I'm back!

Hello!
Nu är jag hemma igen efter en fem timmars lång tågresa som jag spenderade med huvudet ner i olika skvallertidningar. Göteborgstripen var jättemysig! Vi kom dit mitt på dagen och tog en taxi till Liseberg där vi mötte mamma och resten. Sen betalada vi inträde för att i stort sätt köa hela dagen...Nä, vi hann iallafall åka fyra attraktioner! Men det är såklart kul att komma iväg lite, gå på Liseberg gör man ju inte varje dag, synd bara att det var så ruskigt mycket folk, vad man än skulle göra så fick man räkna med minst 45-50 minuters kö, matställe, attraktioner och bankomatköerna ska vi inte tala om! Enda som var köfritt var toaletterna, det var väl ingen som hann gå på toa mellan alla köer! ;)

Efter Liseberg styrde vi kosan mot kusinerna och en jättegod middag! Vi kom dit och det var jättekul att träffa alla, det var så länge sen sist...! Det bjöds på färska kräftor! Helt otroligt goda,  jag som aldrig ens har ätit färska förut...! Till det var det massor av räkor, gott bröd coh såser och jättegoda pajer! Man kunde ju inte ta fel på att man var på västkusten iallafall! :) Efter det frossade alla i glass av alla tänkbara smaker! En riktigt mysig liten resa! Saknar er redan allihopa!

                                          
             Resten av bildern från Liseberg kommer sen för de finns i Jennies mobil, som fortfarande befinner sig i Göteborg

                                       
                                                       Vid middagen på Åsa och Kalles jättefina inomhus veranda

  
                                                                                Skaldjursfrossa

                           ´       
                                                                          Visst älskar vi glass!

                                      
                                           Supersöta Annelie och Troy ( jag hoppas ni ser det här nu hihi ;) )

   
Lördagsmorgonen startade jag med Kalles hemgjorda mumsiga latte, yoghurt och en supergod musli gjord på massor av olika naturella nötter och såklart Brämhults underbara apelsinjuice :)

Kommentarer
Postat av: Annelie & Troy

Hej, Det var jättekul att träffa dig också igen. Vi har bara slappat hela dagen och ätit massa mer mat, snacks etc. Åsa är verkligen en suverän värdinna. Vore jättekul att se er i Malmö om ni ska på semster, alla är välkomna :=). Ta hand om dig nu på Cypern och gör ingenting som inte vi skulle ha gjort... Massor med kramar från Annelie & Troy

2009-07-25 @ 22:35:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0