;)

Efter dvd-shoppingen när jag kommit hem, hade jag väl ungefär fyrtio minuter på mig att gör amig i ordning för att sedan åka in till stan och möta upp Julia från jobbet! Lördagskvällens planer var utgång med hela Ica-gänget! Vi började hos Maria några stycken och åt lite mat och dansade till gamla låtar, väldigt trevligt! SEdan åkte vi in till stan och mötte upp alla andra från jobbet som var taggade på att partaja! Och så blev det efter lite stadsvandring runt Stockholms gator gick vi in på The bridge och festade loss sista timmen, och vi hann med flera shots, skobyten och mycket dans innan de stängde! En rolig kväll var det, tack alla! :)

Söndagen idag har varit väldigt lugn till en början, sov ut, haft det mysigt och skönt och slappat hela dagen. Men nu sista timmarna har jag suttit fastspikad i läxböckerna och pluggat det sista inför psykologiprovet imorgon, får väl se hur det går... Nu tänkte jag nog inviga min dvd med en ny film som jag köpte samtidigt, en gammal men sjukt bra film, Pearl Harbor, godnatt!


                       

Ja, ibland undrar man ju...?

Haha jag kan inte förstå vad Niklas får allting ifrån?! Igår satt vi och åt glass med varma hallon, och då får han för sig att hälla i salt peppar och KETCHUP, och inte nog med att han häller i det, han äter sörjan!! Fy fan, det måste smakat värre än värst, men ett gott skratt fick vi iallafall! :)

Bara för att vi var lediga igår, känns det nästan som att det är söndag idag, men det är så skönt att veta att det bara är lördag, och jag är leedig! Idag är det nog shopping på schemat, jag och Sanna var ju i stan igår också men hittade inte mycket, det får väl bli ett nytt försök idag i andra affärer! :)

                                              Innehåll: Glass, hallon, salt, peppar och ketchup 
                         

Inte som jag hade tänkt mig...

Fredagen blev inte ens i närheten av vad jag hade tänkt mig, men såklart trevlig ändå, men betydligt lugnare! Vi började iallafall med middag hos mig för att snacka lite vinterplaner, blir det sälen i år igen kanske? Vi får se, jag lever fortfarande kvar lite i att det är sommar, vägrar börja använda jacka! Fast idag borde jag gjort det, svinkallt ute! Just nu sitter jag här med lite folk, och det är några skitungar som kaster äckelfrukt på fönstrena! Jag blir så jävla irriterad, hur omoget är inte det!?

Har ni sett hur snygg en skärbräda kan se ut förresten, efter att man ställt den på en varm platta? Händelsen utspelade sig på Max landställe för ungefär ett år sen kanske! :)
                         

...

Jag orkar inte plugga, ena sekunden är det jättevarmt andra sekunden fryser jag,jag har tråkigt och orkar inte göra viktiga saker, är seg men inte trött så vill inte sova, jag vill bara krypa upp framför en bra film med en påse godis!

                            

Helgen har börjat för min del!

Så var man ledig imorgon från skolan då, otroligt skönt! Behövs verkligen, har hundra saker som ska fixas och hinnas med imorgon, så det är bara att ställa klockan fast man är ledig! En av planerna är att åka in till stan med Sannisen och kolla på kläder, man tycker ju alltid att sin garderob är alldeles för tråkig och man har absolut ingenting att ha på sig! Så jag hoppas starkt att jag hittar något snyggt att ha på mig till helgen! Helgen är planerad i detalj och det kommer bli så roligt! Vill bara vara inne i allt nu nu nu! :)

                          

Vår andra maträtt i kokboken!

Sanna och Carro var hemma och lagade en god egen wook igår, den ser väldigt smarrig ut (ja snodde bilderna från sanna) ville bara säga att jag är väldigt stolt över er tjejer! ;)

                         

                          

Listen to some good music!

Onsdag idag, mitten av veckan, lagom att börja planera helgen ännu mer! :) Lördagen är nog helt klar, och det kommer bli riktigt kul! Fredagen bjuder nog på en del planering och fixande, men tror det blir toppen då också! :)

Slutade ännu tidigare i skolan än jag trott, så nu hann jag hem en snabbis lite också. Ska inte köra på bilksolan förrän om en timme så kan vara hemma och lyssna på massa gamla låtar och äta päron så länge!

                                        

Natur A prov och bilskolan

Dagen i skolan är kort och jag slutar kvart i ett men innan det ska jag ha hunnit med mitt första natur prov.. FÅr väl se hur det går, jag tycker att jag har pluggat men man vet ju aldrig vad det kommer för frågor! Efter skolan ska jag till bilskolan, sist jag tog en lektion där var före sommaren så det var ett tag sen! Lite nervöst är det alltid och köra med bilskoleläraren, men det ska bli kul! En är det bara hem och plugga resten av kvällen... Ha en bra dag! :)

Igår lyckades jag med hjälp av Carro och Jennie äntligen koppla in min digitalbox! Och efter massa omkopplingar med sladdar överallt fick vi äntligen igång min tv också, så nu funkar den normalt! Skönt! :)

                         

                         

Vårt projekt - En speciell kokbok!

Dagen idag har varit intensiv och vi har arbetat hårt med att komma igång med projektet. Det blev även en del natur plugg eftersom det är prov i det imorgon...!

        Sanna och Carro förbereder lunchen som blev våran första rätt i kokboken under rubriken "Lättlagat"
                      
                      Färdig lunch! Pasta med pesto, fetaost, parma skinka, körsbärstomater, super gott!
                       
                  Här är vi mitt uppe i att skriva en projektplan, leta inspiration till recept och anteckan allt!
                      

Tisdagen är späckad av plugg!

Andra dagen i veckan, och det passar väldigt bra att vi inte ha några lektioner för idag blir en riktigt pluggdag...! Inte världens roligaste men det måste göras tyvärr. Jag ska göra mig lite i ordning sen bär det av till Sanna med Carro och så ska vi börja göra en projektplan och en tidsplan, ett projekt som ska hållas på i flera månader kräver jäkligt mycket planering... Sen imorgon har vi natur A prov så det kommer bli en hel del plugg till det också, psykologiprov måste pluggas till, har en engelskabok att läsa, har en engelskatext att skriva, har ett svenskamanus att öva in! Aa ni hör ju, önska mig lycka till!

                                    

Ny vecka, nya planer!

Heej!
Kvällen igår slutade med jobb som alltid varannan söndag, och som vanligt vard et otroligt segt eftersom det inte är mycket folk alls och såhär helgen före löning också... Nu har jag äntligen avslutat den tråkiga måndagen och nu har jag nästan bara roligheter att se fram emot! Ikväll är det jobb som gäller men måndagar är roliga att jobba och vi är ett sånt bra stängningsteam! :) Efter det ska jag köra bil!

Imorgon är vi lediga från skolan för vi har projektdag, så jag Sanna och Carro ska ses hemma hos någon av oss, laga någon god lunch och börja skriva vår projektplan! Onsdag är det kort skoldag, efter det ska jag till bilskolan och köra, var länge sen jag var där men det ska bli kul! Torsdag vet jag inget speciellt än, men fredag är vi helt lediga, grymt skönt! Sedan har helgen bara massa roliga saker att bjuda på, jag är ledig vilket gör allt mycket lättare! På fredag är det osäkert vart vi ska men party blir det och på lördag hörde jag det ryktas om utgång med jobbet! Måndag idag och jag har redan hela veckan plus helgen planerad, det är såklart det första man pratar om på söndagkvällen, vad man ska göra nästa helg! ;)

                    

En grym kväll med de bästa!

Heej! Jag vet att klockan är ganska mycket, gick faktiskt upp för flera timmar sen, har bara inte riktigt haft orken att sätta mig här och skriva! Men nu får jag tagga till, ska ju jobba om en halvtimme typ! :) kvällen igår blev så lyckad och vi hade hur kul som helst! Det började som sagt hos Carro i klassen med några söta tjejeror, det blev kött och pommes till middag, och till efterrätt blev det frukt och bär i ugnen med vit choklad och glass, mums! Sen satt vi där hemma och skrattade och hade det super trevligt fram till klockan tio ungefär. Då mötte vi upp den andra Carro och begav oss in mot stan där vi mötte upp massa roligt folk! Vi hade bokat bord, så vi fick en helt egen avdelning, så skönt! Så hängde vi lite där och sen dansade vi hela natten! :)

Somnade väl kring halv fem och vaknade som alltid jättetidigt, vid halv åtta! Jag blir irriterad för jag mår bara dåligt när jag vaknar så tidigt, men lyckades somna om till halv tolv sen tur det! Nu ska jag gå och jobba, hörs ikväll! :)

                       

Slutade två istället och förlorade därmed 900 kronor...

haha det blev inte en sådan lång jobbdag som jag hade tänkt mig! Klockan två hade jag redan haft min enda pyttelilla rast och hade lååång tid kvar att jobba vilket jag var extremt otaggad på, och lilla Emelie som slutade den tiden ville jobba mer, så då var problemet löst! Hon tog resten av mitt pass och jag gick hem! :) Visst förlorade jag en del pengar på det, men jag hoppade ändå in och jobbade förra lördagen så det går jämnt upp! Nu har jag bara laddat inför kvällen, ska gör mig iordning snart och klockan sex ska vi ses hos Carro där kvällen börjar med god mat! :)

                     

Gooodmorgon!

Nu ska jag snart springa iväg till jobbet, det är ju inte så långt direkt, så är där på fem minuter! Jobbar som sagt till halv sju och hoppas verkligen att jag får mer än en halvtimmes rast som det står på schemat... annars kommer min energinivå sjunka till botten, det är ju lördag idag också, vilket är lika med, mycket folk hela dagen! Men jag ser fram emot ikväll så kommer nog mest gå runt och tänka på det :) Ha en perfekt lördag ni också!

                                                Alltid taggad för party, här på min 18-års dag!
                           

En högljudd fredagkväll

Ja, vad ska man säga, när vi träffas alla tjejer blir det inte en tyst minut! Det går absolut inte att kolla på idol som vi försökte med, alla pratade, skrattade, sjöng, började göra konstiga danser och miner, det var som sagt omöjligt! Men humöret hålls ju uppe iallafall och livat blir det! Här tänkte man ha en lugn fredagkväll eftersom det jobb ganska tidigt imorgon men lugnt var det sista vi hade, ustället fick jag hem ett härligt gäng med glada brudar, och det funkar lika bra! :)

Imorgon slutar jag jobbet klockan halv sju och efter det bär det direkt hem till Carro i min klass. Där blir det middag och lite annat skoj med massa trevliga typer innan vi beger oss in mot nattlivet i city och möter upp resten av gänget, vi blir väl runt 15-20 pers. Känner på mig att mina sista pengar kommer ta slut, men också att det kommer bli en grymt rolig kväll! Godnatt! :)

                      
               Vissa började köra några snygga dansmoves medan vardagsrumsbordet fylldes av snacks!
 
                                    Hm, visste inte att jag hade bjudit in grisar till tjejkvällen!?
                          

Spexfoto projektprat och skämt ut mig i centrum

Vilken dag! I skolan var det ju spexfota på schemat, vårat tema var lite blandat och ingen visste först vad vi skulle välja, så det blev lite stressigt, men det slutade ändå med någon blandning av festa/bakis/svininfluensan! haha får väl se hur det ser ut, men kul var det! N¨ågra av oss (bland annat jag) hade festkläder fortfarande, utsmetat och otroligt mycket smink och sjukt tuperat stort hår, så som man kan se ut efter en riktig utekväll haha! Några andra låg och var bakis/svininfluensan, man får tolka det som man vill, låg med filtar och temp i munnen, spydde i påse, käka pizza och chips och hade mjukiskläder, solglasögon! Ja det var en riktig blandning, men det viktigaste var ju att vi hade roligt iallafall, vi hade stora plakat också med snitsiga texter ;) haha kul att se hur det blir! Sen skrämde vi väl slag på vår projektledare med våra läskiga sminkningar och stora hår, vi såg ju typ ut som häxor! Sen mötte jag Jennie i centrum och jag skoja inte när jag säger att, verende människa i centrum kollade på mig som om jag vore helt dum i huvudet! Trodde dom att jag brukar se ut såhär i vanliga fall eller?

    Jag kan bara säga att jag såg tio gånger värre ut under fotot och då hade jag en lysande rosa klänning också haha
 

Snart helg!

Min hjärna har gått på högvarv hela dagen, i skolan var det mediekommunikations prov och efter skolan har tankeballongen inte slappnat av en sekund. Pluggade natur A med Sanna som vi har prov i på måndag, sen bakde vi pizza med mamma, väldigt gott! :) Efter det var det åter igång igen, har försökt pränta in de jäkla eneglskaglosorna hela kvällen, så nu är mitt huvud helt slut! Nu är det duscha och sova som gäller, imorgon är en dag också, spexfoto står på schemat! Ska bli grymt roligt faktiskt, och efter det har vi möte med våran projektledare där vi ska prata om projektet som ska sättas igång snart! Kvällen blir hyfsat lugn eftesom jag jobbar tidigt på lördag, men lördagkvällen blir desto värre, skriver mer om det sen! :)

Detta var ett år sen på hennes 17-års dag och om tre veckor fyller hon 18! SÅ snart kan hon äntligen följa med sina kära vänner ut på helgerna! Inte långt kvar nu gums :)
                           


Torsdagmorgon 17 september

17 september, usch det låter som ett riktigt höstdatum... Men godmorgon iallafall, har gått upp för en liten stund sen och hunnit äta lite avocad med keso till frukost och pluggat mediekommunikation, har prov i det idag...! MEn tror inte att det ska vara allt för svårt när man har hängt med på lektionerna och så, så det ska nog gå bra! Igår hade vi skolfoto i skolan, usch va jag ogillar det! Jag kommer säkert bli missnöjd som vanligt varje år när man får hem kuvertet i brevlådan! Men nu måste jag leta i genom garderoben och hitta något att ha på mig denna torsdag! :)

                            

Det måste finnas nånting annat som ligger under allting...

Jag orkar bara inte just nu, har massa plugg som ska göras och sen ska jag jobba hela kvällen. Vill bara flyga iväg någon annanstans...

Oh, why you look so sad?
Tears are in your eyes
Come on and come to me now
Don't be ashamed to cry
Let me see you through
'cause I've seen the dark side too
When the night falls on you
You don't know what to do
Nothing you confess
Could make me love you less

I'll stand by you
I'll stand by you
Won't let nobody hurt you
I'll stand by you

Nu går jag och mina 99 jävla engelskaglosor och lägger oss!

Mitt i allt pluggande och bokande av körlektioner hann jag faktiskt med lite träning också! Kändes otroligt skönt att springa av sig lite stress, köpte med mig avocado och keso hem! Fruktansvärt gott med lite örtsalt på också! :) Som om vi inte redan hade nog med plugg så kom jag på att jag har en jädra massa engelskaglosor att lära mig till på fredag också, och jag skämtar inte när jag säger att jag typ kunde två sen innan, så det blir en del pluggande på det också...! Måst väl sätta mig i sängen och försöka trycka in några i hjärnan medan håret torkar så jag kan få sova sen! GODNATT! :)

 


Jag har inte gått under jorden...

Heej! Ja som sagt så har jag inte gått under jorden och försvunnit, har bara haft fullt upp med jobb och bilkörning plugg och skola så har inte ens varit inne på datan på ett tag...sorry för det! Idag hade vi bara en lektion i skolan, efter det gick jag och Sanna hem till mig, åt en god lunch och började plugga, självklart kommer alla prov på samma gång, så just nu är det sjukt mycket så borde verkligen inte sitta här för tillfället! Jobbet ringde och jag ska jobba kväll imorgon med, det är så mycket man vill ställa upp på och hinna med att träffa alla man vill träffa, men tiden räcker inte alltid till. Men jag ska försöka så gott det går, är ganska van att det händer mycket runt omkring mig och brukar därför inte sitta still så mycket, men det är det jag tycker är kul också! I helgen som var, var jag ledig men inte hade jag en lugn stund för det inte, ryckte in extra på jobbet lördagkväll, bakat och fixat inför mormors födelsedag och sen hunnit med utgång och party båda dagarna. Som sagt mitt liv är inte det minsta lugnt... men man lever bara en gång!

                             


Notting hill och glass

Söndagen som borde varit en pluggdag visade sig bli något helt annat eftersom jag glömt det mesta av pluggandet i skolan, jag läste lite i natur B boken iallafall för den hade jag med mig hem. Träffade Carro på dan och efter det gick jag hem och åt en riktigt god middag! Klokcna nio började Notting Hill så nu är jag fast i den underbart romantiska film och äter lite glass! :) Ha en bra kväll!

                              

Söndagsmorgon...

Känns lite segt med söndag, och lite segt i huvudet också efter gårdagens bravader :) Först hann väl släkten precis komma när jag sen var tvungen att gå och jobba, så jag fick inte vara med och festa med dom inte ;) Jag jobbade till nio och hade faktiskt ganska kul ändå haha förutom att städaren välte hela tuggummiställningen så de flög tuggummi överallt! Innan jobbet var jag lite småsugen på att gå ut på kvällen, men efter så var jag ändå ganska seg och tänkte att det skulle bli en skön hemmakväll. Men så får jag ett mess från min kära vän Linda som frågar om jag är taggad på utgång och då blev jag plötsligt det! Sen fick vi med oss Sara och hennes pojkvän och hans kompis, en till Sara och Sofie, så vi blev ett gäng som for ut och gjorde stan osäker, kul hade vi iallafall! :) Var väl hemma kring fyra och sov fram till tolv iallafall, så skönt. Idag verkar det som att jag har en del plugg att göra, men det är jag väldigt otaggad på kan jag säga... Får se vad som händer! :)

                              
                                                      Ett av borden som var fint dukat 

                      
              Sjukt stora smörgåstårtor, och som sagt så har vi mycket kvar och jag tycker det är skitäckligt...

Bakat chokladrutor hela morgonen

Heej! Nu är vi i full gång här hemma och fixar inför mormors födelsedagsmiddag haha :) Jag har stått och bakat chokladrutoc hela morgonen och var väl klar för ett litet tag sen när min kära moste kom med smörgåstårtorna som de köpt på mitt jobb! Herregud säger jag bara, vi kommer ha smörgåstårta i flera veckor, och ag som inte ens tycker om det... Men nu ska jag hjälpa till att duka ut det sista, sen klockan fyra är det jobb som gäller :)

 

                          
                                                    Mina färdiga chokladrutor :)

Lite bilder från vår trevliga fredagskväll


   
                                                      Det började hos Sara :)
 

   

Sen bar det av in mot stan!
 

  


Lördag och allt känns toppen!

Godmorgon! :) Nu är det helg, så skönt! Förlåt för att jag inte skrev någonting i bloggen på kvällen, det var meningen att jag skulle göra det när jag hade gjort iordning mig men tiden rann iväg och jag fick jättebråttom. Igår var det iallafall utgång som stod på listan, vi började hos Sara och hade det så trevligt så tjejerna, sen drog vi in till stan och mötte upp resten av gänget! Kvällen blev kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss, men jag klagar inte, vi hade grymt kul iallafall! Var hemma halv fem imorse och vem väcker mig klockan nio? Jo kära jobbet såklart, de ville att jag skulle jobba idag på dagen, men det går tyvärr inte för sig. Idag har jag fullt upp, mormor fylller år på måndag så vi ska fura henne här hos oss idag hela släkten! Jag har lovat att hjälpa till att baka och bära bord ochs tolar och duka... Men på jobbet var det riktigt kaos, så då sa jag att om någon av tjejerna som stänger kan ta dagspasset istället så kan jag ta hennes stängningstid då eftersom de inte verkade hitta någon, och så blev det! Så tråkigt att jag bara hinner vara med en timme här hemma när alla har kommit innan jag måste gå igen...Men om plikten kallar så, vad gör man? :)

Det togs lot's of photos igår under kvällen, men de är på fias kamera så lägger in dom senare när jag har tid och hon har vaknat och skickat över dem! :)

                         
                                           Gammal bild, men alltid lika partysugna ändå ;)

Åh känner mig som en ny människa!

Eller ja, nästan! ;) Men har nu kommit hem efter frisörbesöket och jag är så nöjd! Själv känner jag att det är kortare men det är inget drastiskt direkt, utväxten är borta av fina blonda slingor och har även lagt i lite mörkare slingor för att jämna ut det lite! Just nu ser det lite väl mörkt ut men det är bara för att det försvinner efter någon tvätt då är jag lite blondare igen ;)

   

                           

I eftermiddag smäller det!

Klockan halv tolv så sitter jag redo hos frisören, ska ju inte göra värsta förändringen eller så men klippa lite, slinga utväxten blond och sedan lägga i ett par ljusbruna slingor i det hela, det kommer säkert bli jättebra! :) Går bara i skolan tills elva ungefär så det är skönt, har bara två lektioner, men en av dom är spyäckel engelska...! Have a nice friday people! :)

   
Ikväll kommer det inte vara riktigt lika långt och inte lika ljust med utväxt :)

Time for sleep, good night everybody <3

                             

Idol och naturgodis hos Carran!

Idol var som vanligt roligt och man fick en del skratt idag också åt alla knäppa sökande! Nu sitter vi bara och diggar till lite olika låtar på Spotify! :)

 

Flickan som lekte med elden

Snart kommer den på bio!! Jag längtar sjukt mycket, den har premiär den 18 september and I want to be there! :) Efter att ha läst boken Män som hatar kvinnor och sedan sett filmen så är jag mer än förväntansfull inför den andra filmen i milleniumtriologin :) 

 

Avocado och keso till frukost hos gulleMoa

Godmorgon! :) Kvällen igår blev som planerad, tjejerna kom hit och sås att vi och svor åt hur Sverige spelade, ganska seg match faktiskt..Men tillslut blev det ett mål iallafall så då kändes det lite bättre! När matchen var slut var det dags för nästa plan, gå ner till jobbet och möta Moa, och stod där och skrattad lite när hon plockade in frukten och tappade alla vindruvor på golvet! ;) Sen bar det av hem till henne och vi tittade på ja, ett lite annorlunda program kan man ju säga! ;) När jag sen skulle åka hem visade det sig att den vanliga bussen slutat gått och det skulle ta över 45 minuter att komma hem om vi inte gick en bit bort och ja, det var krångligt iallafall och båda var sjukt trötta, så det slutade med att jag sov kvar där och när jag ick upp imorse hade hon tagit fram avocado och keso till frukost, mums! Själv ska jag väl röra mig mot skolan om en timme ungefär, nu ska jag fortsätta sjunga till min just nu favorit låt! :)

            
Jag och Moa hemma hos mig i somras när vi lagade värsta brakmiddagen, och avocado som är min stora passion ingick såklart i den middagen också! :)

Hur smart får man bli!?

Jag går runt hemma och ska ringa min kära vän fia för att bestämma tid när vi ska ses innan matchen, tar upp telefonen och slår mitt eget hemnummer! Upptaget hos "henne" hm konstigt lägger på, slår samma igen, hm fortfarande upptaget...! KONSTIGT när jag ringer hem till mig själv hela tiden! Smart va? :P

Träning på hög nivå :)

Man känner sig så duktig när man har varit på gymmet och tränat ordentligt, pigg frisk och glad :) Var vrålhungrig när jag kom hem som jag alltid är efter träningen så har ätit lite god middag nyss! Nu ska jag ta mig en lång härlig dusch utan att behöva stressa! Efter det var det prat om att girlsen skulle komma hit och kolla på fotbollen som börjar vid halv sju, missade förra matchen, så den här vill jag se! Sedan ska jag ner och möta Moa när hon slutat jobbet och så ska vi hitta på något skoj eftersom båda börjar sent imorgon, har en grym sovmorgon till runt ett :) See you!

                                      

9 september

Om två dagar ska jag fixa håret!! :) Åh det ska bli så kul och sen få bort utväxten och klippa det lite, så är man nyfriserad och fräsch till det sista skolfotot någonsin som ska tas nästa vecka! Vaknade imorse, försenad trodde jag, och var arg på klockan för att den inte ringt, men det visade sig att jag visst börjar klockan nio så nu efter morgonenes stress har jag ju lite tid att fördriva, då hamnade jag här, på med Spotify och njut! :) Idag är det skola men slutar kvart i ett så det är skönt, i eftermiddag ska det iallafall bli träning för hela slanten! :)

  

Lite snöiga, kalla och roliga minnen börjar väckas till liv

Fast klockan är över tolv och jag definitivt borde sova, så är det svårt när det en viss Max skriver så långa inlägg i sin blogg att det tar ganska många minuter att läsa igenom dem! Ibland orkar jag knappt börja, men om jag väl gör det, oftast, så måste man ju fortsätta för att se vad som händer i hans värlsdlånga historier om hur han har spenderat EN dag haha! Men nu satt jag och läste lite om Sälen och såg lite bilder, det var ett par roliga dar vi hade där uppe, ibland en del tjaffs, men så blir det ju när man umgås många dygnet runt, så överlag var det sjukt roligt att åka upp mer sköna människor och åka massa skidor :) Nu pratas de om att åka upp i vinter igen, får väl se hur det blir men det vore grymt skoj!

                 Bjussar på lite bilder jag med från sist när vi var uppe över nyår 08/09






                      


Sweet Home Alabama!

Haha låten eller filmen eller både och? Blev inringd av jobbet imorse för att jobba hela eftermiddagen till åtta, självklart ställer man upp när det krisar för dom! Men min träning hann jag ju inte med då... men men det kan vi ta imorgon! :) Jag köpte med mig grillad kyckling och avocado hem som middag, smarrigt!

På tv:n hördes stockholms "sköna" toner beståendes av sökande till Idol och efter det kollade jag på filmen Sweet Home Alabama på femman, härligt gung i den låten när dom dansar i filmen, den är mysig :) Nu tänkte jag sova för att orka med way too much naturvetenskap imorgon! Godnatt :)

                 

Sweet home Alabama
Where the skies are so blue
Sweet home Alabama
Lord, I'm coming home to you

Goodmorning Sunshines!

Tisdag idag och pepp för skola...! usch vad jag ogillar att gå upp såhär tidigt, vi har ju typ inte en enda sovmorgon! Ja tycker aldrig jag får sova ut, nu har jag huvudvärk också...:( Efter skolan ska jag iallafall träna, ska bli riktigt skönt känns som man måste komma igång på riktigt nu! Vi hörs när jag kommer hem, ha en trevlig tisdag! :)

                                                         

ICA ICA ICA

Det känns som jag spenderar väldigt många timmar på jobbet även om det inte är mer än varje måndag och varannan helg, men det känns som jag inte gör annat än och hänger där... men men ibland är det rikitgt kul också ;) Skolan idag var överdirvet seg, måndagar borde strykas från schemat för att dom är så tråkiga! Sista lektionen som är individuella val, där jag så (o)smart har valt Engelska C, fy fan säger jag bara, det är jättetråkigt! Och idag gav hon oss ett glostest, oförberett, bara för att se hur mycket ord man kunde, no big deal tänkte jag, men nej nej, jag kunde väl typ två ord på det där jäkla pappret! Okej lite överdrivet men det var sjukt många ord som jag inte ens visste fanns, så det kändes ju lyckat! Eftermiddag/kvällen har jag då stått inne på Ica och pratat med trevliga kunder och knäppa arbetskompisar! :) Nu har jag fått i mig lite middag också och ska hoppa in i duchen, ha de bra! :)

 

Stekta kantareller och glass

En härlig avslutning på veckan, stänga på jobbet och gå hem och bara ta det lugnt :) Dagen spenderade jag hos Carro och vi kollade på Kejsarens nya stil! haah så rolig film det var säkert tio år sen jag såg den ! :) Sen var det bara dra sig upp ur soffan och tagga till för jobb... Nu är det klart också och jag bestämde mig för att köpa med mig lite kantareller hem och steka dom med salt, det är så otroligt gott! Nu är det uppätet och jag sitter istället och småäter lite på min favvo glass, vanilj med krossad choklad! Familjen har gått och lagt sig så nu har man en liten stund för sig själv, inte ofta det händer, men nu ska jag fortsätta njuta av min glass och inte fastna framför datan hela kvällen...! Godnatt på er! :)

 

                          
 
                                                                                  MUMS!

En sjukt rolig kväll...men inte lika rolig morgon

Godmorgon! :)
Kvällen igår var väldigt trevlig och jag hade väldigt skoj med kusin och ica-familjen! Carro blev tyvärr sjuk och kunde inte följa med, tråkigt för hon missade verkligen något. Jag och Maria kom väl dit kringa halv åtta tiden efter en härlig promenad från Östermalmstorg till Kungliga Borgen på Gärdet, tur att hon hittar för jag hade ingen koll alls! Väl framme bjöds det på grillad mat, en välkomstdrink och liveband. Vi åt och satt i ett mysigt tält med infravärme och bara hade det kul och umgicks med folk och pratade. Då och då sprang man upp på dansgolvet också när DJn hade börjat spela och körde några stiliga moves! :) Efter det drog vi in till stan där jag tappade bort alla och åkte hem lite senare på natten, och gissa vem jag möter på tunnelbanan!? Mamma!! Hur stora är oddsen liksom? men då behövde ingen av oss åka hem själv iallafall ! ;) Så kvällen blev lyckad och jag hade jättekul! Imorse vaknade jag vid halv åtta först, och trödde jag hade blivit riktigt sjuk med feber och blixtrande huvudvärk, men jag lyckades tack och lov somna om efter en timmes lidande så nu mår jag bättre! Man ska ju jobba idag så det gäller ju att vara pigg! Innan jobbet ska jag väl duscha och städa upp på mitt rum lite, vi hörs sen! :)

 

  

   

Lördagmorgon, prepare for work!

Godmorgon alla morgonpigga!
Klockan ringde halv nio, upp och äta frukost och planera klädsel för kvällen, för jag hinner ju inte hem mellan jobbet och kvällens planer. Det blev den blommiga klänningen, det måste verkligen vara sommrens bästa köp, den passar alltid perfekt och jag älskar den, så snygg! Till den blev det svarta strumpbyxor och ett par låga boots, vet inte riktigt hur mycket man kommer vara ute i gräset ikväll så det är bra att vara förberedd :) Nu har jag sminkat mig lite och packat ner det som ska med, ser fram emot kvällen! Kommer inte hinna blogga någonting mer på dagen, så vi hörs antingen inatt eller imorgon ! :)

                                                          Kungliga Borgen
                         

Freeedag!

Heeej hallå! :) Fredag idag, känns otroligt skönt med helg vill jag säga, även om veckorna faktiskt går väldigt snabbt! I helgen är det en sådan där jobbhelg som kommer varann helg...Men det ska väl inte vara så jobbigt, har andra roliga saker som händer runt omkring så jag överlever nog! :) Igårkväll pluggade jag en del och sen åkte jag till Moa och vi hyrde film och bara satt och snackade massor, väldigt mysigt! Idag slutar vi klockan tolv i skolan, perfekt att sluta så tidigt på fredagar då känns helgen lite längre :) Just nu sprang alla tjejeor till lite olika ställen och jag gick hem men snart kommer nog Sanna och Fia hit iallafall. Kvällen är lite tveksam än vad som händer, finns lite förslag men sen är det ju det här att man börjar halv elva imorgon så känner för att ta det lite lugtn iallafall.. Imorgon slutar jag fem på jobbet och efter det blir det nog en väldigt rolig kväll, med grillfest och live band inne på kungliga borgen och sen förmodligen utgång efter det! :)

Ha en supertrevlig fredag!

 


I am the Happy one right now!

Nu har vi en sådan här lång rast igen, och inte finns det mycket vettigt att göra så vi slank in och kollade av facebook på datan! :) Nyss var det brandalarm och alla dumpade tallrikarna i matsalen och gick lugnt ut på skolgården, alla lika oseriösa som vanligt, tänk om det verkligen skulle brinna någongång för det gör det ju aldrig! Vilket kanske är bra men undra hur många brandövningar man har haft egentligen?! Skoldagen är inte så lång så efter det blir det nog hem och göra lite nytta, plugga det vill säga... Senare ska jag förmodligen träffa Moaa, det blir kul! :) Svårt att hinna träffa alla man vill träffa nu när skolan och jobbet tar upp så mycket av ens liv! Tur att man har fyra av favvotjejerna i samma klass så man hinner umgås en del med de sötnosarna iallafall! :) Nu börjar det dra ihop sig till lektion, hörs ikväll! :)

Vem kan slå Filip och Fredrik?

Heej på er!
Sorry kom på att jag inte bloggade nånting igår, så för er som bryr er så är jag hemskt ledsen! ;) Idag har dagen varit låång, skola (såklart) efter det hängde jag lite hos Sanna och vi frossade naturgodis. Sen åkte jag in till stan med Carro som var nyklippt och fin i håret och mötte Fialotta och Mariia för att spendera kvällen sittandes och applåderandes på en svart stol under inspelningen av "Vem kan slå filip och Fredrik" Det blev en del skratt åt programledaren Felix Herngrens knäppa små kommentarer om både det ena och det andra :) Vi fick inte bara se showen utan vi fick också två korvar med bröd, två öl, en glass, en kaffe, en goodiebag och ont i ryggen på köpet, en härlig kväll alltså! :)

Idag har jag varit duktig och bokat in lite saker i almanackan, hoppas nu att jag kommer ihåg när allt var bara. Ringde bilskolan imorse och bokade två körlektioner, nu vill jag verkligen ta det här körkortet! Har skrivit upp mig på en lista på jobbet om något utvecklingssamtal som alla ska ha med chefen (scary) sen har jag bokat klipp och färgningstid och världens bästa frisör, var väldigt nöjd med resultatet sist så nu ska bli skönt att få friska upp håret lite, få bort utväxten oxh sen tänkte jag göra som sist och lägga i ett par ljusbruna slingor för att utväxten, som tyvärr kommer sen, inte ska bli lika tydlig och markerad, så det ser jag fram emot! :)

                                                      Vem kan slå Filip och Fredrik
                             

 

                                              Sen blev det dags för lite mat och fika
 

                                      


Sitter i skolan och väntar på att religionen ska börja..!

Det känns så otroligt onödigt att ha en 45 minuters lång rast mitt under dagen, man gör ju ändå inget vettigt utan sitter bara här framför datan och skriver...Vrålhungrig är jag också men matsalen har inte ens öppnat! Och framför mig har jag religion som är sådär lagom skoj sedan lunch och sen sist men definitivt inte minst, en grafisk kommunikation lektion på över två timmar, taggad? nja...!

                            

RSS 2.0