Powerwalk, stranden och jobba

Ja, det var dagens planer, var uppe sju imorse innan det blev allt för varmt och var ute och powerwalkade med Jennifer i ungefär 45 minuter, kändes super skönt att starta dagen med. Sen var jag pigg och glad, gick hem och gjorde en god frukost med smoothie på naturell yoghut, mjölk lite juice och massor av hallon och ett kokt ägg till det. Älskar smoothie såhär på sommaren! Efter det var det bara att traska ner till stranden, och jag badade också! Det var ganska varm i vattnet så det var bara skönt faktiskt, men jag blev ganska snabbt rastlös i värmen och stannade inte så länge, gick hem och gjorde lite lunch och nu sitter jag här :) Ska sminka mig lite snart och sen har jag visst bokat upp två glass dater ! Haha Cili och Jocke skulle komma till centrum och då kanske vi skulle ses en snabbis och äta glass, sen pratade jag med gulliga moa och så bestämde vi också för att äta glass! Men jag älskar ju glass så det blir kanon! Lite uppiggning innan jag ska jobba idag igen som vanligt 17-21. Har haft ganska tur med jobbtiderna hittills att jag börjar så sent på eftermiddagen, men det var ju bara att vinka hejdå till nu, för imorgon öppnar jag och jobbar till fyra = alla soltimmar borta och på onsdagen är det 11-17 som gäller = alla soltimmar borta där också! Hoppas bara inte solen tröttar ut sig för mycket och försvinner när jag får semester v 30. 
Nu ska jag fixa i ordning mig lite, ha det gott! :)

                                                                        
                                           Min fina rosa mixer            Jättegott att ha Fitnessflingor på smoothien

Mina små sötnosar som följde med på bion Baksmällan, glömde lägga upp bilderna förut! Jag saknar er tjejor, vi jobbar för mycket allihopa! Men snart så och glöm inte Cypern! ;)

                                               

                                                

Supergod glass och bra film

Hej!
Sorry om ja var lite seg på att uppdatera igår, men jag jobbade 11-17, inte så roligt i värmen kan jag säga, det var för varmt inne på jobbet...! Efter det åkte jag hem till Cili och åt jättegod middag! Sedan spenderade vi kvällen med världens godaste glass, Carte d'Or Straccietella och filmen "Sova med fienden" med Julia Roberts, uscha den är så jobbig, alla filmer där mannen  misshandlar sin fru är lika hemska... Idag börjar jag inte jobba förrän fyra så tänkte hinna ut lite i solen innan, tror jag ska träffa Carro också :)


Ont i halsen...

Hallå allihopa!
Filmen igår var superrolig, alla inne i biosalongen skrattade högt! Visst fick man lite ångest när man skulle in och sätta sig i en biosalong när det var en sådan fin sommarkväll, men men det kommer säkert fler sådana dagar! Det jobbiga var bara att jag har haft lite ont i halsen här nu några dagar och igår fick jag riktigt ont, så jag kunde inte ens äta godiset jag hade köpt till bion och det gick knappt att dricka vatten.... Imorse vaknade jag och kände likadant, svårt att prata och jätteont så jag gick till doktorn klockan halv åtta imorse, han kollade och blev chockad över hur svullet det var och så tog han halsproov om det var streptokocker, men det var det inte. Känns ju skönt egentligen, men om dom inte hittar felet kan jag heller inte få någon pencilin, utan då är det förmodligen bara ett virus och då är det bara att vänta tills det försvinner...Känns jäkligt jobbigt måste jag säga.  Idag är också den sista dagen innan jag börjar jobba typ varje dag så den hade jag verkligen velat njuta av i solen men nä, det är tydligen inte bra att vara ute i värmen om man är sjuk för då odlas bakterierna, så det blir en dag innomhus! Jag har sjukt tråkigt, vad ska jag göra? Tänkte iallfall gå ner och köpa lite vattenmelon, känns som det är det enda jag kan äta just nu...Hoppas det blir soppa till middag också.

                                                                          
                                                   
                                                     Ska springa ner och handla vattenmelon nu :)

Wonderful day!

Heej!
Ännu en dag i solen med trevliga människor! Idag blev det en färdig köpt sallad till lunch. Jordgubbar köpte jag också men dom blev alldeles för varma i solen så jag åt dom aldrig, det smakade mest varm mosad jordgubbssylt, ingen större favorit... Efter stranden fick vi skjuts till centrum, där vi tog en tur till apoteket och sen handlade vi lite middag. Mamma är inte hemma ikväll så vi lagade egen mat, eller lagade och lagade, vi skar en sallad helt enkelt! :) Om en kvart ungefär ska jag springa ner till tunnelbanan, det blev en tur till stan ikväll igen. Men den här gången ska vi inte sitta och dricka cider utan ikväll är det faktiskt bio som gäller! Vi ska se Baksmällan! Har hört av andra att den ska vara riktigt rolig så jag hoppas på många skratt, känner mig på sådant humör! :) Hade lite problems med vilka kläder jag skulle ha, men det fick bli en svart lite enkel men snygg klänning, lite smycken och en kofta, man vill ju inte vara för uppklädd, det är ju trots allt bara bio, men det är alltid kul att göra sig lite fin :)

                                                  
                                                                       Så slutade kvällens klädval

                                                 
                                                      Juste, köpte ett par nya sunglasses idag! Love them!

Tidig morgon idag igen

Jag är faktiskt pigg fast det är sommarlov! Man vill ju ut i solen och ta vara på tiden :) Igår hade jag en jättetrevlig kväll iallafall, först jobbade jag till nio, var lite halvsegt men det funkade. Efter jobbet mötte jag upp Fia och Maria och vi åkte in till stan, där satte vi oss på ett mysigt litet ställe på Götgatan, helst ville vi ju sitta på uteserveringen men där fanns det såklart inga platser och sen stängde dom den lite senare...men vi hade det kul inne också. Eftersom jag knappt hade hunnit äta någon middag så beställde vi in lite nachos med dip till cidern/ölen. Vi hann inte sitta så länge själv och prata förän det kom fram en kille från Costa Rica och satte sig med oss, det visade sig att han tyckte fia var väldigt söt! Han satt och höll om henne, luktade och pussade på hennes händer haha och ett litet tag efter kom hans kompisar och slogs sig ner, det var lite kul i början men sen började det gå lite överstyr när dom börja kasta nötter på mig! :O haha Vi gick så vi hann med sista tunnelbanan hem iallafall :)


                        Nachos med guacamoule och salsa


                     Sen blev det lite chilinötter till cidern också

Idag blir det sol och picknick igen! Jag bara älskar sommaren med sådana här slappdagar och sen att man kan åka in till stan på kvällen vid tio och det är fortfarande varmt! Nu ska jag äta frukost, och innan stranden ska jag försöka se om jag kan hitta ett par nya solglasögon! Ha det bäst!


Sommaren i city

Här sitter jag, har precis duchat efter en dag på stranden, känner mig lite röd i ansiktet och lyssnar på sommaren i city! Härligt! Var tvungen att gå från stranden lite tidigare än dom andra för jag ska jobba ikväll igen, inte så överdrivet taggad direkt... Fast det var otroligt varmt idag så badade jag inte idag heller, jag vet inte varför egentligen, jag är verkligen ingen badkruka i vanliga fall! Men det fläktade så lagom skönt uppe vid filten så kände inget sug efter att bada :) Idag picknickade jag faktiskt på en likadan macka som igår, den var så god, så gjorde en favorit i repris! Och vattenmelon blev det idag igen! Så fick alla myror mat också, dom kalasade på alla melonskal som låg i gräset. Nä, nu måste jag börja göra mig i ordning för jobbet, efter jobbet ska jag, fia och Maria in till stan och kanske sätta oss på någon mysig uteservering, det ska bli jätteskoj! Vi ses! :)

             

                                   
                                                                  Mina älsklingstjejor!

Onsdagmorgon

Godmorgon allihopa!
Idag är jag uppe tidigt igen. Fast idag ställde jag faktiskt klockan för att komma upp ganska tidigt, för jag ska jobba i eftermiddag så vill hinna ut i solen innan det :) Mina dagar här nu ser ganska lika ut, bara ta det lugnt ute, måste passa på att njuta av solen för nästa vecka jobbar jag hela veckan och samma med veckan efter det, så när den här veckan nu har så fint väder och jag är ledig så måste jag passa på :) Idag ska jag ner med girlsen till stranden, men först ska vi ses och handla med oss lite frukt och sallad kanske. Jag har packat ner filt och en kniv haha så vi kan dela brödet eller vad vi nu ska handla! :) Ha en underbar dag!

                                           
          Frukost                                           Rosa eller svart?           Såhär ser jag ut när jag ska till stranden

Längtar till Cypern!

Här sitter jag och väntar fortfarande på att Sanna ska komma, det ska bli jättekul och köra bil, om dom nu kommer någon gång vill säga ;) Så kom jag och tänka på Cypern, dit vi ska om en månad ungefär! Längtar så himla mycket, det kommer säkerligen bli den roligaste veckan i mitt liv! Bara få umgås med mina bästa vänner, sola, bada, äta god mat och party på nätterna! Allt roligt man kan tänka sig! :) Nu får jag verkligen se till att jobba ihop fickpengarna, för jag har hellre för mycket pengar med mig ner än att få snåla... haha riktig sommarkänsla får man när allsång på skansen spelas i bakgrunden också :P

                                                       
                                  Kunde tyvärr inte få bilderna större, men här är hotellet vi ska till iallafall! :D

Vilken härlig dag!

Nu är det verkligen sommar! Iallafall har jag hört att det ska vara såhär fint väder hela den här veckan, får väl hoppas att det håller i sig resten av sommaren också :) Efter min lilla springtur imorse gick jag hem och satte mig på balkongen med Jennie ett tag, tillls jag skulle möta Cili och Jocke vid ett. Vi handlade med oss stora ciabatta com vi fyllde med rostbiff, paprika, avocado och fetaost, supergott! Sen blev det också vattenmelon och jordgubbar som vi låg och njöt av i värmen. Lite senare kom David och Jesper också, killarna badade till och med, det var starkt! Fast det var nog tillräckligt varmt ute för att bada, men jag väntade lite iallafall :) Nu var det faktiskt skönt att komma in lite från solen när man har varit ute hela dagen, känns som jag har bränt läpparna lite för dom är väldigt röda och torra... Nu sitter jag bara och väntar på att Sanna ska komma körandes så vi kan övningsköra lite ikväll också :)

See you! :)

                                     
                                    
                                           
                                           





Godmorgon denna soliga dag!

Eller aa, för vissa kanske det är morgon, men inte riktigt för mig, jag vaknade vid nio :) Idag ser det ut att bli ännu bättre väder än igår, helt klarblå himmel och jättevarmt! Så dagens planer blir nog inte så annorlunda mot igår, tänkte ha en skön dag ute i solen helt enkelt. Men idag ska jag träffa Cili och kanske några fler efter hon har gått klart skolan vid ett och så ska vi köpa med oss lite goda saker att äta och ha picknick i gräset tänkte vi, kommer bli kanon! Men eftersom jag som sagt vaknade ganska tidigt och inte ska möta dem än, så gick jag upp och åt en god frukost och sedan gick jag ut och sprang, i värmen...! Kanske inte världens bästa väder att springa i, det rann om mig när jag kom in men ändå, kändes som en ganska bra start på dagen :)


                                          
                                           Inte mycket till yoghurt det fanns kvar när jag gick upp...

                                 
                                                                  Klicka för att se dom större :)



Måndagkväll

Åh, var så hungrig när jag kom hem från jobbet, tur att de hade sparat mat till mig, riktigt gott var det också! Rostbiff med fetaost, keso, avocado och massa grönsaker, precis sådan mat älskar jag! Det är så lätt att fixa ihop och perfekt på sommaren när man inte är sugen på varm mat. Sen var det tårta eftersom mamma fyller år, världens godaste! Jag är mer förtjust i tårta med marängbotten än med sockerkaksbotten, och det var det här. Maräng med chokladkräm, hallongrädde och massa jordgubbar på toppen, riktigt lyxigt på en måndagkväll! Så nu lär jag inte vara hungrig förrän nästa vecka känns det som :)

Åh nu fick jag syn på den där fakturan från hm som jag slängt lite fint på min säng... Jag är verkligen ingen expert på att betala fakturor, så nu måste jag be mamma förklara ett och annat så jag fattar hur jag ska göra. Lovar att det säkert är plätt lätt men jag har inte kollat så noga heller, bara öppnade kuvertet, såg hur mycket jag skulle betala och sen slängde jag ifrån mig det. Hur ska jag klara mig som vuxen!? :)

                                       

Påväg till jobbet

Hej!
Nu ska jag strax springa iväg till jobbet, börjar vid fem och stänger, alltså slutar vid nio. Idag har jag bara legat i solen hela dagen med Sanna och Carro, riktigt varmt och det känns som jag har bränt mig lite i ansiktet... Vi åt vindruvor och körsbär, så gott! Åh, när jag kom hem möttes jag av en inte lika rolig sak, faktura på det jag beställt från hm som ska betalas, 500 kronor, hade jag ju glömt...Tur att lönen kommer om tre dagar iallafall, blev väldigt positivt överraskad när jag fick lönebeskedet för den här lönen, det var mer än jag väntat mig, men det lär ju gå åt de också ;) Om lite drygt en månad sticker ju vi tjejor ner till Cypern och där lär det gå åt en del pengar! Längtar sjukt mycket! Sen vill jag ju ta körkort också, och dit behöver jag också spara pengar. Så det är bara att jobba vidare nu i sommar så man får ihop det man behöver. Känns lite segt att stå inne på jobbet när det är fint väder men men vad gör man, idag hade jag ju tur som börjar så sent så har hunnit njuta av solen också :)

Nu springer jag iväg, ha de gott i kvällssolen! :)

                                             
                                                   Här har jag spenderat dagen, på Sannas mysiga veranda

                            
                                                         Ätit vindruvor och målat naglarna i sommarrosa

Powerwalk och sola

Nu har jag piggnat till lite mer, ätit frukost och försökt hitta några passande kläder för vädret, vet inte hur varmt det är ute så här tidigt på förmiddagen. Men det fick bli ett par vita shorts och ett gulligt ljusgrönt/blått linne. Jag kom och tänka på min träning, jag är ju van att träna flera dagar i veckan i vanliga fall, men nu på sommaren när det är varmt ute så är man inte lika sugen på att stå inne på ett gym och svettas. Gymkortet går snart ut också så då måste jag köpa ett nytt, känns lite onödigt eftersom man förmodligen inte kommer träna lika mycket nu, men eftersom det är ett halvårs kort jag brukar köpa så tjänar jag på och köpa det nu, för det kostar lika mycket sen iallafall... Men eftersom jag ändå känner att jag vill träna och röra på mig fast solen skiner så bestämde jag mig för att powerwalka lite. Dagens planer är ändå att åka till Sanna för att sola och bara ta det lugnt, så då tänkte jag att jag kan ju faktiskt promenera till henne istället för att åka tunnelbana :) Funderar på att köpa med mig lite jordgubbar också, det är aldrig fel i sommarsolen!

                                                           Ha en underbar dag!

                                              
                                           
                                               



Ja må hon leva, ja må hon leva...

Grattis mamma! Idag var det bara att ställa klockan på tjugo över sex för att gå upp och göra frukost och ställa på en bricka och gå in och sjunga för mamma som fyller år. Efter att hon hade öppnat presenterna som hon blev jätteglad för och ätit upp frukosten, gick jag in och la mig igen och somnade om till nio. Konstigt att jag inte kan sova längre ibland fast jag har sommarlov, men det är ganska skönt att vakna hyfsat tidigt också, annars blir jag bara stressad och det känns som att jag har sovit bort halva dagen. 

Nu ska jag äta frukost! :)
                                                                                  
                                                                                                                                                                                                      

Sjätte sinnet och kvällsmacka

Åh den filmen är så bra! Sorglig men bra. Han spelar så bra den där lilla killen, jag hoppas verkligen ni har sett den annars är det verkligen något ni måste göra snarast! :) Övningskörningen gick iallafall bra, körde runt lite i Bromma trakten och sen genom stan och hem, det är riktigt kul att köra bil! Ibland kan jag och sanna nog vara en aning av rena trafikfaror när vi kör runt på vägarna, glömmer blinka och gör lite hastiga svänger eller skämmer ut oss som jag gjorde idag. Står fint parkerat vid vägkanten, blinkar ut, startar...och får motorstopp! Okej en gång, men nä får ett motorstopp till! Inte nog med det, jag stod säkert där i fem minuter innan jag kom iväg! Galet pinsamt, vad är det med den här dagen egentligen, gör jag inget annat än att skämma ut mig?! Men i de flesta fall rullar det iallafall på bra ;)

                                             
                                               Knäckemacka med tomat och grillkrydda, bästa kvällsmaten!

Glass i sommarvädret och lite pinsamheter

Heej!
Så underbart väder, visst? Idag har jag tillbringat dagen med min kära syster i centrum letandes efter presenter till mamma. Vi hittade faktiskt ett par jättefina silverörhängen och ett silvehalsband och sen gjorde vi ett eget gulligt kort! Tar bilder på dem imorrn när hon öppnat paketen för nu är de inslagna i små fina askar med rosetter. Efter vi hade shoppat lite så åt vi jättegod lunch på ett fik och som efterrätt blev det glass i solen såklart! :)

Måste bara berätta en sak, och jag frågar mig själv fortfarande, hur klantig får man bli egentligen?! När vi väl hade satt oss på fiket där vi skulle äta lunch, hade hämtat våra drickor och väntade på att vår mat skulle blir klar, så ska jag av någon anlending resa mig upp, och håller i mig i bordet. Gissa vad som händer? Jo bordet välter och brickorna med våra drickor flyger ner i mitt knä och på hela soffan jag sitter i...! Som tur var, var det bara vatten i glasen så det blev inte så kladdigt,  men det gjorde knappast att jag blev mindre blöt! Där står jag, Jennie håller på att skratta ihjäl sig och alla andra människor där inne kollar på mig och det känns som att jag just kissat poå mig eller något, jag var helt blöt! Ganska pinsamt vill jag säga, men är man klantig så är man...! :)

                                                                           

                                                             Syster i centrum när det var dags för lunch :)

                                                           

                                                         
                                                           
                                             Supergod glass! Jag åt de godaste smakerna, minchoklad och polka :)

Nu ska jag in och möta upp Sanna efter hennes jobb så ska vi mot Bromma där hennes pappa bor och övningsköra! Åh vill verkligen ta körkort! See you! :)

                                                

                                   


                                                                                                                                            

Söndag

Sista dagen innan man börjar jobba idag då, får passa på att njuta av ledigheten! Ska upp och hälsa på mormor lite först sen ska jag med sis till centrum och kolla på present till mamma som fyller år imorgon! :) Måste mamma och pappa fylla år med tre dagars mellanrum? Det är ju svårt nog att hitta present till en liksom! Men nu är äntligen Jennie klar med sminkning och plattång och redo att gå så nu springer jag iväg! vi hörs! Puss

           

Trött...

Hallå!
Jag sitter här och borstar tänderna, har haft en mysig kväll med mina tjejor med film, snack och godis! :) Har varit riktigt trött hela dagen så nu ser jag faktiskt fram emot att sova och i en stor säng med ett eget täcke den här gången! Igår blev jag ju tvungen att dela säng med Sanna...! Som tog allt täcke och var allmänt jobbig att sova brevid ;)

Godnatt!


Lördag

Nu har jag precis kommit hem drån Gålö, stannade lite längre än tänkt för att njuta lite av solen! Synd bara att den inte kunde tittat fram lite mer igår också, men som sagt på midsommar ska det tydligen regna! Vi hade det iallafall jättetrevligt igår med typiskt svenskt midsommarfirande med nubbevisor, sill, dans och jordgubbar! På kvällen var det bara att skippa finkläderna och dra på sig varma koftor och regnjackor för att kunna vara ute hela natten. Av någon anledning var jag ändå dyngsur och kall om fötterna när jag kom hem, kan ha berott på mitt smarta val av skor...ballerina och strumpor, i ösregn! Men jag klagar inte jag hade kul ändå! Ungdomarna där ute har ju någon slags tradition att de inte får gå hem förren solen har gått upp på morgonen, förra året klarade jag det bra och var väl hemma kring fem, sex men i år blev det lite tidigare, men det hade iallafall blivit ljust ute, riktig sommarkänsla! :)

Idag har jag alltså bara legat i solen och ätit jordgubbar och glass, nu ska jag duscha och packa upp lite kläder sen hör jag det ryktas om pizza till middag! Låter bra tycker jag det var sjukt länge sen jag åt det! :D

Här kommer lite bilder från gårdagen! :)

                       

                                        

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


Glad Midsommar!

Godmorgon på er! Idag som nog alla vet så är det ju midsommarafton, jag har ställt klockan för att hinna med allting jag ska fixa här hemma innan jag beger mig ut till Gålö där jag ska tillbringa dagen och natten förstås. Det blir extra roligt i år eftersom världens bästa Sanna ska följa med till Gålö! :D Under dagen blir det traditionellt midsommarfirande med familj och släkt, det är dans runt midsommarstången (iaf för småbarnen) och det är sill (iaf för de vuxna, eller de som gillar det) och sen är det grillning och jordgubbar! :) Efter det på kvällen så ska jag ut och träffa massa annat roligt folk och sen är det party all night long, Gålö here I come!

19 juni innebär inte bara midsommarafton utan det är även min pappas födelsedag! Jag ska strax ringa och sjunga för honom och se om han har fått några fina presenter! Grattis pappa! :)

Midsommarafton om en och en halv timme

Här kommer nu det efterlängtade inlägg nummer två :)

Som sagt, imorrn är det midsommar och vädret bådar gott...för vad är en svensk midsommar utan regn? Att se ängen runt midsommarstången täckt av paraplyer i olika färger, att sitta i det blöta gräset coh dricka regnutspätt kaffe, och att gång på gång försöka tända grillen utan större framgång och såklart göra det bästa av midsommarnatten ute i det kalla regnet, härligt va? ;) fast jag håller med om att lite sol skulle ju inte skada faktiskt...Har stått framför spegeln de senaste timmarna och försökt hitta några bra kläder att ha på sig imorrn, ska man vara fin och frysa eller ful och varm? Jag tror det blir det sista alternativet, det är väl ändå ingen som bryr sig förutom en själv :D


 

För två år sen vid den här tiden var jag ju i England på språkresa, och den midsommarafton blev ut över det vanliga, med italienare som inte fattade vad sjutton vi höll på med när vi hoppad små grodorna runt midsommarstången :D


Bättre sent än aldrig...

Ja, det är väl så man säger och nu har jag hittat hit också! Trycket blev väl för stort när typ halva Sverige skaffat blogg så jag drogs visst med i strömmen och här sitter jag nu och försöker komma på något vettigt att skriva som första inlägg. Men jag lovar, det var inte det lättaste och allt jag tänker på låter lika fånigt, så kanske borde man börja med inlägg nummer två på en gång, och skippa ettan? ;) aja vi får väl se vad detta kan leda till! :P


RSS 2.0