CARRO GÄSTBLOGGAR!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ! =) eftersom hanna är inkompetent och inte kan uppdatera gör jag det!½ =)
Just nu sitter vi hemma hos mig och fixar iordning oss inför parteeeeeeeeeeeeeeeeey ! :-D
Nu måste vi skynda till tunnelbanan ! So long ! xoxx CARRO!


Har man inte riktigt körkort....

Ja vad gör man när mna inte har tagit körkort än? Jo man satellitkör! ;) haha fy fan vad jag har tråkigt just nu, har ingenting att göra så jag började söka på lite namn på hitta.se och då kan man ju se satellitbilder över allting, så jag satt och följde vägarna och försökte hitta till olika personer, skitkul...!


Lite projektarbete gjort och massa annat också

Ytterliggare en maträtt gjord till kokboken, nu har vi inte alls många kvar, ungefär en rätt kvar på varje kategori och sen alla efterrätter också men de kan man ju göra alla på en gång och bara äta hihi! Sen blev det lite "karma Chameleon" som spelades på repeat på spotify och jag och Carro hoppade runt och gjorde lite snygga dansmoves! ;) Jennie spelar match just nu, hoppas det går bra för henne! Så länge bjussar jag över några till filmkväll, mysigt va? :)
Trion av de blonda tjejer som står för kokboken!

Impulsivt biobesök!

Heej!
Påväg hem från skolan ringer Carro och Sanna och frågar om vi inte ska gå på bio ikväll, kul va? Vi har ju ändå inte så mycket plugg nu, bar lite grann såklart...men en kväll för bio kan man ju offra! New Moon var filmen, faktsikt jättebra! Jag är inget av alla dessa Twilight fan, tyckte filmen var helt okej och tänkte det kunde vara kul att se tvåan, och jag blev faktiskt positivt överraskad, riktigt bra film! :)


Tio rosa rosor!

                Jag är så lycklig, fick tio jättefina rosa rosor i "månadspresent" av min prins! :)

                  

To be with you'

Sitter här och äter kyckling och god sallad till middag! Ska snart hoppa in i duchen och göra mig lite ordning för ikväll ska vi till Jennifer och gratta henne! :) Resten av tjejorna ska ut sedan och parta hela natten men inte jag! 

                               

Jag och M har nämligen varit tillsammans i en månad idag så jag ska spendera kvällen med bara honom! <3


Biltur till Djurö och julklappsshopping!

Heej!
Imorse vaknade jag av att klockan ringde i sådär lagom härlig tid...! Bilturen till Djurö gick nästan smärtfritt, förutom att bilen krånglade och hackade hela vägen plus att vi höll på att bli påkörda av något "fyllo" som böt fil rakt in i oss när vi låg precis brevid men vi överlevde tack vare Sannas snygga undanmanöver! ;) Efter det mötte vi upp alla girlsen och deras pojkväner och systrar och allt var det var i centrum och ahndlade en present till Jennifer som fyllde år igår och lite julklappar, skönt att vara igång med det iaf! :)


En mysig kväll med bio och underbart sällskap

Heej!
Hann inte riktigt skriva något igår, men hade iallafall en jättemysig kväll! Blev hämtad av M och sedan bar det av hem till honom. Sen var det bio som gällde och vi såg 2012, den var faktiskt bra, men kändes lite som en film man ser hemma på någon spänningskanla än en biofilm, men det va kul ändå! Innan bion åt vi jättegod mat också, thai med kyckling grönsaker och cashewnötter! :) Efter bion var vi så trötta och en viss person slumrade till och med till under själva filmen...inga namn nämns! ;) Idag har jag tagit det lugnt men ändå hunnit med lite allt möjligt, spelat biljard, tittat på knäppa klipp på youtube, kommit hem och tittat lite efter julklappar med Jennie och nu har just mina kära vänner gått efter en spännande idolsemifinal! :)

Imorgon ska jag och Sanna upp och övningsköra ut till Djurö klockan nio, så det är väl dags att gå och lägga sig snart! Sen ska jag väl köpa lite julklappar också, den här helgen är min enda lediga som jag är hemma innan jul! Sov gott!

                                   

Lilla Sportspegeln fan!

haha kolla vad jag hittade i byrån! Kommer ni ihåg Lilla Sportspegeln som gick för många, många år sedan? De hade ju alltid tävlingar där de visade en del av något och sen skulle man lista ut var det var och sedan rita en teckning av det och skicka in! Ett program visade de en cykelkedja och då ritade jag en väldigt fin cykel kan jag tänka mig, kommer inte ihåg hur den såg ut men minns att det var två träd på sidorna iallafall haha och sen skickade jag in den och så vann jag kepsen! Kände mig väldigt stolt efter att de visat upp min teckning i tv också haha!

  

Sex och kärlek!

haha visst finns det alltid frågor rörande det heta ämnet sex och kärlek, jag har därför en rolig bok att rekommendera! Jag och Sara hade iallafall väldigt kul åt boken igår hemma hos henne där vi skrattade oss ont i magen när vi satt och läste alla små kommentarer som folk skrivit! haha där finns massor av tips och nog det mesta ni undrar! Sara, en rolig bok det där visst? ;)


Frosten gnistrar fint i solskenet

Heej!
Någon annan som inte tyckte det var liiite kallt imorse när de gick hem ifrån? Det var klarblå himmel och solen sken och biltaken och gräset var täckta av frost, såg nästan ut som ett vykort, men en aning kallt bara när man väl kom ut...! Igår var jag hos SötisSara och tittade på lite Vänner och Desperate Houswives. Sen vart det massor av prat om julklappar och pojkvänner och sen just den kombinationen också, vad köper man till pojkvännen i julklapp? Killar är ju lite knepiga att hitta på något bra till, haha och presenten jag köpte till honom har ju fortfarande inte kommit, typ fem veckor försenad, så typiskt...!


Adventsljus, pepparkakor och lussebullar!

Heej!
Igår var det skola och jobba som vanligt! Nu har jag faktiskt jobbat ETT helt år på Ica, herregud vad tiden går snabbt! Nu börjar julkänslan komma krypandes på jobbet också, det står en fin liten julgran vid utgången och alla handlar adventssljus, lussebullar och julskinka! Kommer ihåg när jag började för ett år sedan, då var det också vid den här tiden och mitt i julstressen, det var så otroligt mycket folk och alla handlade pepparkakor och julmat, men jag som älskar julen tycker bara att det är roligt! Alla är så glada och trevliga haha och stressade men det är nästan kul att se! :) Förra året var vi tvungna att ha tomteluvor på oss, dom var inte fina kan jag säga! Om vi måste ha det i år igen då ska jag ta mig sjutton ta med mig en egen fin luva med mycket vitt ludd, så kan dom andra sitta där i sina halvfula små luvor haha!

                         

RSS 2.0