Jobbat och pluggat...

aa en typisk måndagkväll för mig det! Stänger på jobbet som var sådär lagom kul, tiden går alltid långsamt nu för tiden så det känns som man aldrig får går hem! Men hem kom jag iallafall idag också, väl hemma åt jag lite middag, pluggade naturvetenskap B, målade naglarna och lyssnade på rockballader! :) Nu ska jag tvätta bort sminket och gå och sova... Imorgon är det skola som gäller såklart, sen in och fixa pluskort på sl-center, älskar att stå i den kön...! Sen ska jag träna med Jennie :) Puss och godnatt!

 

Överdrivet (o)taggad på skola imorgon...

Heej!
Dagen har jag tillbringat med Sarii, hade det väldigt mysigt framför en jättebra film som vi hyrde, Taken, hette den och så åt vi glass och dippade! :) På kvällen nu har jag bara tagit det lugnt, funderar på att gå och lägga mig, behöver nog all sömn jag kan få just nu...När jag kom hem hade mamma köpt två svarta krukor med gröna växter i till mitt fönster och rensat lite för hon tyckte det såg så fult ut, och jag håller med om att det blev mycket fräschare! Jag är verkligen inte sugen på att gå till skoaln imorgon och måndagar är världstråkiga dessutom, men ändå känner jag mig lite glad och pirrig vet inte varför men bra känns det! :) Godnatt <3

                                     
                                      En slapp outfit för en slapp dag, med min nya grå kofta jag köpte :)

                                    
                                                  Fräscha växter va? Lyser upp mitt fönster perfekt!

              
Smycken och sånt som man använder så ofta är lika bra att man har framme så de är lätta att komma åt, och jag har inte så många bra små hyllor så fönsterbrädan har blivit en bra avlastningsplats. Men idag rensade jag ut en del ringar som jag inte använder och resten sköt jag ihop i ett hörn :)

Godmorgon världen!

Så himla typisk mig att vakna klockan nio när man somnade kring fem imorse... Jag somnade om ett litet tag iallafall, men lär väl vara jättetrött ikväll! Kvällen igår var ganska crazy och rolig! Vi dansade till massa sommarmusik, stod på balkongen och snackade med trevligt folk och gjorde massa andra roliga grejer, som inte går att återberätta, men måste varit där! ;) Det tog ett bra tag att komma hem där ifrån också, byte med bussar och grejer, nä tacka vet jag tunnelbanan, den kan man lita på och man vet alldit vart den går ifrån! :) Idag blir det väl en liknande slappdag som igår, jag ska träffa sara och bara umgås lite och kolla på någon film, så det blir mysigt :) Nu måste jag städa upp lite på mitt rum där jag bara dumpade alla grejer igår när jag kom hem :)

                      
                                          Sara och jag från en restaurang på Cypern

...och så har man sovit bort halva dagen!

Igår hade vi en jättetrevlig kväll ute hos Linda, med roligt folk, chips, dricka och vattenpipa. Det regnade lite men som tur var hade hon ställt upp tält och skydd över borden så gick jättebra, det var inte kallt heller! :) Det var väl mer problematiskt när vi skulle ta oss hem, vi gick genom skogen (ja trodde vi skulle tappa bort oss hela tiden) tills vi kom ut på någon stor väg en bit från norra sköndal vid skarpnäck typ, och där ifrån gick vi ända hem i spöregnet! Men vi hade humöret på topp och sjöng hela vägen så det var kul det också! :) Nu har jag precis vaknat så ska väl hoppa in i duchen och göra lite människa av mig också! Sen har jag inga planer för dagen, väldigt skönt med en slappdag faktiskt, måste ju ladda inför kvällen för då blir det tydligen fest igen! :)

Lite bilder från vår extremt trevlig roliga och knäppa kväll!
 

  
        Födelsedagsbarnet öppnar sin present och visar sen stolt upp vad den innehöll :)

                        
                                               Jag fick prova på hennes nya ägodel! ;)

                               
                    Vi hade slagit in presenten i papper med massa bilder på oss från Cypern!

 

                           

 
                                                        Jag och Sara prova hattar!

                           

   

Födelsedagsfest!

Idag känns det som att jag har farit runt i hela stan och även utanför! Jag tar det verkligen aldrig lugnt! Men det är det jag tycker är kul! :) Nu har jag bara mellanlandat lite snabbt hemma för att fixa lite kläder och skor till ikväll. Vi ska ju vara ute och fira Linda ikväll så det gäller att ha med sig varma kläder! :) Men innan det ska jag till Carro där tjejerna ska samlas för att äta middag tillsammans, gissa vad vi ska laga? ;) sedan drar vi till partyt! Det kommer bli en kul kväll, men nu måste jag fixa allt vi hörs imorgon! :) Ha en kanon fredagkväll allihopa!

                                                


Malin+mig+telefon = väääldigt länge!

Hej !
Har varit ute och övningskört hela kvällen, det gick jättebra fast max satt med i baksätet och la in små pikar! ;) haha nädå han var jättesnäll och till god hjälp! Det är svårt att hitta den ultimata tiden och vädret för att köra i, antingen är man ute för tidigt och det är då mitt under rusningstrafiken och överdrivet mycket bilar, eller så väntar man lite och då håller solen på att gå ner så man får den i ögonen och blir bländad hela tiden, och är det inte solen som bländar så är det billjusen när det blivit mörkt, och då ser jag knappt vägen heller! Men jag överlevde hela kvällen fast det mesta drabbade oss! :)

Nu har jag precis lagt på luren efter en väldigt lång pratstund med kära mallan! Vi kan prata hur länge som helst om allt möjligt, jag är ju världens "prata i telefon" älskare också så mig gör det ingenting att hon aldrig kan sluta babbla för det kan inte jag heller! :)

Åh vad trött jag blir, jag fattar inte vad det är för fel på min mobil, eller jag tar massa bilder med den som jag ska kunna lägga upp här men sen när jag ska föra över dom så finns dom helt plötsligt inte när jag ska hitta dom på mobilen i datan...! Så det får bli någon annan bild jag hittar för att göra det lite finare ;) haha nu ska jga duscha om min kära syster kna vara klar snart!!! :)

                                           hahaha snygga brudar på KFC på cypern, varför kan vi inte få KFC till sverige för!?
                                          

Fattigare i plånboken men rikare på annat håll

Heej!
Idag har jag självklart varit i skolan och på schemat idag var det väldigt mycket naturvetenskap...! Som tur är handlar det mest om biologi i både A och B kursen som vi just nu råkar läsa samtidigt också! Efter det drog tjejerna och jag och shoppade lite, det blev två par skor, ganska enkla vanliga, ett par vita tygskor som alltid kan komma till pass, och ett par svarta låga ankleboots eller vad man ska kalla det som kommer väl pass nu när hösten närmar sig allt för fort! Sen köpte jag en jättemysig kofta också, en lång grå som också är bar att ha och värma sig i i höstrusket :) Lite nödvändigt smink och strumpbyxor blev det också som alltd behövs köpas nytt av! Sen var vi på bio och såg Inglorious bastards! Hade inte så höga förväntningar om den alls, för det lät lite halvkonstigt när max skulle beskriva: den handlar om att dom skjuter massa nazister...! Okej...? haha men den var faktiskt bra, hade mer handling än vad jag trodde så den var bra! :) Nu har ju pratat läänge med Moa i telefon om allt från killproblem och knäppa festinbjudningar till aa ingenting annat faktiskt! :D haah nu ska jag sova, det är en dag imorgon också då är det skola till fem sen köra bil! Godnatt sötnosar! :)

                                                                 Inglorious bastards med Brad Pitt! 
                                       

Stand-up är så sjukt roligt, att åka tunnelbana också...!

Jag gillar verkligen att gå på stand-up, lyssna på alla komiker och skratta åt alla skämt! Idag delade dom ut priser till årets manliga/kvinnliga komiker och lite andra fina priser, några komiker körde lite show också, så det var roligt att se! :) Påvägen in till stan innan undrade jag verkligen om jag borde klivit på tunnelbanan överhuvudtaget? Först sitter det en tant en bit ifrån mig som sitter och svär och skäller på alla svenskar när hon pratar i telefon med någon, sen kommer hon självklart fram till mig, står en millimeter ifrån och skäller ut mig för gud vet vad! Att det är sånna som jag som förstör samhället, araberna kommer ta över och att jag verkligen måste förstå att det är minsann hon som betalar skatt för sånna som mig, vilket hon kom tillbaka och upprepade ett tiotal gånger så att jag verkligen skulle förstå vad hon menade! Känslan av att jag typ skulle få en smäll om jag öppnade munnen, gjorde att jag istället satt där och kände mig allmänt dum och nickade lite fint åt allt hon sa. Hon försökte också få medhåll från folk som satt runt omkring, ville att dom skulle hålla med henne mot mig, men som tur för mig, utan större framgång! När hon väl klivit av brast jag och Sanna ut i skratt och samtalsämnet var hett några minuter, tills ett litet gäng på tre små kaxiga killar börjar imitera och skratta åt oss. De satt och kastade golfbollar på varandra och sen hör man den ena säga: kasta ditåt på tjejerna! Inte för att jag trodde dom skulle våga det, men där högg jag i sten, efter några sekunder kommer bollen rullandes mot oss, och vid det laget är jag redan gabska irriterad, så jag tar bollen och kastar iväg den från dom, så kunde dom ju sitta där och ha kul utan boll! Så kan det gå när man åker tunnelbana, alltid händer det något kul! :) Men nu ska jag sova, det är en lång och händelserik dag imrogon! Puss och godnatt! <3

                                       Sanna är väldigt rädd om stand-up biljetten så hon håller ett hårt tag i den! ;)
                                  


Grafisk kommunikation

Hej!
Nu sitter jag i skolan och har grafisk kommunikation, vet inte riktigt vad är vi ska göra på den här lektionen än men det märker jag väl... Vi skulle tydligen börja med att göra ett visitkort i något program som jag aldrig har hört talas om, så det är ju en bra början... Sorry för den dåliga uppdateringen igår, var i skolan hela dagen och sen direkt till jobbet och sen var det sista avsnittet av Prison Break också! åh jag grina såklart! haha :) Men nu ska jag återgå till lektionen, efter skolan ska jag träna och sen ikväll ska jag och Sanna med hennes pappa och hans kompis på Stand-up inne i stan som Janne fixade biljetter till, tack så mycket! ska bli jätteskoj! :)

Tonight

Ni vet ju att jag sa att jag bland annat gillar att lyssna mycket på kärleks rockballader, dom är så bra! Nu har jag hittat en ny favorit som spelas på högvarv här hemma, det är egentligen ingen rockballad överhuvudtaget, bara en fin lugn kärlekslåt, men sådanna går också bra! Blir så glad av dom! Det är Tonight med FM Static! :) Lyssna på den, lyssna noga på texten och efter några gånger kan man inte sluta! Eftersom den handlar om att  förlora någon så får det mig att tänka på alla människor som betyder så mycket för mig och hur mycket man måste ta vara på det! Familj, släkt och vänner ni vet vilka ni är och jag älskar er! <3

     
   
     
       
  
                                      

                Nu sitter jag bara och väntar på att jennie ska komma hem så ska vi äta kladdkaka! Godnatt på er! :)

Väldigt trevlig kräftskiva!

Kvällen blev rolig och det var kul att äta kräftor och bara umgås med alla! :) tiden gick snabbt eftersom vi åt kring halv elva så det tog inte länge innan klockan blev mycket, och då var flera tvungna att gå eftersom jobbet kallade tidigt idag... Själv jobbar man också idag men börjar inte förrän fyra så det är skönt! Har hunnit städa undan allting så det är fint och rent när mamma kommer hem! Som tur var hjälpte Max mig att städa så det gick ganska snabbt, men ibland önskar man evrkligen att man hade diskmaskin, det var sjukt mycket disk! Jag tycker fortfarande att jagluktar kräftor och det gör hela lägenheten också, men håller på att vädra för fullt så det inte ska stinka när dom kommer hem :) Nu ska jag duscha lite så jag inte luktar kräftor när jag ska jobba! :)

                                 
                                 Bordet var dukat med grön duk och rönnbär som jag fick istället för blommor haha!
      
 
     Kräftorna var ganska små men goda ändå och salladen var väldigt stor så nu har jag att äta i en vecka!

                                  

                                   

                                   

                                                           Tack för en trevlig kväll allihopa! :)


Fixar mig inför kvällen!

Ikväll blir det kräftätande tills det sprutar ur öronen! Tyvärr så har Malin och co blivit sjuka allihopa så det var väldigt tråkigt att inte dom kunde komma... :( Men jag hoppas det blir trevligt ändå, jag bjöd hit mina två sötnosar från jobbet Moa och Cili också så då blir vi lite fler iaf! Nu ligger kräftorna i vattenbad, bordet är halvdukat och jag har duschat, det är en bra början! Ska börja fixa mig lite nu sen kommer Sanna och Carro och hjälper mig med salladen och allt som ska göras :) Vi hörs sen och jag ska ta massa bilder också! :)
 
                                              Jag har redan ätit kräftor en gång i sommar, på västkusten ju! :)
                                    

Målar naglarna lite snabbt...

Mitt nagellack var så nött och fult så nu tog jag bort det och målade nytt, haha inte så varierande färg, fortfarande rosa såklart! :) Har ätit lite frukost och ska strax börja göra mig irdning för att jobba en hel dag till! Sen är det kräftor som gäller, ska bli så kul! Vi hörs sen och vissa av er: Vi ses ikväll och ha med er ett superglatt humör! :)

                                                 

Hard work work!

Att ta det lugnt är något som inte hinns med när det gäller mig! Nä, dagen har bestått av skola 8-12 därefter jobb från13-20... usch tiden gick riktigt långsamt och timmarna kändes oändliga! När jag väl slutat vard det ingen vila för det! Då mötte jag Sanna och Carro och inhandlade lite saker till kräftskivan imorgon, sen gick vi upp till min mormor ( GICK med stora bokstäver upp för SJU trappor eftersom jag inte vågar åka hiss...) och lånade stolar av henne, sen kånkade vi hem massor av matkassar plus stolar och pallar till mig. Väl hemma var det möblering som stod på tur, vi lyckades få ut hela matbordet genom den halvstora dörröppningen och satte i två bordskivor för att göra ett långbord i vardagsrummet, ställde ut alla stolar och började leta duk! Sen var det bara att börja baka kladdkakor också som får bli efterrätten imorgon. Nu äntligen har jag fått iordning allt och nu måste jag verkligen sova, är helt slut... Imorgon är det jobba som gäller igen 10.30-17 sen ska man orka vara pigg och glad hela kvällen, för det ska bli jättemysigt! :) Godnatt sweetiesar!

                         


Jätterolig film och en underbart trevlig kväll!

Godmorgon!
Usch inatt har man inte sovit många timmar, jag har bara legat och tänkt på i helgen att det kommer bli så kul och jag älskar att umgås med mina sötnosar! :) Kvällen med Moa igår var jättetrevlig, filmen var rolig och vi skrattade hela tiden! Vi kom också på ett väldigt roligt sammanträffande mellan vissa personer hihi ;) Men till er som inte har sett filmen, om det finns några, så rekommenderar jag den starkt och man är sugen på en komedi från den svenska skärgården! :) Nu ska jag hitta lite kläder att ha på mig idag, idag är det mycket som ska fixas, skola till tolv sen börjar jag jobba klockan ett till åtta, jag ska handla och hämta stolar hos mormor och baka och fixa här hemma eftersom jag jobbar hela dagen imorgon också! Så vi hörs :)

                                    


Bio ikväll - Sommaren med Göran!

Jaaa äntligen ska jag få se den filmen! Alla säger att den är så rolig och jag känner verkligen för att skratta ! :) Först trodde jag att jag var den enda i världen som inte sett filmen men så dök Moa upp från ingenstans och sa att hon jättegärna ville se den! Perfekt ;) Så ikväll blir det en Hanna och Moa kväll med många härliga skratt som det alltid blir när vi är med varandra, lite popcorn kanske det blir också! Man uppskattar verkligen att göra något kul såhär på vardagarna fast man har skola, man behöver det för att orka med allting! :) Nu ska jag fixa det sista, vi hörs sen! Puss

   

Kräftskiva på lördag!

På lördag åker familjen till Möklinta för en kräftskiva hos min moster. Jag hade gärna följt med men det är lite knepigt eftersom jag jobbar hela helgen, men då kom jag på det ultimata! Om inte jag kan komma till kräftskivan får den komma hit! haha jag blir ju ensam hemma i helgen så på lördag blir det fullt hus här med de bästa och underbaraste människorna! Kräftor ska vi äta i massor! Men nu är det väldigt mycket som måste fixas och tiden verkar inte riktigt räcka till... Idag är det skola sen om jag hinner ska jag till Vallentuna på kalas, imorgon är det skola till tolv och sen jobbar jag 13-20 och på lördag jobbar jag 10.30-17! Det är inte mycket ledig tid som ni hör, och jag måste fixa stolar till alla, handla kräftor, sallad och bröd och sånt, fixa lite andra grejer och sen vill man ju hinna göra det lite fint här hemma också med kräftsolar i taket och allt! Det ska bli jättemysigt faktist och sen köpte vi ett jättekul spel som de flesta säkert har kört "jag har aldrig" så det blir lite pinsamheter senare på kvällen! Men nu ska jag springa till skolan så frå jag ta hand om allt det här ikväll! :)

                                        

Ännu en skoldag, med lektioner också!

Idag är det skoldag nummer två, nu ska vi börja med lektioner också, religion den första! Usch är inte så sugen på det faktiskt, men i början av alla nya kurser är det väl mest prat, fixa böcker och planering så det är väl skönt. Men jag tycker mer om att lämna in böckerna till biblioteket än att hämta nya!

Åh träningen igår tog hårt, speciellt när man var lite ur form efter sommaren, jag har träningsvärk i hela kroppen! Känner mig som en gammal tant! Men då vet man iallafall med säkerhet att man tränade ordentligt igår och det känns kanon! :)

                                                 

Första skoldagen avklarad

Ja då var den fruktade dagen avklarad nu är det bara lite mindre än ett år kvar till frihet! Vi blev uppropade, fick våra nya scheman som är ganska bra faktiskt, slutar hyfsat tidigt så det är skönt! Men vi har bara EN sovmorgon och den är imorgon så jag borde verkligen sova nu och njuta av den! Sen fick vi våra nya skåp också, jag fick överskåp, tacka fasiken för det! Inge vidare och ligga och krypa på golvet när man ska ha sina böcker... Det blir ju inte lika mycket tid till att blogga nu när man har börjat skolan som ni kanske märker men jag försöker hinna med så ofta jag kan ändå! Efter skolan idag gick jag och Sanna och tränade fö första gången på hela sommaren! Vi körde ett riktigt hårt träningspass så det kändes hur bra som helst efter! Sen har vi övningskört hela kvällen, åh vad man vill ha körkort! :)

                      Det fick bli en gammal bild idag igen, jag (väldigt mycket brunare hår) och fia från vår Englandstrip! :)
                                                   

Trevlig kväll men idag är det skola...

Kvällen igår blve mysig, vi gick ut och åt på restaurang, jag åt entrecote med någon slags potatis, väldigt gott! Efter det gick vi till ett annat ställe på Söder och tog någon cider och bara satt och pratade massa strunt hela kvällen! :)

Idag är det då första skoldagen, känns ganska segt faktiskt man har liksom inte hunnit med sommaren. Även om man har gjort mycket saker när man tänker tillbaka, men jag har ju jobbat större delen av mitt sista sommarlov så det känns som att man skulle vilja ha ett par veckor till. Men nu är det som det är, bara börja göra sig iordning, som tur är har vi inga lektioner idag. Efter skolan kanske vi ska träna, skulle vara väldigt skönt faktiskt! Sen ska vi köra bil! :)

 

 

                                
                                                                                 Vem dricker vad? ;)

Jobbat hela dagen och nu ska vi ha kul!

Heej!
Ja, idag har man suttis inne på jobbet hela dagen, men tiden gick ganska snabbt så jag är inte allt för trött nu! Vilket är bra för vi har kommit på att det är sista dagen på vårt SISTA sommarlov så något roligare än att bara sitta hemma måste vi göra. Det blir middag ute och sen vidare och ta några cider på något mysigt ställe, det ska bli jätteskoj! :) Nu ska jag ge mig ut i spöregnet, shit vad det regnar!! Vi hör sen, ja ska försöka ta lite bilder också! Puss

                                

Ännu en jobbdag..

Dagen igår var lugn och det hände inte så mycket, jag var bara hemma och fixade lite sen gick jag till jobbet. Man var lite skakis på jobbet i början men det gick snabb toch komma in i det vanliga igen, och alla koder kom jag ihåg också! ;) Idag jobbar jag 10.30-17, dagen försvinner ju men jag har kvällen kvar då vill jag verkligen hitta på något, det är ju sista dagen på sommarlovet!! Aa imorgon börjar allvaret igen... Men nu ska jag väcka sanna och gå och äta frukost! :)

                              

Lite träning blev det iallafall..

Vilket roligt väder vi har i Sverige visst? Man blir så otroligt taggad på att göra alla möjliga saker, eller inte...! Jag kom iallafall ut och tränade lite och nu ska jag väl ducha och äta lite. Vet inte riktigt om jag hinner göra så mycket annat, börjar ju jobba sen...Kul att komma tillbaka till jobbet och träffa alla igen men nog finns det roligare saker jag hade kunnat gjort än att sitta inne på Ica, men men :) Ikväll kanske Sannis kommer hit och kollar på, jag tror det är sista, prison break avsnittet!! Åh jag som tyckte att det förra avsnittet var ett perfekt avslut, så borde egentligen inte kolla på det här, då kommer det säkert bara trassla in sig ännu mer..! Nu ska jag laga lunch! hör sen! :)

 

Kinamat och Jalla Jalla!

Det blev kinamat till middag, buffé faktiskt! Jättegott var det men jag blev mätt efter några tuggor så vet inte om det var värt priset, men men det var sällskapet som var viktigast! :) Sen blev det lite godis och så tittade vi på Jalla Jalla hos fia, den är så rolig! Jag vet inte varför men jag skrattar alltid åt Torkel Pettersson, han är ju halva filmen! :) Nu är man hemma igen och vet inte riktigt vad jag ska göra, alla har gått och lagt sig för mamma ska jobba och lilla Jennie börja gymnasiet imorrn, spännande! :) Ska bli kul och se henne i skolan när man själv börjar på onsdag, lite ovant! Själv ska man jobba imorrn, första dagen på över fyra veckor, hm undra om jag kommer ihåg alla koder på frukt och grönsaker? Men det är ju inte förrän halv fem så hittar väl på något spännande på dagen, träna kanske, vore skönt att komma igång igen efter sommaren! :)

                                                            Jag säger som fia, ALLTID sjukt taggade! ;)
                                      

Middag ute med alla sötnosar

Ikväll ska vi ut och äta några stycken, det ska bli jättemysigt! Håller på att sminka mig och fixa håret och allting för fullt nu! Efter det hade jag gärna dragit ut men eftersom inte alla är 18 så är det inte lika roligt, roligare om alla kan umgås såhär sista dagen på semstern! :) Så det blir nog en mysig hemmakväll hos Fia istället med någon film och lite gott kanske! Nu måste jag fortsätta med mig själv! :) Puss så länge!

Hittade lite tokiga bilder från max landställe! :)

 

Söndag, sista dagen på semestern...!

Usch det känns trist att tänka så, men det är inget att göra åt. Idag är det sista dagen på min semester och imorrn börjar jag jobba, jobbar tisdag också sen börjar skolan på onsdag.... Jag har blandade känslor om det faktiskt, klart jag skulle vilja ha mer lov men nu kommer mna tillbaka till sina vanliga rutiner och jag har ju faktiskt bara ETT år kvar, galet vad jag längtar till studenten! :)

Idag sov jag till halv tolv, ganska sent för att vara mig så nu känns det som att halva dagen har gått och jag har inte gjort någonting! Men snart ska jag möta Sanna och MAx oxh hitta på något, kanske äta lunch någonstans eller så, vi får se! :) Ikväll vet jag vad jag vill göra men vi får se om det blir så, vi hörs sen! :)

 

Varit på bio och sett Public Enemies

Ja, dagen tillbringade jag först lite i centrum med Carro och handlade lite block till när skolan börjar, tråkiga måsten! Sedan åkte jag till Sanna och övade tonerna i Sing Star :) Nu ikväll blev det bio iallafall, vi såg Public Enemies, och den var riktigt bra faktiskt, lite mycket skjuta överallt men jag gillade den ändå! :) Nu är det bara Sommaren med Göran som jag också vill se, alla tjejerna har ju redan sett den så får väl se vem jag ska tvinga med mig på den filmen! :) Nu ska jag nog sova, jag förstår inte, det är snart två veckor sen vi kom hem från Cypern, men jag känner mig ändå barnsligt trött fortfarande varje kväll...! Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, det är bara att gå upp och se vart dagen tar en, godnatt! :)

                                                 

Lördag och ingenting att göra...

Hej hopp! Igår var det en väldigt trevlig kväll hemma hos Niklas. Han blev glad för presenten vi köpte, eftersom han fyller 20 idag så fick han ett presentkort på systemet och två ölglas, de verkade komma bra till pass! ;) Han bjöd på mat sedan satt vi mest och snackade med massa folk och lyssnade på musik! När vi kom hem var vi inte ett dugg trötta jag ohc Jennie så vi åt godis och kollade på film, fast efter typ tio minuter somnade jag till och insåg att jag visst var trött och gick och la mig :) Idag vet jgaj inte vad jag ska göra, den ena ska jobba den andra övningsköra en ska till doktorn och jag här sitter jag, det är fint väder så jag vill vara ute men vet inte om det är dirket solväder, och jag är inte heller sugen på att gå i stan... Vi får väl se vad som dyker upp! Ikväll var det tal om bio, skulle vara mysigt tycker jag, vi får väl se om det blir av! :)

                                     Jag ska ringa min sötnos Malin och fråga vad hon ska göra en dag som denna
                                  

Time for shopping!

 
                                       Premiär för mitt korallfärgad linne från New Yorker !

Tvättstugan klockan sju på morgonen...Inte populärt!

Åh fy vad jag är trött, var tvungen att gå upp klockan sju för att ha tvättstugan som mamma så snäll bokat åt MIG! För att jag var den enda som var hemma, det var ju typiskt... Så nu har jag sprungit upp och ner där några timmar och inget mer sova hann jag med heller, usch! Och nu är det försent för nu måste jag äta frukost, fixa mig lite och sen till centrum och möta Malin. För ikväll ska jag nämligen på en inflyttnings/20 års fest så nu måste jag ner och hitta en present, men vad fasiken köper man till en kille som fyller 20?! Och vad ska man ha på sig?? Usch alltid samma problem, men kul ska det bli iallafall! Puss så länge! :)

                                             
                     
                                             
              Nyvaken i shorts och sovtröja pallrade jag mig upp till tvättstugan, men självklart glad ändå! :)

Det snurrar fortfarande...

Hej!
Den här dagen har varit väldigt lång, rolig och regnig! Vi har åkt allt man kan åka på grönan flera gånger om, det spöregnade större delen av tiden vilket såklart var lite oturligt...Men vi gjorde det roligaste av situationen och köpte skitsnygga regnponchos! hahaa där gick vi omkring som dom sju vita små dvärgarna och gömde oss i luvorna när regnet forsade ner! Tack vare vädret var det inte så överdrivet mycket folk, vilket gjorde att köerna gick hyfsat snabbt, vi åkte Insane flera gånger och den var riktigt rolig! Det känns som när man var tio år igen, springer runt på grönan och har jättekul åt allting, haha men det berodde väldigt mycket på människorna också såklart, dom gjorde det till en rolig dag! :)

 
                                                          Max hade dödsångest hela vägen!
            
                                 
                                      Jag som fick åka själv eftersom vi var ojämnt antal i Pop-expressen

                                  
                                                                      Världens tuffaste gäng!

                                  
                                                                         Två små söta snögubbar

Idag blir det grönan med roliga människor!

Godmorgon! Idag tänkte vi dra uväg ett gäng till grönan och åka lite haha, jag hann juknappt åka någonting när vi var och kollade på stand-up och ingen av dom andra har varit där än, så idag ska vi dit :) Frågan är bara vad jag ska ha för kläder...? Just nu är det ganska soligt men det kommer moln och det ska ju inte bli så varmt idag.. hm jobbigt! Men nu måste jag börja fixa mig, vi hörs mer sen, puss!

                                                  Bild från i vintras innan Davids 18 års fest :)
                           

En lite rolig incident påväg till ön plus lite fler bilder

Ja, nu ska ni få höra någonting som var väldigt kul när det hände och vääääldigt äckligt, iallafall för mig! När vi var påväg ner till landstället stannade vi och åt på donken till lunch. När vi var klara och våra brickor med skräp stod över hela bordet skulle jag var lite snäll och ta undan allas brickor, vilket jag gör och slänger allt skräp i papperskorgen. Någon minut senare ropar Carro lite förskräckt " Vem slängde brickorna!? " Då hade hon lagt sin korthållare, med bankomatkort, leg och pengar på brickan och inte tänkte på det när jag lite glatt tar alla brickor och kastar allting som ligger på dem i papperskorgen! Vi skrattar så vi ligger ner på golvet när jag är tvungen att be om ett par plasthandskar och dra ut papperskorgen som är full av halvätna hamburgare, pommes frites och en himla massa äckelketchup och börja gräva! Självklart ligger den längst ner så det tar några minuter att hitta den, hela restaurangen glor och vi håller på att skratta ihjäl oss! Tack och lov var inga pengar förstörda eller så mer än att dom kanske luktade lite ketchup och senap! hahaa :)

 

                                                   Så himla typiskt mig att bada med kläderna på....
                                             

 

 

                                    

Home again!

Heej!
Nu har jag precis kommit hem och packat upp väskan... Det var jätteskönt att komma iväg lite och vi har haft jättetrevligt. Vi grillade fläskfilé till middag och efter det var det bada och basta som stod högst på listan! Det som är så skönt med att komma ut på landet är att man kan gå där osminkad och i mjukiskläder och ingen bryr sig, för vi är liksom på en ö, ingen kan ens se oss! :) Idag var det en lugn dag och vi sov ut, sen gick dagen åt att bara ta det lugnt, spelade lite kort och lyssnade på musik och sådant! Vädret idag har ju inte vart så torrt kan man säga, det har regnat hela dagen och ute där vi var, blixtrade det och grejer också. Ingen höjdare att sätta sig i den lilla motorbåten då, men vi var ju tvungna att åka över till fastlandet så vi hade inget val. Med sopsäckar och handdukar runt oss satte vi oss i den blöta båten och lämnade ön. Sen hade vi en trevlig bilresa hem med mat, glass, hög musik och några härliga sånger i baksätet! :) Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen får vi se vad jag orkar göra! :)

                                   
                                                      Grillmästarna grillade fläskfilé och majskolvar! :)

                                    
                                                                      Sanna stekte jättegod Halloumi

                                   
                      Vid middagsbordet ute på verandan, tillbehör blev pommes frites, tortilladip och BBQsås och cider

 
Äter man middag med Max får man ALLTID räkna med matkrig... Till efterrätt hade Martin gjort en jättegod After Eight kladdkaka som åts med vispgrädde, mums! :)

Idag, shopping och övningskört, imorgon, MAX LANDSTÄLLE!

Hej!
Idag har jag varit och shoppat lite med Sanna, hittade två söta toppar, en väska och lite smink och nagellack! :) Efter det åkte vi till Sannas pappa, där bjöds det på grillspett till middag, väldigt gott och sen övningskörde vi lite, älskar och köra bil! :D

Imorgon klockan halv tio blir jag upphämtad med bil sen drar vi ner till Max landställe! Ska bli så himla skönt och bara få komma iväg lite, vi blir nog tio stycken ungefär, vi tjejor och sen några av hans kompisar! Vi har varit där två gånger förut, hans landställe ligger på en lite ö, med bara några meter ner till vattnet och bastun! Helt underbart, bara ligga och slappa i solen på dagarna och sen på kvällarna grillar vi och bastar och badar och såklart festar lite! :)

Lite bilder från tidigare besök på landstället ! :)
  

 
Grillad kyckling med ris och cider till middag och jag varnar er, ställ inte en skärbräda på en varm platta!

                                  

Ha det bra så länge! Nu ska jag packa! :) Vi hörs på onsdagkväll! Puss

Måndagmorgon

Ja, vad kan man säga, om en vecka börjar jag jobba och efter två dagar börjar skolan igen. Sommarlovet har som vanligt gått riktigt fort, känns llite hemskt att tänka att det också var mitt sista...! Men jag ser fram emot studenten som bara den, visst det är ett år kvar men planeringarna lär ju senast börja i vår iallafall så det ska bli jättekul! :)

Jag vet inte varför jag vaknade klockan nio imorse...? Men jag gick upp och bokade om min tvättstugetid som mamma hade satt mig på klockan 12-17 på onsdag, inte världens roligaste då försvinner ju hela dagen så jag bokade om till 07-12 istället, visst jobbigt att gå upp så tidigt kanske men man får väl sova i mellan maskinerna, jag gör oftast änså inget vettigt före klockna tolv på lovet! Men vi har ju funderat på att åka till Max landställe i veckan, det skulle va så himla skönt och komma bort lite, och då slipper jag tvätta också! :D Men nu ska jag iallafall äta frukost och jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag, det är varm ute men inte sol så va gör man? :)

haha älskar att kolla igenom gamla bilder, och hemma hos pappa har han tapetserat väggarna med bilder på mig och jennie, så jag fotade den här på en ettårig Hanna som äter köttfärssås! haha lagom grisig va? :)
                                     

Jag blundar när jag går förbi skyltfönster med höstkläder!

Åh jag blir så stressad, hösten är påväg, det vet vi redan men måste man skynda på det ännu mer? Man hinner ju inte ens köpa klart sommarkläderna förrän allt byts ut mot tjocka koftor och kläder för höstrusket! H&M katalogen för hösten kommer hem i brevlådan i mitten av juli, mitt under högsommaren! Jag vill inte ens öppna den! Visst är det kul att shoppa höstkläder när det väl är dags, men man behöver ju inte börja nu! Sommaren är inte så himla lång, man vill ju passa på att njuta så länge det går, så jag tänker iallafall blunda när jag går förbi alla skyltfönster där dom skyltar med alla höstkläder.. Usch!

Jag vill ha sommar läääänge!

Söndag och en vecka kvar av ledigheten

Godmorgon! Idag är det exakt en veck tills jag börjar jobba igen, jobbar i två dagar och sen börjar skolan den 19...Vet inte hur jag känner för det faktiskt, det är inte så att jag längtar men samtidigt har vi bara ett år kvar så det känns skönt och jag har bestämt mig för att göra det till det bästa året! :)
NU ska jag iallafall till stranden med fia och fördriva dagen lite i solen, sen ikväll får vi se vad som händer, något kul dyker alltid upp! :) Puss så länge!

                               

Nattmacka och oboy

Heej på er!
Guu vad länge sen det var jag drack oboy!! Det var riktigt gott såhär på natten, förut drack jag det ofta till frukost men det har jag helt slutat med nu, så det var gott faktiskt! :) Stand-up showen var jätterolig, Magnus Betnér var där och uppträdde, han kör ju verkligen sin egen grej, ganska bitter och grov men man garvar ändå alltid! :) efter det åkte jag och Malin lite på vip-åkbanden vi fick, Insane var helt insane kan jag ju bara säga! Fast jag gissar att dom flesta redan har åkt den, så ni vet väl redan det, det är bara jag som är lite seg! :P Men jag hade så ont i ryggen innan så det var det enda jag satt och oroade mig över när jag åkte den, plus att jag trodde att jag skulle dö och så blundade jag typ hela tiden, så jag minns inte riktigt hur den var, kom bara ihåg att jag flög åt alla möjliga håll haha! Nu är jag jättetrött så ska nog gå och sova! Tog tyvärr inga bilder ikväll så jag bjuder på en somrig bild från västeråsbesöket, godnatt! :)

                                 

Ikväll blir det stand-up på grönan!

Heej! Nu sitter jag hemma hos Malin och väntar på att hon ska sminka klart sig, sen ska vi med sanna och fia in till grönan och gå på stand-up, det ska bli jättekul! :) Sen åker vi kanske lite också, jag har inte vart på grönan på länge och man måste ju prova åka den nya Insane också! :) Efter det kanske det blir utgång med¨kusin och vänner, vi får se vad som händer! :)


En väldigt mysig fredag!

Heej!
Jag kunde inte skriva så mycket om igår eftersom jga knappt var hemma alls, så nu kommer fredagen ! :) På dagen åkte jag ut med fia och hennes storesyster till Gålö och låg på klipporna och solade, väldigt mysigt! Efter det hann jag bara hem och duscha sen åkte jag in till fridhemsplan och mötte upp världens sötaste Sessan! Vi hade en jättetrevlig och lite galen kväll som började hemma hos henne med en drink och sen gick vi ut och åt en god middag på restaurang och sen var kvällen igång och for runt lite överallt i stan, och så slutade kvällen med vårat gamla jobb donken haha och sen shoppade vi upp oss på massa godis också för att må så bra som möjligt idag! ;) väldigt roligt hade vi iallafall!

 
                                                                      Klipporna ute på Gålö

 

 

                                                                             Sen gick det bara utför.... :)
                                         

                                     

                                    

Nu kan jag inte sitta här längre, ska nämligen till världens bästa Sannis och sola lite och bada i hennes minipool hihi! Puss

Idag blir det stranden med fiuss

Heej och godmorgon på er! :) Lika fint väder idag, så då tänker inte jag sitta inne iallafall. Fia och jag tänkte gå ner till stranden och sola lite och bara ta det lugnt igen :) Ikväll ska jag in till stan och möta Sessan och äta middag, det ska bli jättemysigt! Vi ses alldeles för sällan, så ikväll får vi se om det blir middag på restaurang eller om vi lagar något hemma och sen går ut och tar någon cider eller så på någon uteservering. Hur som helst så ska det bli kul iallafall! Men nu är det på med bikinin och ner och sola! Puss så länge! :)

                                     

Skador och norrmän var en stor del av resan!

Haha för det första, sa jag inte att jag var den klantigaste personen på resan och gjorde illa mig hela tiden!? Kolla då in vilken bild jag hittade, jag ramlade baklänges från en stillastående moped, hur jävla klumpig frå man bli? :)

                                          

Man träffade så mycket roligt folk där nere och alla var så pratsamma och knäppa! Jag och fia har iallafall kommit på att norrmän kan vara riktigt gulliga hahaha! Vi har också lärt oss en del norska, och att vi har flera lika ord i båda språken men som betyder helt olika...! Ganska lätt för missförstånd då kan jag lova! :)

Bärs (öl) = Bajs på norska, inte konstigt att dom glor när vi svenskar går runt och skriker " bira bira bira, bärs bärs bärs!
Jag var också mitt uppe i ett samtal och skulle berätta att någonting var väldigt roligt, då tittade han också lite fundersamt på mig, eftersom jag nu fått lära mig att roligt betyder långsamt på norska...
Men det roligaste samtalet var när jag började prata om sjukdomen cancer, han visste vad det var men sa att det hette kräft på norska, jag fortsatte och sa att det låter ju som kräfta som man äter liksom, röda med långa klor, då sa han att nä det heter crepes på norska, och jag fortsatte såklart och sa att neej, crepes det är pannkakor med tex champinjonfyllning! Då tittade han på mig som om jag vore helt dum i huvudet "äter du pannkakor med champinjoner!?" sa han väldigt förvånat på sin fina norska  "...hemma äter vi med socker och sylt..." hahaahha så skulle jag ta mig ur den situtaionen lite smidigt, det var en rolig kväll! :)

                             

 

Lite mer bilder från världens bästa vecka!

                                                                                   Håll i er!!

                          

 
                                                     
                                   
                                     

  

 

 

                             

 

                                                                         Hanna <3 Sanna
                            

 

Sitter och funderar på hur jag ska spendera kvällen

Aa vad ska man göra ikväll då, åka in till stan kanske? Känner att jag vilat upp mig tillräckligt nu efter resan så nu är jag redo för nya äventyr! Jag och fia var lite duktiga och gick en powerwalk i värmen, skönt och röra på sig lite efter allt man stoppat i sig i Cypern haha och nu har jag precis ätit middag. Jennie åker till Spanien imorgon med hennes kompis och hennes familj, så hon irrar runt som en galning här hemma och försöker packa och frågar varannan sekund om hon kan låna saker av mig att ta med sig, men vad tror hon att jag ska göra här hemma utan varken kläder eller skor!? :) Jag vill också tillbaka till ett varmt land, men vi får väl se vem som är brunast när hon kommer hem, för det ska ju vara bra väder här hemma i Sverige nu också haha! Men kommer sakna dig Jennie, ha det bäst och I Love You<3

                                                

Vilken härlig och varm dag

Hej på er i värmen! Jag ligger och njuter i solen i fias trädgård, det är nästan lite utomlandskänlsa, riktigt varmt faktiskt! Dagen har hittills varit slapp, legat och läst lite skvallertidningar och till lunch gjorde vi en stor härlig sallad med tonfisk, tomat, fetaost, sallad och avocado, mums! Nu ska jag väl ut och steka igen, var bara uppe på fias rum en snabbis för att hämta lite fler tidningar, vi hörs sen! :)


HAHA satt och kollade igenom fias gamla bilder, kolla vad jag hittade för gullig liten bild på mig och malin från 2005...!  va bara tvungen att visa, guu va små och brunhåriga vi var!!
                                 

6 augusti

Godmorgon!
Torsdag idag och det är inte så jättelånt kvar av sommarlovet... Åh jag vill hinna göra mer saker, men ändå när jag väl börjar skolan så är det bara ett år kvar! Jag har bestämt mig för att det ska bli det roligaset året, för hela våren kommer ju gå åt att planera studenten och gå på studentskivor! :) Men det är fortfarande ett år kvar, en dag i taget, så idag ska jag till fia igen och bara sola och ha det skönt tror jag! Sen får jag se vad kvällen bjuder på :) Ha en skön dag!

                                

Ta mig tillbaka till paradiset!

Jag kan inte sluta tänka på det, allt var så perfekt, så bra! Jag vill bara tillbaka! Tjejer, utan er hade den här veckan inte blivit den bästa i mitt liv, saknar att umgås med er varje dag och saknar våra knäppa påhitt! Ni gjorde resan oförglömlig!











Fler bilder och uppdateringar om livet där nere kommer allt eftersom, keep up! :)

Vilket kanon väder vi kom hem till!

Godmorgon!
Var det vi som tog med oss värmen hem hit kanske? Det är ju jättefint väder här hemma i Sverige nu också, så då känns det inte lika tråkigt att  vara hemma, fast jag längtar ändå tillbaka!!! Idag skulle jag vilja sola lite för att hålla kvar brännan, men vet inte om det är jättesmart egentligen med tanke på att jag redan flagnar för att jag är så torr... Men vad ska man annars göra en sådan här fin dag, jag är fortfarande ganska slut i kroppen efter den vilda veckan så jag orkar inte göra så mycket annat! :) Nu tänkte jag iallafall äta frukost och sen gå över till fia för hon har ju plats att sola på till skillnad från mig när man har balkong och bor i lägenhet... Ska hämta hennes kamera och minneskort också och fixa bilderna! :)

                Saknar att ligga på en strand där man bränner fötterna på sanden och får salt i ögonen när man badar!
                              

Lite mer Cypern snack!

Jag vet egentligen inte vart jag ska börja när jag ska berätta om resan! Det har bara varit så otroligt underbart! Det har hänt så mycket, har träffat massor av nya roliga människor coh verkligen bara levt livet! Nu längtar jag bara tillbaka, mitt lock för örat har tack och lov släppt och jag känner mig redo för en vecka till! :P Men det får väl vänta till höstlovet, då villl jag till värmen igen :) Jag har faktiskt gjort av med mycket mindre pengar än väntat, jag hade sparat ihop sjutusen till fickpengar, men gjorde bara av med runt 3500, och då levde jag livet kan jag säga, ja snålade inte på någonting! :) Så nu har man massa pengar över känns hur bra som helst!

Det har hänt så mycket knäppa saker där nere och jag vill bara berätta alltihop! Jag är nog den klantigaset personen på hela jorden kan vi iallafall konstatera....! Vi kan ju börja med att det inte är någon höjdare att bada i havet mitt i natten på en stenig botten när man inte ser någonting och vinglar lite... Låter ju ganska vettigt nu när man skriver det, men just då kändes det fullt normal, slutade bara med att jag självklart ramlade och skrapade upp hela benen, så jag undviker nog shorts på ett tag! ;) Sen borde man har full koll på vad som händer på nätterna för en morgon vaknade jag med att hela mitt öga blödde och det gör det fortfarande, ingen aning om vad det kom ifrån!? Jag har lite bulor och sår i pannan och lite överallt, så känner mig galet het just nu...!

Dagarna var ganska lugna, vi låg på stranden eller vid poolen och bara solade och badade och självklart raggade upp lite folk som vi kunde föra hos på kvällen innan vi drog ut! Alla är så trevliga och sociala där nere så det var hur bra som helst! Nätterna var en aning vildare och vi dansade oss blöta varje gång! Men vi ställde ändå alltid klockan på tio på morgonen för att komma upp och utnyttja solen så mycket som möjligt, vadå sova, det kan man ju göra hemma!?

Jag har inte fått resten av tjejernas bilder än och på min kamera finns bara ett par stycken, men jag lovar att ladda upp mycket fler bilder sen och när jag kommer på små roliga incidenter som hände så ska jag skriva det också! Här får ni iallafall ett litet smakprov på hur vi hade det där nere! :)

                                         

 
                                 Hotellet, det var helt okej faktiskt och poolområdet var fint och fräscht

 
                                                               Nissi Beach, världens finaste strand!

  
                                           Hotellrummet, där började allt före dom roliga nätterna! :)

 
                                                   Snyggt va, Hur klantig får mna bli egentligen!?

Haha det kommer som sagt massa mer bilder sen, både från dagrana i solen och de alldeles för vilda nätterna! Godnatt! :)

Hemma igen från världens roligaste vecka

Heeej!!
Nu är jag hemma igen, kom hem igår, men orkade knappt gå in på datan då för jag var sjukt trött! Vi bestämde oss näligen för att inte sova någonting alls sista natten, så vi festade till sex på morgonen sen gick vi hem och packade väskorna och åkte till flyplatsen. Flygplansstolarna var i de obekvämaste laget så där fick man ingen sömn heller, så när jag väl kom hem och hade pratat lite med mamma och Jennie så slockande jag på en gång. Nu har jag iallafall vaknat, ätit massor av god frukost och smörjt i mig med tio liter hudkräm! Har nämligen varit sjukt torr där nere och nu flaganar jag en massa, inte roligt...! För övrig har det här varit den roligaste veckan i mitt liv, vi har umgåtts alla nio tjejor, solat och badat på dagarna och ätit på massa fina restarunanger och festat på kvällarna, helt underbart! Nu mot slutet började dock flear av oss bli sjuka, alla började prata om svininfluensan och allt vad det kunde vara! Men jag vet inte, men alla tyckte nog att det var ganska skönt att komma hem nu iallafall, även om jag nog skulle vilja åka tillbaka om några dagar igen haha när man fått vara hemma och ätit svensk mat, frukt och grönsaker :)

Idag tänkte jag ohc Sanna ¨ka in till stan, ingen av oss har väl någon större lust att lägga oss och sola just idag iallafall, bilderna har jga inte hunnit fixa än, men dom kommer sen, plus säkert massa andra roliga saker som har hänt! :)

RSS 2.0